Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Trčala bih za tramvajem, trčala bih na posao kad kasnim, trčala bih do treninga i na treningu jer bi mi s mojim novim Reebokicama trčanje bilo još zabavnije i lakše!
U svojim novim reebokicama trčala bih tamo gdje i svako jutro trčim... uz potok u kvartu...a tenisice se troše!! Treba stare reebokice zamijeniti novima ;)
Hm, to bi mi bio dodatan poticaj da se pokrenem::)) Trčala bi uz i niz zagorske brege, sa svojim psom, po Zagrebu,dok jurim s vlaka na posao i šećem se da uhvatim malo kondicije prije nego što sjednem u stolac
…prikaži još!c ostatak dana!
A navjerojatnije bi mi tenisice pomogle da na vrijeme dođem na posao::))))
Hm, tenisice za trčanje........ to bi bio poticaj da se počnem baviti i trčanjem po našim zagorskim bregima zajedno s klincima. voljela bih imati!!!!!!
Odabrana dobitnica tenisica za trčanje!
Komentari 452
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.