Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Mrwa13
    predivna majica =) mislim da mi brokula namiguje. bilo bi super da namiguje i drugima oko mene, možda nekoga zajedničkim snagama preobratimo na zeleno ;)
  • Default avatar -
    aladin
    Šta da kažem? BILO KOJA MAJICA KOJU DOBIJEM JE DOBRO DOŠLA. Nema smisla pisati o tome kako je majica lijepa, kako bas takvu majicu zelim nositi, kako podržavam ekološku osviještenost i ostale stvari koje idu u prilog ovom načinu proizvodnje. …prikaži još!
  • Default avatar -
    marijaodzic
    Rado bih voljela nositi organski pamuk jer osim što je zdraviji za naše tijelo, zdraviji je i za cijeli ekosustav jer se organskim načinom uzgoja obogaćuje tlo izmjenom kultura, pomaže učinkovitijem zadržavanju vode povećanjem organske tvari u tlu, potiče biološku …prikaži još!
  • Default avatar -
    doroteica
    Proljeće je stiglo, a ja konačno počela razmišljati o skidanju nagomilanih kilograma. Kažu mi treba jesti puno voća i povrća. Eto, nabavila sam brokulice, cvjetačice, celerić i salaticu. Sve zeleno i zdravo. Od utorka krećem na dijetu (kažu da dijetu …prikaži još!
  • Default avatar -
    pa3sha
    Ništa nije bolje od prirodnog. Prirodna hrana, odjeća, prirodno svjetlo... Prirodu treba znati poštovati i cijeniti jer i ona nas "cijeni" i pruža nam najbolje.
  • Default avatar -
    wonderland
    Voljela bih nositi organski pamuk jer mislim da bi se osjećala zdravije i sretnije što bi me odmah potaklo i na zdraviji život. A konkretno ovaj komad organskog pamuka bih voljela nositi jer jedan dečko koji mi se sviđa jako …prikaži još!
  • Default avatar -
    mrasan
    Sve što priroda daje .... je najbolje!!!!
  • Default avatar -
    optimist2
    Zelena boja najbolje ide uz moj karakter,plave oči i vječni optimizam po kojem sam čuven gdje god da se pojavim.Pogotovo me veseli što se odustalo u startu od GMO pamuka koji zasigurno stvara alergije i ostale neželjene posljedice.Ako i ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    greensleevs
    Majicu od organskog pamuka želim nositi zato što majica od konvencionalno uzgojenog pamuk sadrži više od 25% insekticida koji se koriste diljem svijeta i 10% pesticida. Ne biste pojeli zdjelu pesticida natopljenu insekticidima, ali zašto se onda želite pokriti odjećom …prikaži još!
  • Default avatar -
    ANY84
    Voljela bih nositi tu majicu jer mi se jako sviđa što je napravljena od organskih uzgojenih sirovina a to daje jako lijep osjećaj ugode na tvom tijelu a ja sam jako ekološki osviještena i volim sve što je prirodno jer …prikaži još!
    idic
    Jer živim zeleno,volim zelenu boju,jer mi je dermatolog preporučio da nosim bijeli pamuk zbog jako osjetljive kože,eto zato se želim razmaziti jednom ovakvom super majicom;)
  • Default avatar -
    Bajo003
    Da ih mogu nositi uz svoje Brokula&Ž organske bokserice koje sam nedavno dobio na poklon!
  • Default avatar -
    Ermossisima
    Voljela bih nositi organski pamuk jer me čini lijepom, pazi na moju kožu o pritom čuva prirodu! :)
  • Default avatar -
    sbotica
    voljela bih osvojiti tu majicu jer volim izreku: "raste k'o poriluk na dreku", a sve je to organski, zar ne?
  • Default avatar -
    nescho
    Želim nositi organski pamuk jer vjerujem da je daleko kvalitetniji od "običnog" pamuka, lijepo ste u članku opisali karakteristike ovog materijala. Inače volim sve organsko i općenito sve koji vode računa o očuvanju okoliša pa bih s ponosom nosio ovu …prikaži još!
    realka
    Voljela bih nositi organski pamuk iz vise razloga..prvo, da isprobam nesto novo. Nisam imala priliku prije nositi, a sad kad imam 18 napokon bi voljela malo izorganizirati svoj zivot i srediti ga. Drugo, ovaj tekst me zaintrigirao i kad sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    shalala
    B - Bio pamuk baš je lak R - Rukom bran on je mrak O - Organsko je sad u điru K - Krava zdrava budi u miru U - Unutra je tajna slatka L - Ludi Pero - to …prikaži još!
  • Default avatar -
    nikazanella
    Brokula& Ž odjeća je prava napravljena od organski uzgojenog pamuka. Prirodna tknanina mojoj koži pruža njegu, kao što ju i ja pružam očuvanju prirode. Zato Zdrava krava znaj da dobijem ovu majcu počašćena i sretna bi bila ja.
  • Default avatar -
    ivezd
    Moja draga, sunce malo, mene hrani samo zdravo. Topli kruh od ječma i raži, jutrom ona mene draži. Malo meda, banana, dvije, možda mi kobasu za ručak krije. Kad li dođe ručka ura, pod nos mi zeleno gura. Hoću ćevape! …prikaži još!
  • Default avatar -
    pitaodjabuke
    Ja bih htjela nositi organski pamuk jer majice od brokule još ne postoje. a kad ih izmisle onda ću i njih nositi!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.