Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Trčala bih do zime, da izbjegnem ljetne vrućine, trčala bih do planina, jer me nije strah visina, trčala bih do zemalja stranih, do velikih djela, a ljudi malih. Do zime dvije-tri rute me dijele, uz volju i zamisljene pahulje bijele,
…prikaži još!bijele,
štedim gorivo, pločice stvaram,
uz reebok život je bajan! :)
Hmm...gdje bih trčala pa bolje pitanje gdje ne bih, ali ako moram biti konkretna postoji šuma u blizini moje kuće sa stazom za trkače. Imam zaigranog psa koji obožava trčati, a ja nemam tenisice za trčanje pa bi mi dobro
…prikaži još! došle ove zgodne Reebokice. :)
Kao zaposlena majka, otrčala bih do svetišta, pomolila se za mir u svijetu, popila kavu, pustila hit pjesmu "Vozačka dozvola" jer će mi noge otpast pa ću stopirat.
Trčati zadatak nije lak Pa Reebok tenisice treba svak Tko želi postati fit I u njima biti hit Trčala bi po danu, mraku Da kilu otopim svaku Prepreke s njima nema Pa se trči bez problema Po livadama, pašnjacima i
…prikaži još!jacima i šumama gustim
Po betonu i asfaltu vrućem
Od sreće da skakućem
Žarko želim tenisice ove
Jer za dva dana slave se 23 godine moje
Pa da u nove tenisice ja uskočim
I svoje rođendanske kile otopim.
Draga kravice...u novim Reebok tenisicama ne bi samo trčala, već bi sa njima uživala u mnogo drugih aktivnosti u kojima uživam dok ih radim, fitness, hodanje, biciklizam...obožavam se probuditi rano ujutro, napraviti svoju standardnu rutu po prekrasnoj Baranji, uživati u
…prikaži još! rano jutarnjem cvrkutu ptica, pozdraviti vrijedne ljude koji od ranog jutra vrijedno rade u svojim vrtovima u planini, strpljive pecaroše na jezeru i probuditi uspavane suncokrete na poljima...:))
HJAOOOOJ paa presavrsene suu, kao i vasa stranica :))) Ali naravno, ja nemam uvjeta za kupit ikada takve tenisice, a i od svih ovih silnih komentara ne vjerujem da ce pripasti bas meni. A ako bi kojim slučajem pripale, ja
…prikaži još!a mislim da bi bila najsretnija i najzadovoljnija osoba na svijetuuu. Inace, otkad je skola zavrsila redovno trčim svaku vecer sa prijateljicom, i posto nemam patike za trcanje nego neke ofucane noge me bole, pa bi molila ako mozete da ih meni pošaljete. Punoooo vam hvalaaaa :)
SPORTAŠ NEKI I NISAM BAŠ NE TRČIM BAŠ RADO SAMO DA ZNAŠ! ALI S REEBOK TENESICAMA TRČALA BIH SVUDA I ČINILA RAZNA ČUDA JER JA ZA TO IMAM MUDA!! TRČALA BI PO LIVADI PO MORU I PO SEMAFORU A AKO
…prikaži još!EMAFORU A AKO TREBA OTIŠLA BI
I U RAVNU GORU
ONAKO ZA FORU!
TRČALA BI PO OŠTRIM STINAMA
NEBESKIM VISINAMA
I PO MORSKIM DOBINANAMA
PO ŠUMSKIM ČISTINAMA
PO BRDIMA I PLANINAMA
DA OSJEČAJ BUDE PRAVI
TRČALA BI I PO RIJECI SAVI
AKO TREBA TRČALA BI
I PO ZDRAVOJ KRAVI...!!!
Odabrana dobitnica tenisica za trčanje!
Komentari 452
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.