Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Drago društvo, znam da mislite dobro, ali ne volim toliku pažnju. Mi „organci“ imamo neke svoje principe, a jedno od njih je izbjegavanje pozornosti. Zato sam izabrala ovu koja me kao neće, a zapravo izgara od želje upoznati me. Mjerkamo
…prikaži još!o se tako još od prije Božića i znam da sanjari o tome kako će me provaljati po krevetu. Ipak, još nitko nije napravio prvi korak. Do sada. Brokula je bačena.
Vaša muška XL majica
Draga prijateljice, Brokulice moja! Već dugo niz godina nas dvije se družimo, gotovo svakodnevno. Znaš i sama da sam te redovito uzimala od kumice na placa dok nisam odlučila da ti moj vrt bude dom. Volim te na sve načine,
…prikaži još! a najveće čuđenje i zaprepaštene poglede izazvala sam u pauzi predavanja kad sam te sirovu izvadila iz svoje torbe i uz zvuk mljac, mljac pojela. Pa mislim da je vrijeme i za našu zajedničku prvu šetnju gradom. Doduše, temperature su niske pa ću te zaogrnuti jaknom da se ne prehladiš... ali neće puno vremena proći i već ćeš plijeniti pažnju stanara metropole. Nadam se brzom susretu... pozdrav, tvoja J.
organski pamuk volim ja
jer sam s njim uvijek prirodna,
prirodu nisam ugrozila
a savršeno sam se obukla.
brokulice, majčice
dođi malo do mene,
da i tebe obučem ja
da budem prirodna reklama.
S užitkom bih nosila ovu zanimljivu "zelenu" majicu jer u proizvodnji nisu korišteni štetni pesticidi koji negativno utječu na prirodu i naše zdravlje.
majicu ne bih namijenila sebi već svojoj cimerici koja me izluđuje svojim vegi-eko prohtjevima, a znam da bi ona poludjela od sreće da ju ima! hvala, pozz
Jenostavnost ,minimalizam ,zdravlje , priroda ,zaštita naše planete ,ekologija , svijest o ljepoti svakog pokreta pri vježbanju joge -eto razloga zbog moje lude želje da obučem svakodnevku s povrćem .
Voljela bih nositi organski pamuk jer mislim da bi se osjećala zdravije i sretnije što bi me odmah potaklo i na zdraviji život. A konkretno ovaj komad organskog pamuka bih voljela nositi jer jedan dečko koji mi se sviđa jako
…prikaži još!o voli Brokula&Ž majice i sigurno bi me zapazio da i ja imam jednu :)
Na žalost danas je teško naći proizvode od organskih sirovina, a pogotovo odjeću! Majica je predivna. Slatka i zaigrana, a ujedno je primjerena za svaku dob. Noseći ovakve majice vjerojatno bi se mnogi u našim okolinama barem zapitali o ekologiji!
…prikaži još! Zato se želim pridružiti i ja želim biti Zdrava Krava i unaprijed Hvala!
moj sin ima 7 godina i obožava jesti brokulu, ova majica bi bila idealna za njega. Bio bi presretan kada bi ima majicu sa svojim omiljenim povrćem. Brokulu voli na sve načine a najviše zapečenu u pečnici s tortelinima :)
U proteklih 6 mjeseci sam svoju kilažu izregulirao sa 96 kilograma na 78, moje skromno mišljenje je da definitivno kao trofej zaslužujem jednu majicu od organski uzgojenog pamuka :)
Ove sam noći sanjala jednu lijepu livadu na kojoj su kravice pasle travu, prišla sam jednoj, a ona mi je rekla: "Zdrava krava nosi organski pamuk." Pomislila sam da se jadnoj kravici pomutio razum od silne djeteline koju je žvakala,
…prikaži još! ali kad sam se probudila, prva stvar koju sam na internetu vidjela jest vaša nagradna igra, a ja naprosto obožavam majce od organskog pamuka. Tada sam shvatila da mi je mudra kravica iz sna dala jednu važnu poruku. Ja sam pobjednik vaše nagradne igre. Ne tražite dalje. Ne želite valjda uzrujati sudbinsku kravu iz mojeg sna?
Dobitnici Brokula&Ž majice!
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.