Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Trčala bih kroz svoj svijet o kojemu maštam svaku noć.Bilo bi to mjesto puno zelenila,cvijeća,osmjeha i sreće.Mjesto koje samo Ja i moje tenisice možemo dosegnuti i u njemu uživati.Moje noge koje u njima mogu dosegnuti nirvanu,opuštenost i lijep izgled a
…prikaži još!a da pri tome ne dobiju muskufiber,vene ili bol..Trčale bi svakodnevno ne za novcem ili karijerom već za sebe i svoj užitak.Bilo bi to naše mjesto za sreću i ljubav.
U ovim SUPER Reebok tenisicama svakodnevno bih trčala za svoje dvoje dječice(još par mjeseci troje)! Priznajem oni su mi najbolji fitnes trener i stalno me održavaju u top formi,iako je ponekad taj trening vrlo naporan udobna obuća mi olakšava cijelodnevno
…prikaži još! stajanje na nogama,pogotovo sad u trudnoći ove tenisice bi me spasile od nekih problema koje muće nas buduće mame,proširene vene i na kraju dana bolne i otečene noge,a i kralježnica se zna dosta često oglasit!
pa dragi moji "zdrava krava" prijatelji, sa ovakvim posebnim tenisicama bi prvenstveno trcala cik cak :) ravno. na lijevo. na desno. ukrug. i naravno ostvarila bi svoj cilj, onih pet posljednjih kilica bi nestalo... a sljedece u planu "the sky's the limit"...xoxo
Kći mi je atletičarka, tako da bih sigurno njoj otrčala sa riječima "konačno je stigao i mamin red za nove patike". Bila bih u tom trenutku sigurno zahvalna što ona ima 2 broja veću nogu od mene i patike bi
…prikaži još! ostale ovaj put u mojem "trajnom vlasništvu".
Dragi Moji, ove tenisice izgledaju fenomenalno! U njima možete gdje god poželite! Moje najdraže trase za trčanje su uz našu rijeku Savu, nasip i prekrasni Bundek!Već duže maštam o ovakvoj boji tenisica, i tražila sam ih prošli tjedan,.... ali bezuspješno!
…prikaži još!šno! Već se vidim u njima na Bundeku,...i svi se okreću zamnom!
U ovim odličnim tenisicama trčala bih subotom uz svoju brdovitu i strmu ulicu do samog vrha s kojeg se pruža prekrasan pogled na moj grad Brod i pruža prilika za uživanje u neotkrivenoj predivnoj prirodi. Velike šume i obližnji izvor
…prikaži još! pružili bi mi odličan odmor nakon uspješne rekreacije.
Kako sam čitala, a i sama se uvjerila u efikasnost trčanja uz brdo, ne planiram nikako od njega odustati,a ove udobne Reebokice dobro bi došle!
U mojim rukama one nikako ne bi ostale neiskorištene! Osim u subotnjem trčanju, pratile bi me i u svakodnevnim jednosatnim večernjim šetnjama koje sam ovo ljeto uvrstila u svoj zdravi raspored! :D
znaci ovako...nemogu vam pisat gdje trcim jer to ne spada u moje aktivnosti... XD zapravo sam ovdje da osvojim tenisice za frendicu Mateju koja je luda za vjezbanjem u svakom smislu te rijeci...i mogu vam pisat gdje ona trci...nasip i
…prikaži još! jarun su njezin teren...i obecala je da ako osvojim tenisice da me nece zvat na trcanje stoga...pomagajte..!! :) prijateljica Marija
Nisam fan trčanja ali život mi se sveo u zadnje vrijeme na trčanje!Ne žalim se.Trčim i obavljam što moram.Auto više nemam zahvaljujući švicarcima pa i moje nogice dobro dođu.Pitate se sigurno gdje toliko jurim.Pitam se i ja ponekad.Kad se izgubim
…prikaži još! između rute posla i bolnice,trčanja doma i brzinskog pravljenja ručka,pa poslije posjeta i kupovanja namirnica mami zapitam se bi li bilo pametno otrčati nekud gdje me nitko neće trebati.Ali ne bi bilo u redu.Dragi me sada treba više nego ikad i moram mu skratiti bolesničke dane,djeca su ovisna o meni,mama isto tako.I zato draga moja Đurđa,baci se u trk i nastavi.Ako ništa drugo, bar nemam više problema sa održavanjem kondicije i spavanjem naveče što bi prije nazvala nesvijesticom od umora a ne spavanjem.I tako bih ja u novim reebokicama trčala od jednog do drugog,možda brže i lakše!!!
Neće ni to vječno trajati, nadam se.Duže će tenisice trajati nego sva ova trenutna panika u mom životu (mislim i nadam se...)
Nisam fan trčanja ali život mi se sveo u zadnje vrijeme na trčanje!Ne žalim se.Trčim i obavljam što moram.Auto više nemam zahvaljujući švicarcima pa i moje nogice dobro dođu.Pitate se sigurno gdje toliko jurim.Pitam se i ja ponekad.Kad se izgubim
…prikaži još! između rute posla i bolnice,trčanja doma i brzinskog pravljenja ručka,pa poslije posjeta i kupovanja namirnica mami zapitam se bi li bilo pametno otrčati nekud gdje me nitko neće trebati.Ali ne bi bilo u redu.Dragi me sada treba više nego ikad i moram mu skratiti bolesničke dane,djeca su ovisna o meni,mama isto tako.I zato draga moja Đurđa,baci se u trk i nastavi.Ako ništa drugo, bar nemam više problema sa održavanjem kondicije i spavanjem naveče što bi prije nazvala nesvijesticom od umora a ne spavanjem.I tako bih ja u novim reebokicama trčala od jednog do drugog,možda brže i lakše!!!
Neće ni to vječno trajati, nadam se.Duže će tenisice trajati nego sva ova trenutna panika u mom životu (mislim i nadam se...)
...gdje bih trčala? Trčim svaki dan, od jutra, do mraka za svojim sinovima :-). Po trgovini, na putu do kuće, parkovima koje moramo svaki dan obilaziti, ma nema gdje ne trčim. Suprug i sinovi stalno vježbaju, vrijeme je da se
…prikaži još! i ja aktiviram zbog sebe. Ma kad dobijem tenisice neću ih ni kad spavam skidati s nogu, možda i u snu počnem trčati. Što ne bi bilo čudno pošto mjesečarim po noći :-D
U ovim lijepim tenisicama trcala bih gdje god stignem....Pokazivala bi ih sto je vise moguce! Bile bi neizostavan komad za posao i natrag, a u slobodno vrijeme furale bi me zabavnijim sportskim stazama ;-)
Inače sam sportski tip, uživam u vježbanju, istezanju, pilatesu, a najviše u trčanju, ali u zadnje vrijeme zdravlje me ne služi baš, pa sam morala odustati od trčanja. Trčim i kad mi je dosadno, a zato što to i volim,
…prikaži još! i zbog kondicije, a ponajviše zbog zdravlja. Pojavile su mi se nekakve kvržice na nozi, prvo na jednoj, a zatim i na drugoj, i doktor mi je rekao da moram prestati sa svim aktivnostima i kupiti prave patike, sa debelim džonom, a ja sam inače kupovala one sa tankim, koji bi se izlizao za nekoliko tjedana, pa bi se moglo reći, kao da sam bosom nogom hodala po betonu. Budući da je ljeto, vrijeme za plivanje i sunčanje nisam kupovala nikakve tenisice, ali evo ovo sam vidjela, pa sam odlučila Vam pisati, bez obzira dobila tenisice ili ne. :) Bila bih jako sretna i zahvalna, kad bih ih dobila... I evo, za koji dan spremam se za hodočašće u Aljmaš, pa onda u Dragotin, pješke, i eto možda bi i stigle na vrijeme. Onda bi stvarno bezbrižno išla, bez pomisli, što će biti kad se vratim kući, kako će mi biti otečene noge i boljeti me od silnog hodanja. Stvarno su mi potrebne, mogla bih se polako vratiti trčanju, ali samo lagano, zbog iznimno debelog i posebnog džona, a rado bih ih nosila u školu. Pozdrav! :)
Sa svojim novim Reebokicama trčala bih svakodnevno po 6km od kuce do skele,rutom kojom inače redovito bicikliram kroz prekrasna zelena polja i pritom udišem svjež zrak.Poslužile bi Reebokice i za sprint do faksa,da mi tmurnu jesen učine toplom i moju malenkost sretnom.
Odabrana dobitnica tenisica za trčanje!
Komentari 452
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.