Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    vhunjet
    Kako biti zapažen ovoga ljeta.... nositi brokula majicu i šetati poljima cvijeća.....!!!!!
  • Default avatar -
    JEANA
    zelena sam i slatka, ukusna i zdrava, bolestima nedam unutra, čuvam tijelo i vani !!
  • Default avatar -
    petra30111995
    Brokula je moje najdraže povrće pa ga želim i reklamirati na majici... :))
  • Default avatar -
    kordi
    Volim nositi pamuk i minimalisticke detalje, a ova brokulica mi je skroz super. I jos jako volim jesti brokulu! Zar nije super spoj? Jedem brokulicu i nosim brokulicu :) Brokula & Ž
  • Default avatar -
    mala_miffy
    želim ovu krasnu, ugodnu i zdravu majicu ali ako osvojim majicu, muž mi se neće niti približiti jer mrzi brokulu :D :D i svo drugo zeleno povrće :D :D
  • Default avatar -
    kravicaM
    Zelim nositi organski pamuk zato sto cijenim sve sto je prirodno, domace i zdravo, a u istom duhu odgajam i svoju djecu.
    Josipa_K
    Već sam se upoznala s ovim majicama i skroz su mi simpatične! A nazivi majica su skroz ludi! :D Nadam se daću biti jedna od sretnica koja će dobiti u vlasništvo ove majice. Ja bi željela osvojiti mušku majicu koju …prikaži još!
  • Default avatar -
    amourzg
    ..jer mi se sviđa i jer bi voljela u njoj vježbati jogu! sto bi doslo kao nekakva zaokruzena prica sa promjenama koje sam uvela :)
  • Default avatar -
    pepermint2
    Brokula&Ž rezultat je rada mog najdražeg marketinškog tima. Bilo bi lijepo moći prošetati takvu majicu, i pokazati da mi je bitno na koji način je uzgojen pamuk od kojeg se izrađuju majice. A ni moj suprug ne bi imao ništa …prikaži još!
  • Default avatar -
    manestra
    ja necu okolisat puno,ne zato jer neželim ili mi se neda jednostavno mi to neide ;( zato mi POKLONITE tu super maicu da je nosim sa ponosom da sam i ja napokon nesto dobila a majca je preslatka hvala ;)
  • Default avatar -
    Monikak
    Aktivno sam se počela baviti trčanjem,iako nikad nisam uspjela u komadu istrčati ni 5 min.Nisam htjela odustati ,sad nakon godinu dana trčim bez problema dulje vrijeme ,smršavila sam 10 kg....i osijećam se izvrsno ,ne samo zbog kila ,nego zbog ustrajanosti.Sad …prikaži još!
  • Default avatar -
    natalicro
    Svaki dan čitam krasne porukice sa majica,gaćica..bokserica..brokulica i male ptičice..radim 8 sati šivajući ih ..voljela bi imate jednu na sebi ,divim im se svaki dan ,prekrasne suuuuuuuuuuu :))))
  • Default avatar -
    magda59
    Htjela bi se obući u brokulu i kad mi mama slijedeći puta kaže da ju moram jesti reći ću joj kako samu sebe ne jedem! A i zato što sam malo skinila kile pa bi mi veličina M savršeno stajala, …prikaži još!
  • Default avatar -
    dunjapovljana111
    Moram priznati da u mlađim danima nisam puno razmišljala o organskoj proizvodnji hrane kao i svi mladi ali kad stekneš neke godine jeo bi da je moguće samo ono što proizvedeš, što naravno nije moguće zato bi jako rado imala …prikaži još!
  • Default avatar -
    valencia72
    Kad imate atopičnu kožu kao ja, ne možete baš kupiti sve ono što vam se sviđa, ono što je jeftino..kad imate prazan novčanik ne možete baš ući u prvi china shop i kupiti neku majicu za par kuna jer vaša …prikaži još!
  • Default avatar -
    serena8
    Čovjek se najudobnije osijeća u svojoj koži,a organski pamuk ju čuva i štiti zato ja želim takvu majcu!!!....I hvala Vam na prekrasnoj nagradnoj!
    xenia64
    Voljela bih nositi organski pamuka jer živim "zeleno", uzgajam organsko povrće i voće, jedem organsku hranu, recikliram, štedim prirodne resurse pa se trebam tako i oblačiti, u organske materijale.
  • Default avatar -
    bobabobi
    moj sin ima 7 godina i obožava jesti brokulu, ova majica bi bila idealna za njega. Bio bi presretan kada bi ima majicu sa svojim omiljenim povrćem. Brokulu voli na sve načine a najviše zapečenu u pečnici s tortelinima :)
  • Default avatar -
    grasevina9
    Nakon što sam pročitao ovaj članak malo sam se zamislio. Da, znam da sve nezdravije živimo i da trebamo paziti na zdravlje. Ali kako kada je i obična pamučna majica (100% pamuk) nezdrava i štetna. Svaka čast na izradi ovih …prikaži još!
  • Default avatar -
    ALIMDAR
    Veliki sam ljubitelj brokule i uzgajam je u svom vrtu.Prekrasni zeleni plodovi su izvor zdravlja i vitamina.Brokulu obožava i moja obitelj i jedemo je i ljeti i zimi. Evo,pošto se zdravo hranimo i obožavamo brokulu bilo bi super i da …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.