Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    gushterica
    najviše volim nositi organski pamuk jer ima najbolji okus. kad poderem majicu jer sam punih ruku, sa zubima podizala njene rukave onda mi je organski pamuk najfiniji.
  • Default avatar -
    malakrava94
    volila bi nositi zato sto inace sam osjetljiva na tkanine i vrlo alergicna na sintetiku...ovo mi je prilika da isprobam nesto novo,udobno i kvalitetno... :)
  • Default avatar -
    Suzana2013
    Mislim da je konačno stiglo vrijeme da se vratimo prirodnim stvarima, to je nešto najbolje što možemo učiniti da bismo zaštitili prirodu i samim time zaštitili našu djecu, otkad sam rodila blizance, želim za njih samo najbolje- prirodno!
    Hamira
    Brukulica fina,sa puno vitamina, na majici je nosim pa se ponosim. Proljece je stiglo,i pamucne majice koje cemo da dobijemo,od Zdrave Kravice :D
  • Default avatar -
    Tamaris111
    želim biti u organskom pamuku svojim zelenim stavom dići buku uzeti brokulu u ruku i skratiti si muku!
  • Default avatar -
    PCELICA18
    Na žalost danas je teško naći proizvode od organskih sirovina, a pogotovo odjeću! Majica je predivna. Slatka i zaigrana, a ujedno je primjerena za svaku dob. Noseći ovakve majice vjerojatno bi se mnogi u našim okolinama barem zapitali o ekologiji! …prikaži još!
  • Default avatar -
    shalala
    Brokula je hrana prava Volim ju ja i krava zdrava Ž je zadnje naše slovo Iznutra je nešto novo Prirodu živim, prirodu volim Brokulu&Ž od srca molim Organsku maju od pamuka bio Da mi vrući radni dan bude mio :)
  • Default avatar -
    cifa
    Samo saznanje koliko djece na svijetu umre od udisanja i korištenja pesticida i razno raznih kemikalija radeći na farmama pamuka za novac koji nije vrijedan spomena dovoljno je da postaneš štovatelj svih onih koji se trude proizvesti nešto organsko. Očuvanje …prikaži još!
  • Default avatar -
    Aniram333
    Ne izrabljuju se ljudi za proizvodnju.Obožavam zelenu boju a i vegetarijanac sam.Super su mi majice!!!!!!!A kad nosiš organski pamuk ne osjete se mirisi tijela odmah kak se oznojiš,kao što je sa elastinom i umjetnim vlaknima!!!!
  • Default avatar -
    JosipYNWA
    Pa ova majica mi se sviđa iz razloga što bih volio odjenuti nešto posebno, nešto drugačije... i mislim da je ova majica savršeno riješenje za to!
  • Default avatar -
    Perdita27
    Eto mene u posljednji čas da opravdam osjetljive mi kože glas. Pamuk organski njoj je mio, drugo ništa nitko nositi ne bi smio. Nagrada ova vrlo je slatka, u njoj bi mi koža ostala slatka. Osipu zbogom reći bi htijela, …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivacica
    Da mi se muž napokon ne znoji u "100% pamučnoj " majci, a meni da je ljepše kad me zagrli.
  • Default avatar -
    zahlenspiel
    Volim organski pamuk zato što se u njemu osjećam još bliža prirodi... a i odličan je za moju osjetljivu kožu!
  • Default avatar -
    visnjica1
    Nadam se da ću dočekati dan kada će sve biti napravljeno od materijala proizvedenih na organskim načelima,da čuvamo prirodu koja nam je samo posuđena a mi je nemilice uništavamo,da zdravim uzgojom i proizvodnjom ne koristimo djecu kao radnu snagu,sama pomisao …prikaži još!
  • Default avatar -
    kekusic
    Brokula je prava fora, ja ju nosit moram :)
  • Default avatar -
    HanaZdravoDijete
    Te majce izgledaju previše ukusno da bi se nosile :) Tko zna možda se i ja pretvorim u neku zelenu kravicu
  • Default avatar -
    Alterix
    Pamuk i ekologija. To me uvijek asocira na iščezavanje Aralskog mora, jednu od najvećih i najrazarajućih environmentalnih katastrofa koje je čovjek ikada prouzročio. Učinio je to zbog pohlepe radi zarade od proizvodnje pamuka. Zapravo nisam nikad ozbiljno promišljao kolika je …prikaži još!
  • Default avatar -
    prixy79
    brokula iznutra, brokula izvana...s vašom majicom bi cijeli pozelenio...!
  • Default avatar -
    klaudijakranjcec
    20 godina radim u kuhinji i u tih 20 godina očistila sam tone i tone brokule....nemam dečka možda bi uz vašu majicu bila zapažena i našla ga ...a tek kad bi skinuli majicu...hmm,hmmm...♥
  • Default avatar -
    LjerkaP
    Neopisiva lakoća nošenja, za život u oblacima...
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.