Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Drago društvo, znam da mislite dobro, ali ne volim toliku pažnju. Mi „organci“ imamo neke svoje principe, a jedno od njih je izbjegavanje pozornosti. Zato sam izabrala ovu koja me kao neće, a zapravo izgara od želje upoznati me. Mjerkamo
…prikaži još!o se tako još od prije Božića i znam da sanjari o tome kako će me provaljati po krevetu. Ipak, još nitko nije napravio prvi korak. Do sada. Brokula je bačena.
Vaša muška XL majica
Voljela bi nositi organski pamuk jer mislim da obični pamuk sa sintetikom štetno djeluje na moju kožu,a u organskom pamuku bi se osjećala bolje i zadovoljnije i ne bi naštetio mojoj koži. :)
Voljela bih nositi organski pamuk jer bih onda doista osjetila na koži kako je to živjeti u skladu s prirodom. Još kad bih se usudila preći na izrazito organsku prehranu, gdje bi mi bio kraj :)
Zato što je tako "topli",tako mekani,kao da od njega izvire majčinska ljubav,a njegov organski uzgoj čuva prirodnu ravnotežu okoliša i djeluje blagotvorno na očuvanje biljnih i životinjskih vrsta,a ako čuvamo okoliš onda čuvamo sebe,naše najdraže i sve što nas opkružuje:-)
Dobitnici Brokula&Ž majice!
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.