Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nije važno gdje bi trčala nego to da bi trčala na što se već godinama pokušavam nagovoriti. A najviše bi trčala za svojim djetetom, kao i do sada, ali što je najvažnije u kvalitetnim tenisicama.
Najprije bih s njima otrčala na trening u "WomenArt" (kako bi ih pokazala curama) gdje vježbam,,,a nakon toga bi još jedno vrijeme skakutala u njima na treningu, jer ipak vježbamo u dvorani a kako kaže moja mama nove tenisice nisu za van :-)
Nikad nisam imala Reebok tenisice za trčanje pa bi bilo lipo dobiti ih.Ako ih dobijem trčat ću u njima maraton u Istanbulu za koji su pripreme u tijeku.
trčala bih uobičajeno,10 krugova oko igrališta,između 6,30 i 7,30,ono što bi bilo drugačije u novim tenisicama,ne bi bilo tendinoze ahilove tetive,koja mi,s obzirom na moju dob (44),možda i neadekvatnu obuću,onemogućava da trčim svaki dan.....a osjećaj nakon trčanja je neopisiv....puna energije,osjećam
…prikaži još! se izvrsno cijeli dan......baš bi ih voljela isprobati i usporediti s tenisicama koje sad imam... <3
Čujte, ako mi poklonite tenisice, jedno je bitno - trčala bih. Svuda. Po kvartu, po šumici, po nasipu, na traci u teretani... Nosila bih ih na more, na izlete, kamo god idem, uvijek u ruksaku. Naime, trenutno trčim samo u
…prikaži još! snovima. Vjerojatno jer nemam tako dobre tenisice pa me bole koljena. Dakle, dajte mi tenke i nema gdje me neće biti. :) :) :)
sobzirom da idem na godišnji 19.8, trčala bi s njima po plaži zajedno sa izlaskom sunca, te navečer uz zalazak kako bi pozdravila i ispratila svaki novi dan..
Kao što znate, stari Karlovac je u obliku 6-krake zvijezde, a velik broj stranica te zvijezde su uređene za pješake i naravno rekreativce. Kako sam umirovljenik (u dobroj snazi i mladim godinama) rekreacija, a posebno trčanje i to bez plaćanja,
…prikaži još! po nasipima oko zvijezde i rijeka Korane i Kupe pravo je blago. Zaista bi nove teneisice, ovako visoke tehnologije i nadasve kvalitetne proizvodnje i poznatog brenda bile "pogodak u sridu". Tko ih nebi poželio?
...svi bi vi trčali,naravno!e,meni te tenisice trebaju isto kao i "Dorothy iz Oza"...nekako se moram vratit kući,svaki dan propješačim na posao po koji kilometar,što je naravno dobro za zdravlje,a mišiće kasnije osjetim i one za koje nisam ni znala da
…prikaži još! postoje,i sve je to divno i bajno,ali nakon cijelodnevnog radnog dana treba se vratiti i kući :)
Odgovor je jednostavan, otrčala bih do zdravijeg života :)
Ili u prijevodu: stalno i posvuda, bez tegoba koje mi često uzrokuje neadekvatna obuća u kombinaciji s kroničnim boljkama.
Reebok tenisice mi trebaju kako bih mogla brzo otrčati do faksa, doći prva na ispit i zauzeti zadnja sjedala u predavaonici! Tako bi nove tenisice pomogle u mojim akademskim uspjesima i sprječile dosadašnja kašnjenja i sjedenje u prvim redovima (gdje
…prikaži još! prepisivanje nije baš moguće) ;)
U najboljim sam godinama kažu, evo za par dana (15.08.)punim 46-tu. Lijepe su to godine, ali čine svoje pa me djeca već duže vrijeme nagovaraju da se počnem baviti nekim sportom te da trebam više vremena posvetiti sebi i svojem
…prikaži još! zdravlju, no ja nikako da se pokrenem i poduzmem nešto. Pošto si za svaki rođendan poželim nešto, za ovaj ću si uz zdravlje poželjeti bolju motivaciju i veću odlučnost, a ove prekrasne Reebokice bile bi i više nego dobra motivacija da se prisjetim svojih srednjoškolskih dana kada sam se rekreativno bavila trčanjem. Pošto živim na periferiji jednog lijepog manjeg grada, s novim tenisicama trčala bih Slavonskim puteljcima i uživala u prekrasnoj netaknutoj prirodi i čistom zraku. Jezero i šuma, nove Reebokice i ja, kombinacija ne može biti bolja, zar ne?
Odabrana dobitnica tenisica za trčanje!
Komentari 452
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.