Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    MiskecMateja
    ... zato jer volim biti ko od majke rođena. Iz nekog razloga ne daju mi da se takva krećem po svijetu. A ovak bi bila prilično blizu, ne? Ko od majke Zemlje rođena.
  • Default avatar -
    prixy79
    brokula iznutra, brokula izvana...s vašom majicom bi cijeli pozelenio...!
  • Default avatar -
    Maxonio
    bilo bi lijepo jedanput u životu probati kako je to nositi pamučnu majicu od materijala uzgojenog na prirodan, ekološki prihvatljiv način. Zašto svome tijelu, naročito koži, ne priuštit nešto novo, zdravije i ugodnije
    mmiss
    Voljela bih nositi organski uzgojen pamuk jer bi bilo vrijeme odjenuti nešto što nije iz Kine. :D
  • Default avatar -
    zamamu
    Brokula&Ž majicu od organski uzgojenih sirovina daje zdrava krava Volio bih da dobije moja mama. Ja joj je ne mogu dati pa zbog toga na mogu spati, ona bi je voljela nositi, a ja joj je pokloniti onda će me …prikaži još!
  • Default avatar -
    kristina12109
    Jako bih voljela dobiti ovu majicu pošto studiram biologiju i kemiju i osobito volim ono što je uzgojeno na prirodan način bez ikakvih kemikalija i ostalih ekološki štetnih tvari. Osim toga alergična sam na dosta sintetičkih vlakana pa mislim da …prikaži još!
  • Default avatar -
    danchi74
    voljela bih postati vlasnica ove fine majice jer vjerujem da se u njoj ne bi oznojila.
  • Default avatar -
    PekyMaza86
    voljela bih za promjenu nositi, a ne samo papati brokulu ;)
  • Default avatar -
    Martina812
    Voljela bi nositi organski pamuk jer mislim da obični pamuk sa sintetikom štetno djeluje na moju kožu,a u organskom pamuku bi se osjećala bolje i zadovoljnije i ne bi naštetio mojoj koži. :)
    Katy23
    Voljela bih nositi organski pamuk jer bih onda doista osjetila na koži kako je to živjeti u skladu s prirodom. Još kad bih se usudila preći na izrazito organsku prehranu, gdje bi mi bio kraj :)
  • Default avatar -
    zvonimir30
    heeeej......majica je bas super,a ja jadan nemam para da je kupim i nosim neko kinesko sintetičko smeće pa bi mi jedna od organskog pamuka uljepšala uskrs....
  • Default avatar -
    vesnaskvorc
    Bok! Željela bi osvojiti majicu od organski uzgojenog pamuka, zbog toga jer inače nosim samo pamučne stvari, al nisam još nosila tak nešto pa bi stvarno željela probati jer sigurno tj.pa definitivno je u njoj jako udobno i naravno ima …prikaži još!
  • Default avatar -
    zt001
    Kreativnost mi je negdje ostala zatrpana u ovom snijegu,mudre uzrečice se kod mene pojavljuju s pojavom sunca,a rima se smrzla (nikad nije štimala),ali ja zbilja želim Brokula&Ž majicu,čak više od proljeća ;)
  • Default avatar -
    gita50
    Voljela bih ju isprobati čisto da znam kako je to nositi organski uzgojeni pamuk. A i majica je fora tako da je to 2 u 1
  • Default avatar -
    ZAKS
    Uvijek želim nositi ono što je lijepo, ekološko, udobno i trajno, a po prihvatljivoj cijeni.Jako mi je bitna kvaliteta materijala i sam postupak izrade kod odabira bilo kojeg komada odjeće. Jer sve bitno dolazi iznutra! Zato želim nositi samo ono …prikaži još!
  • Default avatar -
    CIKO
    U posljednje vrijeme sve je veća potražnja za organskim proizvodima. Razloge tome nije teško dokučiti. Ljudi žele zdrave proizvode koji su ujedno ekološki i koji izvrsno udovoljavaju njihovim potrebama. Prateći trendove, ja kao čovjek koji prije svega izuzetno cijenim svoje …prikaži još!
  • Default avatar -
    MARADONA
    Želim nositi Organski pamuk koji je prozračniji, kvalitetniji i zdraviji od tvorničkog ili onog genetski modificiranog. Razlozi su sljedeći: 1. Prije svega zbog svog vlastitog zdravlja, jer Koža je organ koji u većoj ili manjoj mjeri apsorbira ono što se …prikaži još!
  • Default avatar -
    MACAKTOMMY
    Članak koji sam nedavno pročitao na jednom portalu potaknuo me da pazim na odjeću koju kupujem i njezin sastav. Rečenice koje su mi se zauvijek urezale u pamćenje su sljedeće: "Organski pamuk je pamuk uzgojen na prirodan, ekološki prihvatljiv način, …prikaži još!
  • Default avatar -
    marijaodzic
    Rado bih voljela nositi organski pamuk jer osim što je zdraviji za naše tijelo, zdraviji je i za cijeli ekosustav jer se organskim načinom uzgoja obogaćuje tlo izmjenom kultura, pomaže učinkovitijem zadržavanju vode povećanjem organske tvari u tlu, potiče biološku …prikaži još!
  • Default avatar -
    anchy0607
    Organski pamuk rado nosi svatko, ali do njega ne dolazi se lako. Odlično bi mi došla jedna Brokula&Ž majica, nosila bih ju kao kraljica.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.