Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Hm, trcala bih do kante za smece, peseka, macaka, golubova i vrapcica, do trgovine s igrackama, prodavaca kolaca, sladoleda ili balona, konjica za njihanje i jahanje, do svakakvih stvarcica koje ljudi bace po podu i do svega ostalog sto privuce
…prikaži još! paznju mog malisana :)
Početkom 10-tog mjeseca udaje mi se najfrendica,a ja kuma (s viškom kilograma i tenisicama koje nisu za trčanje).Pošto stanujem u neposrednoj blizini savskog nasipa odlučila sam tamo započeti rekreaciju :) A jedne ovako dobre i nadasve stylish reebokice bi mi
…prikaži još! baš uljepšale trčanje!
Draga ZDRAVA KRAVO, tenisice bi ja vrlo rado!
Osvojila ih još nisam, a ni kupiti ih baš ne mogu.
Trčati volim jako i uglavnom po asfaltu mogu
pa bi reebok tenisice bile pravo rješenje za moju nogu :)
Hvala, hvala<3
Kad stavim nove Reebok-ice pozdravit' ću osmjehom sunce naći energetsku hranu, trćeći u zoru ranu, ususret prekrasnome danu, proći kroz prigorsku poljanu, zatvoriti oči, zamisliti savanu, razmišljati o dugoročnom planu, kako ići na višu evolucijsku granu, koristeći trening tehniku znanu,
…prikaži još!ku znanu,
ojačati svoju sportsku stranu,
discipliniranu i tehnološki dotjeranu
s tenesicama koje nemaju niti jednu manu!
Bez Reebok-ica nema trčanja i spomena o sportu za mene! Čim zatopli njih vadim iz kutije i putovanje započinje. Najbolje su jer najviše brinu o mojim nožnim federima :) obzirom da živim u mjestu gdje nema osiguranog područja za bavljenje
…prikaži još!je rekreativnim trčanjem.
Uz Reebok-ice svaki dodatni napor trčanja po cesti je neprimjetan, a želja za više i jače uvijek veća!!!
Trčala bi posvuda. U biti to bi mi bio savršen poticaj da se natjeram da napokon počnem trčati a sada samo trčim oko kuće za sinčićem, a trebala bi se malo više aktivirati, tte bi to bilo idealno za početi
…prikaži još! u ovim super tenkama.
Ako osvojim ove tenisice, poklonit ću ih supruzi koja stalno planira trčanje, ali nikako ne stigne, a ja ću preuzeti dio njenih poslova tada će imati i vremena i najbolje tenisice za trčanje ...
S novim Reebokicama trčala bih gdje god poželim. Jer s njima svaki cilj je bliže. Nema ograničenja bilo ljeto ili zima, brdo ili dolina. Jedino što trebam je malo želje i snage i Reebokice će me odvesti gdje god želim, jer nemaju mane.
Tenisiec su samo za poželjeti, probala sam ih u trgovini, tako da čestitam onome tko če ih dobiti i za preporučiti onome tko si ih moža priuštiti. Ja neki drugi put;(
Ako osvojim nove Reebokice, lakše ću trčati svaki dan za svojom jednogodišnjom bebom koja sad uči svoje prve korake i svaki dan je sve brža i brža.. :)
Već nekoliko puta dala sam priliku tom trčanju i unatoč tome što svi oko mene to vole i prakticiraju,ja nekako ne kužim u čemu je fora. Nekako je dosadno i jednolično,ja sam više za neka vježbe uz dobru muziku ;)
…prikaži još! Ali ono što sam sad shvatila je da je sigurno moj problem bio što nisam imala dobre tenisice za trčanje tako da ako dobim ove mislim da ću napokon shvatiti u čemu je stvar s tim tčanjem svakog dana...
Odabrana dobitnica tenisica za trčanje!
Komentari 452
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.