Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    katarinamandarina
    prvo bih željela ovu majicu zato što je zanimljivog dizajna .. a drugo što je napravljena od posebnog materijala kojeg bih željela isprobati .. i zato što bih voljela imati nešto posebno i drugačije kao što je ova majica .. :)
  • Default avatar -
    princeza_4
    ja necu da lazem, ja necu da se hvalim ovakvo nesto, ja nemam u sehari :) al srce tuce jace, dusa me boli koza bas ovo zeli i voli! eto, bicu kratka, ovo zelim srcem cijelim a vama sve najbolje zelim! <3
  • Default avatar -
    nadjan
    Probudili smo ekološku svijest i pjehe pošli na Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva. Istu(svijest) smo podigli kulenom, ovčjim sirom, dimljenom ribom, vinom, muštaćonima i ljekovitim rakijicama koje rade trapisti. U nizu nedostaje samo zeleno poduzetništvo, te …prikaži još!
  • Default avatar -
    dario1810
    Volio bi nositi organski pamuk jer je to nesto novo, moze se i reciklirati,znaci pridonosim ocuvanju prirode tj.okoliša. A nošenjem iste siguran sam da bi me svi pitali kakva je to majica pa bih imao priliku i druge informirati o …prikaži još!
  • Default avatar -
    latica87
    Zeleno je sunce, jer želim da takvo bude, zeleno je nebo, ma znate već ljude - ako nešto nije kako drugi vide, odmah si ti čudak i čudom se čude! Zeleno je zdravo, to mi kažu mnogi. Pa, zar da …prikaži još!
  • Default avatar -
    k74sambar
    Organski pamuk,baš si pravi hit! Nije to još neki u nizu mit! Baš udobno i mekano rublje je to, koje nikad s mene neće biti skiinuto!!! Ne razmišljaj previše donje rublje il majce Kupi oboje neka živne ti srce!!!
  • Default avatar -
    zekypeky
    Organski pamuk želim nositi zbog toga što je najudobniji i najzdraviji za kožu.. Htjela bih imati jednu takvu majicu čisto da vidim razliku od onih mojih "100%pamuk" majica koje inače kupujem, a znam da nisuuuu, pa eto, žeeelim "ZDRAVU" majicu :-)
  • Default avatar -
    little_m
    željela bih ovu preslatku majicu da pokažem i drugima da su organski načinjene majice zdravije i udobnije od ostalih. Usput želim postati vegeterijanka i mislim da bi me to ohrabrilo i dalo mi vjetar u leđa da se bolje izrazim …prikaži još!
  • Default avatar -
    gorsik
    Zdravo se nositi,zdravo ziveti, zdravo se hraniti dugo ziveti.
  • Default avatar -
    yasmine
    Organski me asocira na prirodno i zdravo.Zašto i ja ne bih uživala u zeleno bijeloj kombinaciji u nadolazćem proljetnim danima?! :)
  • Default avatar -
    Tia0101
    Prilikom kupnje odjeće jako vodim računa o materijalima jer ne želim bilo šta stavljati na svoju kožu. Obožavam orirodno, obožavam pamuk i priuštim ga svojoj koži.
  • Default avatar -
    zt001
    Kreativnost mi je negdje ostala zatrpana u ovom snijegu,mudre uzrečice se kod mene pojavljuju s pojavom sunca,a rima se smrzla (nikad nije štimala),ali ja zbilja želim Brokula&Ž majicu,čak više od proljeća ;)
  • Default avatar -
    nana58851
    Želim nositi majicu jer uvijek nosim majice od prirodnih materijala.
  • Default avatar -
    goga80ovan
    Pamuk uvijek rado biram, nedam koži da je dira, sintetika i najlon koji ne diše, s njima se koži loše piše, Za dječicu moju samo prirodno i bez štetnih stvari, to mi je jako bitno za to marim, Ugodno i …prikaži još!
  • Default avatar -
    laethala
    Prekrasno! Pogotovo jer me Brokula i ptičica Ž podsjećaju na mene i moju seku. Ona je brokula, a ja ptičica. I iako smo "malo" različite nerazdvojne smo! I bila bih jako sretna kad bih joj mogla pokloniti ovu super majicu. …prikaži još!
  • Default avatar -
    adriana007
    S užitkom bih nosila ovu zanimljivu "zelenu" majicu jer u proizvodnji nisu korišteni štetni pesticidi koji negativno utječu na prirodu i naše zdravlje.
  • Default avatar -
    jasna460
    Volim organsko! Zdrava krava zna što ljudi nositi na sebi vole. Organske sirovine znače najbolje. Proljeće i mirisi nose radosti. A majica ova bila bi radost velika jer sjajno je sigurno takve majice nositi! Biti u njoj odjevena, melem. Zlatno, …prikaži još!
  • Default avatar -
    amaretica
    Zato da konačno pokažem ženi da mi konačno prestane kupovati majce u kineskom, već da je vrijeme da kupujem kvalitetnije majce sa pravim materijalima
  • Default avatar -
    dumovica
    Jer nastojim biti ekološki svjestan, nedavno sam pročitao članak "Pamučna majica opasna po zdravlje" u časopisu Makrono i neki podaci su me zaprepastili, npr. 7 od 15 pesticida koji se koriste u konvencionalnom uzgoju pamuka imaju oznake "moguće", "vjerojatno" ili …prikaži još!
  • Default avatar -
    vipera
    Od svojih ranih početaka samostalnog kupovanja odjeće uvijek pamtim kako mi je mama govorila: "Samo gledaj da ima što više pamuka!". Kupovala ja majice, čarape ili donje rublje njena glavna poruka je uvijek bila: "Što više pamuka to bolje." tako …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.