Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
predivna majica =)
mislim da mi brokula namiguje. bilo bi super da namiguje i drugima oko mene, možda nekoga zajedničkim snagama preobratimo na zeleno ;)
Šta da kažem? BILO KOJA MAJICA KOJU DOBIJEM JE DOBRO DOŠLA. Nema smisla pisati o tome kako je majica lijepa, kako bas takvu majicu zelim nositi, kako podržavam ekološku osviještenost i ostale stvari koje idu u prilog ovom načinu proizvodnje.
…prikaži još! Svi mi dobro znamo da sve što je prirodno i nije "umjetno" stvoreno ne šteti našem planetu koji je i onako do sada već jako zagađen. Mislim da se sa ovim slažu svi a proturiječe samo oni koji su svoje bogatstvo stekli ili ga stvaraju na jedan od ne ekoloških načina izrabljivačkog uništavanja prirode ove planete. O ovoj temi moglo bi se pisati u nedogled, ali poanta bi uvijek ostala ista. Nekakav rezime svega toga bio bi da; svaki pojedinac može učiniti nešta da sačuva vrednote koje su nam date na korišenje u vidu prirodnih bogatstava a jedan od načina je kao što vidimo u ovom primjeru da se i od organsko uzgojenih sastojaka može napraviti itekako dobar i kvalitetan proizvod. EVO OVO JE MOJ KOMENTAR PA AKO IZABERETE MENE ZA OVAJ POKLON ZNAJTE DA NISTE POGRIJEŠILI. HA HA,... :-) Aj cujemo se.
POZZ...
Rado bih voljela nositi organski pamuk jer osim što je zdraviji za naše tijelo, zdraviji je i za cijeli ekosustav jer se organskim načinom uzgoja obogaćuje tlo izmjenom kultura, pomaže učinkovitijem zadržavanju vode povećanjem organske tvari u tlu, potiče biološku
…prikaži još! raznolikost i održava ravnotežu između štetočina i njihovih prirodnih neprijatelja - korisnih kukaca.
Iako odjeća u potpunosti sačinjena od organskog pamuka još nije toliko komercijalna i uglavnom je rezervirana za one dubljeg džepa (samo 1% svjetskog pamuka je organski uzgojen). Ipak se pomalo stvari kreću na bolje i svjetski poznati brandovi počinju koristiti organski pamuk. Stoga na etiketama odjevnih predmeta od sada isključivo tražim natpis: ˝100% organski pamuk˝. :)
Proljeće je stiglo, a ja konačno počela razmišljati o skidanju nagomilanih kilograma. Kažu mi treba jesti puno voća i povrća. Eto, nabavila sam brokulice, cvjetačice, celerić i salaticu. Sve zeleno i zdravo. Od utorka krećem na dijetu (kažu da dijetu
…prikaži još! ne smijemo početi u ponedjeljak). Nikada nisam čula za ovaj bio pamuk, ali ove majice me asociraju na moju buduću dijetu. Voljela bi se šepuriti u jednoj od ovih majica, a još kada bi skinula par kilograma...
Ništa nije bolje od prirodnog. Prirodna hrana, odjeća, prirodno svjetlo... Prirodu treba znati poštovati i cijeniti jer i ona nas "cijeni" i pruža nam najbolje.
Voljela bih nositi organski pamuk jer mislim da bi se osjećala zdravije i sretnije što bi me odmah potaklo i na zdraviji život. A konkretno ovaj komad organskog pamuka bih voljela nositi jer jedan dečko koji mi se sviđa jako
…prikaži još!o voli Brokula&Ž majice i sigurno bi me zapazio da i ja imam jednu :)
Zelena boja najbolje ide uz moj karakter,plave oči i vječni optimizam po kojem sam čuven gdje god da se pojavim.Pogotovo me veseli što se odustalo u startu od GMO pamuka koji zasigurno stvara alergije i ostale neželjene posljedice.Ako i ne
…prikaži još! dobijem majcu,svakako ću rado svratiti u Teslinu 9,jer originalna ideja i brend koji se razvija to zaslužuje svim srcem.Idejnim začetnicima ovog brenda puno hvala što su mi i ovim člankom uljepšali dan i život mi učinili još radosnijim.
Hvala svima na dobroti koja se poklanja.
Majicu od organskog pamuka želim nositi zato što majica od konvencionalno uzgojenog pamuk sadrži više od 25% insekticida koji se koriste diljem svijeta i 10% pesticida. Ne biste pojeli zdjelu pesticida natopljenu insekticidima, ali zašto se onda želite pokriti odjećom
…prikaži još!m natopljenom kemikalijama?!
Voljela bih nositi tu majicu jer mi se jako sviđa što je napravljena od organskih uzgojenih sirovina a to daje jako lijep osjećaj ugode na tvom tijelu a ja sam jako ekološki osviještena i volim sve što je prirodno jer
…prikaži još! to je najbolje za nas sve...
Jer živim zeleno,volim zelenu boju,jer mi je dermatolog preporučio da nosim bijeli pamuk zbog jako osjetljive kože,eto zato se želim razmaziti jednom ovakvom super majicom;)
Želim nositi organski pamuk jer vjerujem da je daleko kvalitetniji od "običnog" pamuka, lijepo ste u članku opisali karakteristike ovog materijala. Inače volim sve organsko i općenito sve koji vode računa o očuvanju okoliša pa bih s ponosom nosio ovu
…prikaži još! majicu. A i logo je skroz simpa :)
Voljela bih nositi organski pamuk iz vise razloga..prvo, da isprobam nesto novo. Nisam imala priliku prije nositi, a sad kad imam 18 napokon bi voljela malo izorganizirati svoj zivot i srediti ga. Drugo, ovaj tekst me zaintrigirao i kad sam
…prikaži još! pogledala u ormar u njemu je bilo puno "pamuka", koliko vidim stetnog. A i jednostavno zelim majicu sa ovom slatkom brokulicom odnaprijed koja je premedena :D
B - Bio pamuk baš je lak R - Rukom bran on je mrak O - Organsko je sad u điru K - Krava zdrava budi u miru U - Unutra je tajna slatka L - Ludi Pero - to
…prikaži još!ro - to je patka
A - Alalalalala
& - Idemo svi
Ž - Živi život! :)
Brokula& Ž odjeća je prava
napravljena od organski uzgojenog pamuka.
Prirodna tknanina mojoj koži pruža njegu,
kao što ju i ja pružam očuvanju prirode.
Zato Zdrava krava znaj da dobijem ovu majcu
počašćena i sretna bi bila ja.
Moja draga, sunce malo, mene hrani samo zdravo. Topli kruh od ječma i raži, jutrom ona mene draži. Malo meda, banana, dvije, možda mi kobasu za ručak krije. Kad li dođe ručka ura, pod nos mi zeleno gura. Hoću ćevape!
…prikaži još!
Hoću ćevape! - vičem glasno,
dok i mrkvu grickam slasno.
"Lešo meso, brokula i zrno soli,
papaj, ljube, jer mala te puno voli."
P.S. Ovako nekako izgleda svaki dan života s mojom boljom polovicom. U sve što može protegne notu brokule, tako da je jedemo kuhanu, u složencima, juhama, još je samo valjda u kolaču nismo dobili, makar uopće ne sumnjam da će i to doći na red. Pobornik je zdravog života, možda i fanatik, ali zahvaljujući tome svi smo zdravi, vitalni i sretni. Uživamo u prirodi i živimo u skladu s njom, a budući da mi je nedavno iznijela ideju da počnemo s uzgojem organskog pamuka, mislim da nema te ogrlice, sata ili parfema koji bi ju razveselio više od ove majčice. U tom slučaju, možda bi se i ja uspio "ogrebati" za kakav komad sočnog, masnog i slasnog hm.. carskog mesa? :)
Dobitnici Brokula&Ž majice!
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.