Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    sunflowers
    Drago društvo, znam da mislite dobro, ali ne volim toliku pažnju. Mi „organci“ imamo neke svoje principe, a jedno od njih je izbjegavanje pozornosti. Zato sam izabrala ovu koja me kao neće, a zapravo izgara od želje upoznati me. Mjerkamo …prikaži još!
  • Default avatar -
    Abies
    Draga prijateljice, Brokulice moja! Već dugo niz godina nas dvije se družimo, gotovo svakodnevno. Znaš i sama da sam te redovito uzimala od kumice na placa dok nisam odlučila da ti moj vrt bude dom. Volim te na sve načine, …prikaži još!
  • Default avatar -
    jasenkakarlo
    nemam komentara ;) HOĆU majicuuuuuuu
  • Default avatar -
    sanja11101
    organski pamuk volim ja jer sam s njim uvijek prirodna, prirodu nisam ugrozila a savršeno sam se obukla. brokulice, majčice dođi malo do mene, da i tebe obučem ja da budem prirodna reklama.
  • Default avatar -
    white_wizard
    Zelena brokula na zelenoj majici da je s ponosom nosimo i pokazujemo ljubav za naš zeleni svijet i željeni zeleni planet! :)
  • Default avatar -
    adriana007
    S užitkom bih nosila ovu zanimljivu "zelenu" majicu jer u proizvodnji nisu korišteni štetni pesticidi koji negativno utječu na prirodu i naše zdravlje.
  • Default avatar -
    katicazag
    Vizualno zanimljive i razigrane, bez štetnih kemikalija, ove majice pozivaju na povratak prirodi i zdravom životu.
  • Default avatar -
    chinesegirl
    majicu ne bih namijenila sebi već svojoj cimerici koja me izluđuje svojim vegi-eko prohtjevima, a znam da bi ona poludjela od sreće da ju ima! hvala, pozz
    indica
    Jenostavnost ,minimalizam ,zdravlje , priroda ,zaštita naše planete ,ekologija , svijest o ljepoti svakog pokreta pri vježbanju joge -eto razloga zbog moje lude želje da obučem svakodnevku s povrćem .
  • Default avatar -
    gorsik
    Zdravo se nositi,zdravo ziveti, zdravo se hraniti dugo ziveti.
  • Default avatar -
    gorsik
    zdravi pamuk ves masini prija a mome tijelu zelena boja najmilija.
  • Default avatar -
    Ovca
    Brokula=brokula; Ž=Željka (moje ime); 27.Ožujak=moj rođendan...pa nije se uzalud sve poklopilo!!!!!
  • Default avatar -
    wonderland
    Voljela bih nositi organski pamuk jer mislim da bi se osjećala zdravije i sretnije što bi me odmah potaklo i na zdraviji život. A konkretno ovaj komad organskog pamuka bih voljela nositi jer jedan dečko koji mi se sviđa jako …prikaži još!
  • Default avatar -
    PCELICA18
    Na žalost danas je teško naći proizvode od organskih sirovina, a pogotovo odjeću! Majica je predivna. Slatka i zaigrana, a ujedno je primjerena za svaku dob. Noseći ovakve majice vjerojatno bi se mnogi u našim okolinama barem zapitali o ekologiji! …prikaži još!
  • Default avatar -
    bobabobi
    moj sin ima 7 godina i obožava jesti brokulu, ova majica bi bila idealna za njega. Bio bi presretan kada bi ima majicu sa svojim omiljenim povrćem. Brokulu voli na sve načine a najviše zapečenu u pečnici s tortelinima :)
  • Default avatar -
    sdali
    U proteklih 6 mjeseci sam svoju kilažu izregulirao sa 96 kilograma na 78, moje skromno mišljenje je da definitivno kao trofej zaslužujem jednu majicu od organski uzgojenog pamuka :)
  • Default avatar -
    mkay
    Ove sam noći sanjala jednu lijepu livadu na kojoj su kravice pasle travu, prišla sam jednoj, a ona mi je rekla: "Zdrava krava nosi organski pamuk." Pomislila sam da se jadnoj kravici pomutio razum od silne djeteline koju je žvakala, …prikaži još!
  • Default avatar -
    HanaZdravoDijete
    Te majce izgledaju previše ukusno da bi se nosile :) Tko zna možda se i ja pretvorim u neku zelenu kravicu
  • Default avatar -
    HanaZdravoDijete
    Brokule u mom loncu bi napokon mogle naći savršenu priju. Dok se one krćkaju u želucu,majca brokulica bi ih štitila :)
  • Default avatar -
    HanaZdravoDijete
    Brokulice zelene čuvaju me. Organski pamuk miluje nas sve. Zdrava Krava dijeli savjete. Još samo fali ta majca. Da život usklikne jeeeeej!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.