Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RosseMaria
    Želim imati ovu majicu osim što je moja boja,organski pamuk bi imala na sebi jer je poput majčinoga krila. U njem bi još samo organski pamuk mogao biti između majke i djeteta za cjelovitu ugodu,koju si ovom nagradom želim priuštiti. …prikaži još!
  • Default avatar -
    white_wizard
    Zelena brokula na zelenoj majici da je s ponosom nosimo i pokazujemo ljubav za naš zeleni svijet i željeni zeleni planet! :)
  • Default avatar -
    kockica1212
    prošli tjedan sam prvi put u životu počela vježbati, više razmišljati o tome što jedem i koliko jedem tako da bih voljela nastaviti u tom dobrom smjeru pa imati i ovu super majicu od organskog pamuka. planiram krenuti i s …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivanadms
    Htjela bih osvojiti ovu majicu jer mislim da je super, osim što je bio, reciklira se i dugo "preživljava", za razliku od onih koje se mogu naći u svakom dućanu koje se brzo unište i uopće "ne dišu". A bilo …prikaži još!
    sspavlovic734
    Bio bih jako sretan kada bih od zdrave krave dobio majicu koja je od organsko uzgojenog pamuka,što znači da je super zdrava za kožu i tijelo,te ugodna za nositi,bez bojazni da u njoj ima nekakve kemikalije.ŽIVIMO ZDRAVO UZ ZDRAVU KRAVU. :)
  • Default avatar -
    katicazag
    Vizualno zanimljive i razigrane, bez štetnih kemikalija, ove majice pozivaju na povratak prirodi i zdravom životu.
  • Default avatar -
    fliska
    Htjela bih nositi organski pamuk jer je odjeća od organskog pamuka pažljivo birana s obzirom na kvalitetu materijala te dugoročno nosi niz prednosti: zdravija je, ugodnija na dodir, podnosi puno pranja i visoke temperature. Na ovaj način kupujem manju količinu …prikaži još!
  • Default avatar -
    leonelylee
    Zašto želim nositi baš ovu majicu od organskog pamuka? Kao prvo, baš mi je fora ovaj mali brokulica lik na njoj koji na prvi pogled izgleda kao mali, veseli ljetni oblačić (još mu samo fali ona zakrivljena linija da upotpuni …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ecume
    Moj razlog nije ni poetičan ni ekološki ni patetičan - ja nosim isključivo organski pamuk jer mi jedno on ne uzrokuje prištiće na leđima!:)
  • Default avatar -
    Ivanasz
    Svi znamo prednosti organskog pamuka, kamo sreće da se i više odjeće proizvodi od ovog materijala. Nažalost, većinom smo prisiljeni trpiti taj plastic (un)fantastic pakao..... Ali osim ove činjenice br.1. (kvaliteta), mene su ove majice privukle jer obožavam jesti brokulu …prikaži još!
  • Default avatar -
    zamamu
    Brokula&Ž majicu od organski uzgojenih sirovina daje zdrava krava Volio bih da dobije moja mama. Ja joj je ne mogu dati pa zbog toga na mogu spati, ona bi je voljela nositi, a ja joj je pokloniti onda će me …prikaži još!
  • Default avatar -
    IvaBbB
    neznam ja nista, ja sam ovdje s biciklom :), ali svejedno, ne mogu da ne kazem da obozavam brokulu, zato mislim da bi ova majca idealno pristajala uz moj zeleni bicikl :)))
  • Default avatar -
    teichmmb
    Organski pamuk za mene izbor je pravi jer na kožu stavljam samo prirodno bez insekticida i ostalih štetnih stvari. Moja koža organski pamuk voli, recikliranim materijalima i prirodnim vlaknima ne može da odoli, štetne kemikalije organski ne podnosim i zato …prikaži još!
  • Default avatar -
    laurie
    Voljela bi nositi organski pamuk, jer na njemu najbolje uspijeva organsko povrće. :)
  • Default avatar -
    lunasole
    Brokulu volim papati, a rado bih je i nosila :)
    ciklaZdravlja
    Koža suha? Gnjev, patnja i muka? Nadraženost? Od sada prošlost! Okoliš možeš zaštiti, Dobro djelo učiniti, Odlučno pristati, te prirodno nositi! Voljela bih ju nositi, zbog prirodnosti te, udobnosti i kvalitete! Kemikalije goodbye, stiže organski pamuk sad! ;) …prikaži još!
  • Default avatar -
    baleta
    Bitna je osoba koja je nosi ali bitna je i majica pa oboje dajemo SUPER SPOJ! Želim tu majicu!
  • Default avatar -
    Maxonio
    bilo bi lijepo jedanput u životu probati kako je to nositi pamučnu majicu od materijala uzgojenog na prirodan, ekološki prihvatljiv način. Zašto svome tijelu, naročito koži, ne priuštit nešto novo, zdravije i ugodnije
  • Default avatar -
    gorsik
    zdravi pamuk ves masini prija a mome tijelu zelena boja najmilija.
    Ana546469
    Voljela bi nositi organski pamuk da mi mama konačno ne prigovara: "Kakvu si to krpu kupila!?" ;)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.