Komentari 452

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    florensia
    Natrčala bih se lijepo po Kineskom zidu! Usput odlična ideja za reklamni spot.
  • Default avatar -
    vandax
    Nije važno gdje bi trčala nego to da bi trčala na što se već godinama pokušavam nagovoriti. A najviše bi trčala za svojim djetetom, kao i do sada, ali što je najvažnije u kvalitetnim tenisicama.
  • Default avatar -
    monek
    Najprije bih s njima otrčala na trening u "WomenArt" (kako bi ih pokazala curama) gdje vježbam,,,a nakon toga bi još jedno vrijeme skakutala u njima na treningu, jer ipak vježbamo u dvorani a kako kaže moja mama nove tenisice nisu za van :-)
    sarajaa
    Ja bih trčala tamo gdje me moje reebokice nose,,,,
  • Default avatar -
    Juja1978
    Nikad nisam imala Reebok tenisice za trčanje pa bi bilo lipo dobiti ih.Ako ih dobijem trčat ću u njima maraton u Istanbulu za koji su pripreme u tijeku.
  • Default avatar -
    ruzica500
    trčala bih uobičajeno,10 krugova oko igrališta,između 6,30 i 7,30,ono što bi bilo drugačije u novim tenisicama,ne bi bilo tendinoze ahilove tetive,koja mi,s obzirom na moju dob (44),možda i neadekvatnu obuću,onemogućava da trčim svaki dan.....a osjećaj nakon trčanja je neopisiv....puna energije,osjećam …prikaži još!
  • Default avatar -
    Pranic
    Od sreće bih trčala po cijelom gradu u potrazi za novim poslom i reklamirala nove Reebok tenisice (i usput izgubila koju kilicu od 15 kg viška)
  • Default avatar -
    Marta777
    Čujte, ako mi poklonite tenisice, jedno je bitno - trčala bih. Svuda. Po kvartu, po šumici, po nasipu, na traci u teretani... Nosila bih ih na more, na izlete, kamo god idem, uvijek u ruksaku. Naime, trenutno trčim samo u …prikaži još!
  • Default avatar -
    leofortina
    Trčala bih za njima gdje god i koliko god treba samo da ih dobijem :) Bila bih prva!!
  • Default avatar -
    tkey
    Trčala bih Savskim nasipom u novim Zigama koje su kao oblaci na nogama :) obožavam ih
  • Default avatar -
    mina7
    sobzirom da idem na godišnji 19.8, trčala bi s njima po plaži zajedno sa izlaskom sunca, te navečer uz zalazak kako bi pozdravila i ispratila svaki novi dan..
  • Default avatar -
    Mikey
    S Reebok tenisicama otrčala bih u neka bolja vremena...
  • Default avatar -
    jandranka
    Kao što znate, stari Karlovac je u obliku 6-krake zvijezde, a velik broj stranica te zvijezde su uređene za pješake i naravno rekreativce. Kako sam umirovljenik (u dobroj snazi i mladim godinama) rekreacija, a posebno trčanje i to bez plaćanja, …prikaži još!
  • Default avatar -
    kola
    ...svi bi vi trčali,naravno!e,meni te tenisice trebaju isto kao i "Dorothy iz Oza"...nekako se moram vratit kući,svaki dan propješačim na posao po koji kilometar,što je naravno dobro za zdravlje,a mišiće kasnije osjetim i one za koje nisam ni znala da …prikaži još!
  • Default avatar -
    viceru
    Ribokice su stvar prava, u njima zdrava krava čak i spava! p.s. Tenke poklanjam jednoj mladoj dami
  • Default avatar -
    ach
    Odgovor je jednostavan, otrčala bih do zdravijeg života :) Ili u prijevodu: stalno i posvuda, bez tegoba koje mi često uzrokuje neadekvatna obuća u kombinaciji s kroničnim boljkama.
  • Default avatar -
    Marellica
    Reebok tenisice mi trebaju kako bih mogla brzo otrčati do faksa, doći prva na ispit i zauzeti zadnja sjedala u predavaonici! Tako bi nove tenisice pomogle u mojim akademskim uspjesima i sprječile dosadašnja kašnjenja i sjedenje u prvim redovima (gdje …prikaži još!
    zuliana
    U najboljim sam godinama kažu, evo za par dana (15.08.)punim 46-tu. Lijepe su to godine, ali čine svoje pa me djeca već duže vrijeme nagovaraju da se počnem baviti nekim sportom te da trebam više vremena posvetiti sebi i svojem …prikaži još!
  • Default avatar -
    MUBRIN
    REEBOK ZIG TECH TENISICE osvojit ću ja, jer mi treba energija ta. U REEBOK ZIG TECH TENISICAMA trčat ću tad ja, trčat brže od Usain Bolta.
  • Default avatar -
    fanicapara
    Trčala bih do posla,s posla pa neka svi vide da imam nove Reebokice!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.