Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
prvo bih željela ovu majicu zato što je zanimljivog dizajna .. a drugo što je napravljena od posebnog materijala kojeg bih željela isprobati .. i zato što bih voljela imati nešto posebno i drugačije kao što je ova majica .. :)
ja necu da lazem, ja necu da se hvalim
ovakvo nesto, ja nemam u sehari :)
al srce tuce jace, dusa me boli
koza bas ovo zeli i voli!
eto, bicu kratka, ovo zelim srcem cijelim
a vama sve najbolje zelim! <3
Probudili smo ekološku svijest i pjehe pošli na Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva. Istu(svijest) smo podigli kulenom, ovčjim sirom, dimljenom ribom, vinom, muštaćonima i ljekovitim rakijicama koje rade trapisti. U nizu nedostaje samo zeleno poduzetništvo, te
…prikaži još! se lijepo preporučamo.
Volio bi nositi organski pamuk jer je to nesto novo, moze se i reciklirati,znaci pridonosim ocuvanju prirode tj.okoliša. A nošenjem iste siguran sam da bi me svi pitali kakva je to majica pa bih imao priliku i druge informirati o
…prikaži još! odjeći od organskog uzgojenog pamuka i praviti se važan :D
Vjerujem da će mnogi prvi puta čuti za takav pamuk od mene,možda uspijem potaknuti još nekog da kupi sličnu majicu :)
Zeleno je sunce, jer želim da takvo bude, zeleno je nebo, ma znate već ljude - ako nešto nije kako drugi vide, odmah si ti čudak i čudom se čude! Zeleno je zdravo, to mi kažu mnogi. Pa, zar da
…prikaži još! zar da jedem travu?
Ma, neka je zdravo - prepustit ću kravi.
Zelene su oči što mi srce griju,
zelenu baš volim boja mi je draga,
zato i želim Brokula&Ž majicu od organskog pamuka...
rime je sada dosta, inače - pozelenit ću i ja sada!
Organski pamuk,baš si pravi hit!
Nije to još neki u nizu mit!
Baš udobno i mekano rublje je to,
koje nikad s mene neće biti skiinuto!!!
Ne razmišljaj previše donje rublje il majce
Kupi oboje neka živne ti srce!!!
Organski pamuk želim nositi zbog toga što je najudobniji i najzdraviji za kožu.. Htjela bih imati jednu takvu majicu čisto da vidim razliku od onih mojih "100%pamuk" majica koje inače kupujem, a znam da nisuuuu, pa eto, žeeelim "ZDRAVU" majicu :-)
željela bih ovu preslatku majicu da pokažem i drugima da su organski načinjene majice zdravije i udobnije od ostalih. Usput želim postati vegeterijanka i mislim da bi me to ohrabrilo i dalo mi vjetar u leđa da se bolje izrazim
…prikaži još! i pokažem pravu vrijednost bio proizvoda. :))
To bi pomoglo u promociji zdravlja i vitalnosti među mojim društvom, koje baš i nije zainteresirano. :/ Pa ipak..svi volimo kad netko na nas pozitivno utječe ;)
Prilikom kupnje odjeće jako vodim računa o materijalima jer ne želim bilo šta stavljati na svoju kožu. Obožavam orirodno, obožavam pamuk i priuštim ga svojoj koži.
Kreativnost mi je negdje ostala zatrpana u ovom snijegu,mudre uzrečice se kod mene pojavljuju s pojavom sunca,a rima se smrzla (nikad nije štimala),ali ja zbilja želim Brokula&Ž majicu,čak više od proljeća ;)
Pamuk uvijek rado biram, nedam koži da je dira, sintetika i najlon koji ne diše, s njima se koži loše piše, Za dječicu moju samo prirodno i bez štetnih stvari, to mi je jako bitno za to marim, Ugodno i
…prikaži još!godno i na dodir mekano,
mislim da svi to volimo i čekamo!
Bsš bi bilo dobro dobiti organski pamuk na dar,
zato Brokula&Ž poklanjaju pravu stvar!
Prekrasno! Pogotovo jer me Brokula i ptičica Ž podsjećaju na mene i moju seku. Ona je brokula, a ja ptičica. I iako smo "malo" različite nerazdvojne smo! I bila bih jako sretna kad bih joj mogla pokloniti ovu super majicu.
…prikaži još! :D (plus želim se uvjeriti da je organski pamuk zbilja tako mekan)
S užitkom bih nosila ovu zanimljivu "zelenu" majicu jer u proizvodnji nisu korišteni štetni pesticidi koji negativno utječu na prirodu i naše zdravlje.
Volim organsko! Zdrava krava zna što ljudi nositi na sebi vole. Organske sirovine znače najbolje. Proljeće i mirisi nose radosti. A majica ova bila bi radost velika jer sjajno je sigurno takve majice nositi! Biti u njoj odjevena, melem. Zlatno,
…prikaži još! toplo organsko. Nešto što mi osmjeh daje. Sigurno bi ta majica kod mene nešto što mi treba. Nosila bi je u kući i vani, svima bi rekla da je organskog porijekla. A u proljeće majica dobro izgleda! Ova majica je divna, sjajna. To je zaista dar, Zdrava krava. Volim majice, volim ih zaista. Ova igra sjajna je za vidjeti. Ja imam osjetljivu kožu i sve sintetično mi previše gnjavi. Ova bi majica bila super. To je majica nešto za mene, jer ne bih htjela da mi takva zdravost pobjegne, jer volim sve organski i zdravo.
Jer nastojim biti ekološki svjestan, nedavno sam pročitao članak "Pamučna majica opasna po zdravlje" u časopisu Makrono i neki podaci su me zaprepastili, npr. 7 od 15 pesticida koji se koriste u konvencionalnom uzgoju pamuka imaju oznake "moguće", "vjerojatno" ili
…prikaži još! "sigurno" kancerogeno za čovjeka; zatim potrebno je 30dkg pesticida i gnjojiva da se uzgoji dovoljno pamuka za jednu majcu kratkih rukava ili više od 900 000 tona sintetičkih gnjojiva korišteno je za konvencionalni uzgoj pamuka u SAD-u 2001. god. Kad ovo pročitate,jednostavno više ne želite koristiti ni jedan drugi doli org
Od svojih ranih početaka samostalnog kupovanja odjeće uvijek pamtim kako mi je mama govorila: "Samo gledaj da ima što više pamuka!". Kupovala ja majice, čarape ili donje rublje njena glavna poruka je uvijek bila: "Što više pamuka to bolje." tako
…prikaži još! da bi organski pamuk voljela nositi ne samo zato što bi i moja mama bila oduševljena, već i što sama priznajem da je ona (ma koliko god dosadna u tim trenucima bila) ipak bila u pravu - pamuk je zakon!
Dobitnici Brokula&Ž majice!
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.