Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
JA SAM VLADARICA IGRALIŠTA U SVOM KVARTU!!! Nitko od prijatelja nije toliko istrčao na moje oči....neka me teta toliko gledala da joj je muž rekao da mi se prestane diviti ili sama počne trčati. Plakala bih od sreće, ponosa..... Kondicija
…prikaži još! mi je sve bolja. Osjećaj zadovoljstva još veći. Seratonin me očito tako puko, da sam sretna do neba i nazad! Nije me briga koliko me ljudi posmatra, odmjerava li me netko.......baš me briga, oni ne trče, ja trčim................hehe........da, i ojećam se ko Furrest Gump dop trčim.........misli u nirvani, pustim da me noge nose i to je to!!
a moram spomenuti kad je o trčanju riječ svog IDOLA Tadija Opačak. On zaista voli trčanje. Prebolio je dječju paralizu, izvukao se iz pakla droge i postao maratonac. On je dokaz da možemo napraviti sve što hoćemo.
Pitanje je samo želiš li trčati brzo ili dugo. Ako želiš trčati brzo, ne možeš dugo, a ako želiš trčati dugo, ne možeš brzo.
Ja sam kao vozač koji trči. Vozim se na svojim nogama. P
RIRODA je ono što je usput i gdje me Reebokice nose.
Reebok tenisice ja trebam da u njima fit izgledam Kroz park kada se šećem u svojim Zigicama da se polako krećem Po nasip kada trčim da svoja stopala ne izmučim ! U teretani kad sam da po traci lagano kaskam
…prikaži još!ano kaskam
Uz šuškavac i crne tajice
da s njima dočekam sate kasne
Zbog studiranja u drugom gradu
da s njima prođem po katamaranu!
U dućan kada mami jurim
da se zbog toga ne durim nego sa Zigicama požurim
Uz Zigice i prehranu novu,
Zgodna da dočekam Godinu Novu!
Ovoj pjesmici došao je kraj, ZIG ZAG , ZIG ZAG :)
Obzirom na opis tenisica, one vjerojatno i same trce. Zivim u blizini maksimirske šume pa bi me se lako uočili u njima. Borim se kilama, ali da se pohvalim zadnjih tri mjeseca izgubila sam 11 kg. Mozda se to ne
…prikaži još!e cini nekome puno, ali obzirom da pijem hrpu lijekova....depresija, visoki tlak, stitnjaca, menopauza, zeludac.....emocionalnim sam jedac ali na novoj terapii nekako ignoriram onaj unutarnji poriv za ispunjenje.
Apsolutno da trebam i vjezbati, ali priznajem da sam bikovski lijena, no mozda me nesto ovako potakne.....malo po malo, ako su jos i tako ugodne a jesu,sigurna sam da bih trčala. Zbog poremećaja licnosti tesko izlazim iz kuce i ljude, borim se a i moj pas bi bio napokon sretan da ga gazdarica malo dalje prosece ili odtrci. Nisam imala nikada takve tenisice, tko zna, njihova boja vas jednostavno tjera da ih nosite a necu onda u njima kuhati, vec se praviti važna da babac u mojim godinama ima takve buba tene ;)
Niste trazili moju biografiju, ali iskrena sam.........inace nosim broj 38 :):):)
Budući da ja ne trčim, Reebok tenisice bi poklonila svojoj prijateljici T koja obožava trčati i kojoj su zaista potrebne ovako dobre,kvalitetne tenisice. Inače trči oko Jaruna. A ona bi, da ih dobije, dotrčala od sreće čak iz Zadra u
…prikaži još! Zagreb. Možda se tako i prije vrati...nemam s kim piti kavu :-( plizzzzz
Budući za sebe i svoje tijelo uvijek biram najbolje, tako i sada biram Reebok. Volim udobnost pri trčanju, a jedino Reebok može pružiti lak korak, kao da hodam po oblacima. :)
Poklonio bih tenisice svojoj punici, pa možda više neće biti toliko zamorna i zajedljiva, možda postane ne samo rekreativka, već i maratonka. Vjerojatno će tada više vremena provoditi u prirodi.
Iskreno, koliko mi je sada vruće mislim da bih prvo u novim tenisicama otrčala do mora, a kad se osvježim lagano bih trčkarala posvuda jer znam da su Reebok tenisice jako udobne (imala sam već jedne)i lagane za nošenje............stalno :0)!
U ovim Reebokicama trčala bih ranom zorom i u kasnim predvečerjima stazom prema Poloju, omiljenom rekreacijskom centru Brođana, ali u takvim "tenama" vidim se kako trčkaram i po kruh, mlijeko, na trening zumbe, na kavu s prijateljicama, po knjigu u
…prikaži još! knjižnicu...Točno se mogu zamisliti kako u njima rušim vlastite rekorde izdržljivosti i razvijam snagu zbog koje nema toga što ne mogu istrčati - od pojedene čokolade do lošeg raspoloženja...Zbog jednog para ovih žuto-crvenih ljepotica za mene bi svaka staza, pa i ona namijenjena samo hodanju, postala mjesto za super ugodno trčanje.
Volim trčati i znam da je za trčanje bitna kvalitetna tenisica ali i dobra volja.Najviše volim trčati u prirodi ,kroz šumske staze ,lagane brežuljke,uz more ,i tu bih povela svoje nove Reebok tenisice,ali kad mi je gusto s vremenom ,bino
…prikaži još! je da volja postoji,otrčim po gradu ,kvartu ,pola sata ...najbitnije je da se čovjek pokrene ...a mislim i da bi moje Reebokice bi bile sretne bilo gdje ..bitno je da idu ,da trče.
19h radni dan gotov, na izlasku iz ureda skidam štikle, preoblačim se i obuvam nove reebokice,koje mi odmah mame osmjeh na lice. Odlazim na nasip uz rijeku i trčim svoju rutu prema zalasku sunca. Tako svaku večer. Puno trčim u
…prikaži još! zadnje vrijeme, jer moram skiniti višak kg koje sam nakupila...A i tako si punim baterije za novi radni dan.
U suton, kada prve zvijezde I prve gradske lampe sinu, Kad ljubavnik o dragoj sanja, A pijanica o svom vinu — Ja tiho *trčim pored kuća U kojima se svjetla pale; Sva zla, i nevolje, i sumnje Najednom budu posve
…prikaži još!Najednom budu posve male.
/*hodam -u orginalu:Dobriša Cesarić/
Odabrana dobitnica tenisica za trčanje!
Komentari 452
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.