Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
najviše volim nositi organski pamuk jer ima najbolji okus. kad poderem majicu jer sam punih ruku, sa zubima podizala njene rukave onda mi je organski pamuk najfiniji.
volila bi nositi zato sto inace sam osjetljiva na tkanine i vrlo alergicna na sintetiku...ovo mi je prilika da isprobam nesto novo,udobno i kvalitetno... :)
Mislim da je konačno stiglo vrijeme da se vratimo prirodnim stvarima, to je nešto najbolje što možemo učiniti da bismo zaštitili prirodu i samim time zaštitili našu djecu, otkad sam rodila blizance, želim za njih samo najbolje- prirodno!
Na žalost danas je teško naći proizvode od organskih sirovina, a pogotovo odjeću! Majica je predivna. Slatka i zaigrana, a ujedno je primjerena za svaku dob. Noseći ovakve majice vjerojatno bi se mnogi u našim okolinama barem zapitali o ekologiji!
…prikaži još! Zato se želim pridružiti i ja želim biti Zdrava Krava i unaprijed Hvala!
Brokula je hrana prava
Volim ju ja i krava zdrava
Ž je zadnje naše slovo
Iznutra je nešto novo
Prirodu živim, prirodu volim
Brokulu&Ž od srca molim
Organsku maju od pamuka bio
Da mi vrući radni dan bude mio
:)
Samo saznanje koliko djece na svijetu umre od udisanja i korištenja pesticida i razno raznih kemikalija radeći na farmama pamuka za novac koji nije vrijedan spomena dovoljno je da postaneš štovatelj svih onih koji se trude proizvesti nešto organsko. Očuvanje
…prikaži još! prirodne ravnoteže u interesu nam je svima jer svu tu vodu i svu tu zemlju, sav taj zrak ostavljamo u nasljeđe svojoj dječici. I prije sam kupovala proizvode od organski uzgojenog pamuka pa mi nisu strani.Uvijek ću biti za bojkot onih koji ugrožavaju budućnost moje djece isto kao što ću podržavati one koji pokušavaju osvjestiti prednosti organskog uzgoja. I usput, majice su skroz simpa :)
Ne izrabljuju se ljudi za proizvodnju.Obožavam zelenu boju a i vegetarijanac sam.Super su mi majice!!!!!!!A kad nosiš organski pamuk ne osjete se mirisi tijela odmah kak se oznojiš,kao što je sa elastinom i umjetnim vlaknima!!!!
Eto mene u posljednji čas da opravdam osjetljive mi kože glas. Pamuk organski njoj je mio, drugo ništa nitko nositi ne bi smio. Nagrada ova vrlo je slatka, u njoj bi mi koža ostala slatka. Osipu zbogom reći bi htijela,
…prikaži još! oprostite što kasnim, nisam smijela :))
Nadam se da ću dočekati dan kada će sve biti napravljeno od materijala proizvedenih na organskim načelima,da čuvamo prirodu koja nam je samo posuđena a mi je nemilice uništavamo,da zdravim uzgojom i proizvodnjom ne koristimo djecu kao radnu snagu,sama pomisao
…prikaži još! na nasmijana i bezbrižna dječija lica koja žive u nezagađenom okruženju grije mi srce kao što bi me mazila i grijala i vaša prekrasna majica.
Pamuk i ekologija. To me uvijek asocira na iščezavanje Aralskog mora, jednu od najvećih i najrazarajućih environmentalnih katastrofa koje je čovjek ikada prouzročio. Učinio je to zbog pohlepe radi zarade od proizvodnje pamuka. Zapravo nisam nikad ozbiljno promišljao kolika je
…prikaži još!ka je stvarna cijena mojih pamučnih traperica, majica od čistog pamuka ili ugodne ljetne pamučne košulje.
Mene, a i ostale stihoklepce, najviše zanima cijena koju plaćam u trgovini, a koliko je netko drugi, proizvođač, u krajnjem slučaju priroda za to platila malo tko mari. Zahvaljujući Brokuli&Ž, prilika je da se taj stav izmjeni iz temelja.
Vlakna organski uzgojenog pamuka su
jača zbog samog procesa uzgoja (nisu u
doticaju sa kemikalijama koje utječu na
izdržljivost vlakana) i mekša na dodir, što
znači da je i završni proizvod mekši i
trajniji za upotrebu. Odjeća od organskog pamuka podnosi puno pranja a dobro podnosi i visoke temperature pranja. Na taj način omogućuje kupovinu manje količine odjeće koju treba češće prati, a odjeća će i dalje izgledati prihvatljivo, pa je to način dodatne uštede novca.
Zahvaljujem Brokuli&Ž što omogućuje krajnjem korisniku da kupuje proizvod koji je ekološki i društveno u potpunosti prihvatljiv.
20 godina radim u kuhinji i u tih 20 godina očistila sam tone i tone brokule....nemam dečka možda bi uz vašu majicu bila zapažena i našla ga ...a tek kad bi skinuli majicu...hmm,hmmm...♥
Dobitnici Brokula&Ž majice!
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.