Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Užasno mi trebaju nove tenisice, a ovo se čini kao prava prilika za osvojiti ih. Iako nemam sreće u igrama na sreću, nadam se da će mi se ovaj put ipak sreća osmijehnuti. Stare tenisice sam već previše istrošila od
…prikaži još! silnog vježbanja, a Reebok tenisice mi se čine kao savršene za nastavak vježbanja te za užurbano hodanje do faksa i biblioteke. I najbolje je to što su na poklon, savršeno za mene studenticu koja krpa kraj sa krajem :)
trčanje je stil života, maltene filozofija života..i kad se navikneš da trčiš stalno, tenisice idu s tobom gdje i ti.volim svoju svakodnevnu rutu kroz šumu, kraj mora, uz sunce, oblake il vjetar.. ima nešto posebno i u osvajanju novih krajolika
…prikaži još! i gubljenju u novim stazama, no nakraju osjećanja su isti.osjećanje životne snage, i energičnosti,a zatim smirenosti i mira gdje god se nalazio na kraju rute:)
zigice na mojoj nozi došle bi do punog ispunjavanja svoje dužnosti,pružanja najbolje za noge pri največem naporu.....svakodnevno jurim u vrtić i natrag sa duplim kolicima...jurim po parkičima,luna parkovima,zapravo niti neznam kud ja to ne jurim,al ovakve tenesice učinile bi mi
…prikaži još! tu jurnjavu ugodnijom
Na trkaćim stazama ovim reebok tenisicama pravi je dom. Na mojoj nozi one bi bile brze kao sprinter Bolt. Trčati s njima po đakovačkim trkaćim stazama bio bi pravi gušt. Svaku večer moje noge duge s reebok tenisicama išle bi
…prikaži još!i trčat oko staze duge. Bilo ljeto ili zima reebok tenisice prava su investicija i s njima žalosti ne bi bilo nikad. Udobnosti nikad kraja zato bi trčanje u njima bila prava zabava i zdrava nakana.
Trčim svaku večer oko 23h,5 kilometara i nastaviti ću! Zašto tada? Jer je mirno i jedino što me prati je mjesec. Svaka osoba koja se ikada rekreativno bavila trčanjem, zna koliko je bitno imati čvrsto i sigurno tlo pod nogama.
…prikaži još!a. Stoga,znam što znače dobre tenisice. Zato želim ove reebokice,a i zato što ove u kojima trenutno trčim, već su pri kraju i trebaju mi nove :D
Isprobala sam nekoliko modela tenisica, ali na žalost Reebokice si nikada nisam mogla kupiti jer nema ženskog broja 36, a dječje nisu udobne kao odrasle...
Kako počinjem sa pripremama, na nasipu i na Jarunu,.. tamo bi bila prava "faca" sa novim tenkama...
Na cesti, po stazi, u parku ili teretani. Nije važno gdje. Važno je samo da svaki put malo pomaknem granicu. Da trčim malo dalje. I tko zna gdje će me Reebok odvesti?
Nikad nisam imala tenisice Reebok za trčanjepa je ovo idealna prilika da ih dobijem.Ako ih dobijem trčat ću u njima maraton u Istambulu za koji su pripreme u tijeku.
U svojim reebokicama bih trcala po sumskoj stayi gdje svakodnevno joggiram i vjezbam. Svake tene do sada su mi se vrlo brzo raspale jer po stazi ima kamencica, ponekad blata, strave, teren je neravan. Mogla bih po ruynom vremenu napokonnn
…prikaži još! trcati i po cesti jer mi je do sada takav teren bio pretvrd za svake tenisice. Posto su mi stare tenisice istrosene i jadne ove divne reebokice bi mi idealno dosle!
Odabrana dobitnica tenisica za trčanje!
Komentari 452
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.