Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Volim nositi pamuk i minimalisticke detalje, a ova brokulica mi je skroz super. I jos jako volim jesti brokulu! Zar nije super spoj? Jedem brokulicu i nosim brokulicu :) Brokula & Ž
Već sam se upoznala s ovim majicama i skroz su mi simpatične! A nazivi majica su skroz ludi! :D Nadam se daću biti jedna od sretnica koja će dobiti u vlasništvo ove majice. Ja bi željela osvojiti mušku majicu koju
…prikaži još! bi poklonila dečku i na taj način ga još više približila i zainteresirala za zaštitu ove naše planete. Ja sam pomalo počela mijenjati svoje navike i živjeti ''zeleno'' te nastojim to prenijeti i na njega!
Brokula&Ž rezultat je rada mog najdražeg marketinškog tima. Bilo bi lijepo moći prošetati takvu majicu, i pokazati da mi je bitno na koji način je uzgojen pamuk od kojeg se izrađuju majice. A ni moj suprug ne bi imao ništa
…prikaži još! protiv takve majice.
ja necu okolisat puno,ne zato jer neželim ili mi se neda jednostavno mi to neide ;( zato mi POKLONITE tu super maicu da je nosim sa ponosom da sam i ja napokon nesto dobila a majca je preslatka
hvala ;)
Aktivno sam se počela baviti trčanjem,iako nikad nisam uspjela u komadu istrčati ni 5 min.Nisam htjela odustati ,sad nakon godinu dana trčim bez problema dulje vrijeme ,smršavila sam 10 kg....i osijećam se izvrsno ,ne samo zbog kila ,nego zbog ustrajanosti.Sad
…prikaži još!ad uživam u trčanju u prirodi,nije da se silim da moram ići ,nego volim ići trčati.Moj moto je "Volja je vještina koja je savladiva" I sad mi baš treba jedna organska majca s kojom ću pretrčati još puno kilometara, majca.Sve u skladu s prirodom.
Svaki dan čitam krasne porukice sa majica,gaćica..bokserica..brokulica i male ptičice..radim 8 sati šivajući ih ..voljela bi imate jednu na sebi ,divim im se svaki dan ,prekrasne suuuuuuuuuuu :))))
Htjela bi se obući u brokulu i kad mi mama slijedeći puta kaže da ju moram jesti reći ću joj kako samu sebe ne jedem! A i zato što sam malo skinila kile pa bi mi veličina M savršeno stajala,
…prikaži još! šteta onda da date nekom drugom!
Moram priznati da u mlađim danima nisam puno razmišljala o organskoj proizvodnji hrane kao i svi mladi ali kad stekneš neke godine jeo bi da je moguće samo ono što proizvedeš, što naravno nije moguće zato bi jako rado imala
…prikaži još!la tu majicu koju ne mogu sama napraviti
Kad imate atopičnu kožu kao ja, ne možete baš kupiti sve ono što vam se sviđa, ono što je jeftino..kad imate prazan novčanik ne možete baš ući u prvi china shop i kupiti neku majicu za par kuna jer vaša
…prikaži još! vas koža u tom trenutku mrzi iz dna duše. Potraga za komadom odjeće koji će biti nježan prema mojoj koži ponekad je kao potraga za svetim gralom. Ove brokulice su baš posebne a poruke koje imaju unutra zaintrigirale su moju maštu. Baš bi voljela da moj dragi kad me skine pročita riječi koje mu šapuće moja mala brokulica:)
Voljela bih nositi organski pamuka jer živim "zeleno", uzgajam organsko povrće i voće, jedem organsku hranu, recikliram, štedim prirodne resurse pa se trebam tako i oblačiti, u organske materijale.
moj sin ima 7 godina i obožava jesti brokulu, ova majica bi bila idealna za njega. Bio bi presretan kada bi ima majicu sa svojim omiljenim povrćem. Brokulu voli na sve načine a najviše zapečenu u pečnici s tortelinima :)
Nakon što sam pročitao ovaj članak malo sam se zamislio. Da, znam da sve nezdravije živimo i da trebamo paziti na zdravlje. Ali kako kada je i obična pamučna majica (100% pamuk) nezdrava i štetna. Svaka čast na izradi ovih
…prikaži još! bio pamučnih majica. Oduševljen sam i mislim da bi toga trebalo biti više. Jako bi volio dobiti ovu dobru majicu.
Veliki sam ljubitelj brokule i uzgajam je u svom vrtu.Prekrasni zeleni plodovi su izvor zdravlja i vitamina.Brokulu obožava i moja obitelj i jedemo je i ljeti i zimi. Evo,pošto se zdravo hranimo i obožavamo brokulu bilo bi super i da
…prikaži još!da se zdravo nosimo i da dobijemo jednu zdravu majicu sa našom kraljicom povrća -BROKULOM. :)
Dobitnici Brokula&Ž majice!
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.