Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Želim imati ovu majicu osim što je moja boja,organski pamuk bi imala na sebi jer je poput majčinoga krila. U njem bi još samo organski pamuk mogao biti između majke i djeteta za cjelovitu ugodu,koju si ovom nagradom želim priuštiti.
…prikaži još!
mama; RoseMaria
prošli tjedan sam prvi put u životu počela vježbati, više razmišljati o tome što jedem i koliko jedem tako da bih voljela nastaviti u tom dobrom smjeru pa imati i ovu super majicu od organskog pamuka. planiram krenuti i s
…prikaži još! s trčanjem kada malo uđem u formu pa bih je zasigurno tada i nosila. pozdrav! :)
Htjela bih osvojiti ovu majicu jer mislim da je super, osim što je bio, reciklira se i dugo "preživljava", za razliku od onih koje se mogu naći u svakom dućanu koje se brzo unište i uopće "ne dišu". A bilo
…prikaži još! bi i zanimljivo otkriti poruke skrivene na njezinoj unutrašnjosti. ;)
Bio bih jako sretan kada bih od zdrave krave dobio majicu koja je od organsko uzgojenog pamuka,što znači da je super zdrava za kožu i tijelo,te ugodna za nositi,bez bojazni da u njoj ima nekakve kemikalije.ŽIVIMO ZDRAVO UZ ZDRAVU KRAVU. :)
Htjela bih nositi organski pamuk jer je odjeća od organskog pamuka pažljivo birana s obzirom na kvalitetu materijala te dugoročno nosi niz prednosti: zdravija je, ugodnija na dodir, podnosi puno pranja i visoke temperature. Na ovaj način kupujem manju količinu
…prikaži još! odjeće koju mogu češće prati, a odjeća će i dalje izgledati prihvatljivo. Velika je vjerojatnost da će takvu odjeću moći sačuvati i nekome proslijediti. Nastojimo biti u trendu i nositi organsko! Brokula&Ž samo naprijed!
Zašto želim nositi baš ovu majicu od organskog pamuka? Kao prvo, baš mi je fora ovaj mali brokulica lik na njoj koji na prvi pogled izgleda kao mali, veseli ljetni oblačić (još mu samo fali ona zakrivljena linija da upotpuni
…prikaži još! da upotpuni smajlić :P),
tako da mi odmah u misao dođe ljeto, more, sunce, da me malo
makne od ovog tmurnog raspoloženja koje nosi ovo ludo
vrijeme. Sljedeći razlog je baš taj da je majica od organskog
pamuka, pa kad napokon dođe to ljeto da ne umirem od vrućine
u nekakvim kinesko-tajvanskim sintetičkim majicama koje
ubijaju svaku volju za životom, a kamoli za nekakvim ljetnim
aktivnostima. Toliko od mene i nadam se da ćete mi pokloniti
ovu majicu :)
Svi znamo prednosti organskog pamuka, kamo sreće da se i više odjeće proizvodi od ovog materijala. Nažalost, većinom smo prisiljeni trpiti taj plastic (un)fantastic pakao..... Ali osim ove činjenice br.1. (kvaliteta), mene su ove majice privukle jer obožavam jesti brokulu
…prikaži još!u (kao juhu, umak, sa češnjakom, s parmezanom, pohanu...sve verzije). A s druge strane, nositi nešto što su proizveli mozgovi naša dva najveća kreativca, bilo bi mi na veliku radost i ponos!
Brokula&Ž majicu od organski uzgojenih sirovina daje zdrava krava Volio bih da dobije moja mama. Ja joj je ne mogu dati pa zbog toga na mogu spati, ona bi je voljela nositi, a ja joj je pokloniti onda će me
…prikaži još!a će me jako voljeti
i svi ćemo sretni postati! :)
neznam ja nista, ja sam ovdje s biciklom :), ali svejedno, ne mogu da ne kazem da obozavam brokulu, zato mislim da bi ova majca idealno pristajala uz moj zeleni bicikl :)))
Organski pamuk za mene izbor je pravi jer na kožu stavljam samo prirodno bez insekticida i ostalih štetnih stvari. Moja koža organski pamuk voli, recikliranim materijalima i prirodnim vlaknima ne može da odoli, štetne kemikalije organski ne podnosim i zato
…prikaži još!
i zato se nadam da Brokula&Ž prekrasnu majicu odnosim.
Koža suha? Gnjev, patnja i muka? Nadraženost? Od sada prošlost! Okoliš možeš zaštiti, Dobro djelo učiniti, Odlučno pristati, te prirodno nositi! Voljela bih ju nositi, zbog prirodnosti te, udobnosti i kvalitete! Kemikalije goodbye, stiže organski pamuk sad! ;)
…prikaži još!ki pamuk sad! ;)
bilo bi lijepo jedanput u životu probati kako je to nositi pamučnu majicu od materijala uzgojenog na prirodan, ekološki prihvatljiv način. Zašto svome tijelu, naročito koži, ne priuštit nešto novo, zdravije i ugodnije
Dobitnici Brokula&Ž majice!
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.