Komentiraj i osvoji tenisice za trčanje!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zuliana
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:59

U najboljim sam godinama kažu, evo za par dana (15.08.)punim 46-tu. Lijepe su to godine, ali čine svoje pa me djeca već duže vrijeme nagovaraju da se počnem baviti nekim sportom te da trebam više vremena posvetiti sebi i svojem zdravlju, no ja nikako da se pokrenem i poduzmem nešto. Pošto si za svaki rođendan poželim nešto, za ovaj ću si uz zdravlje poželjeti bolju motivaciju i veću odlučnost, a ove prekrasne Reebokice bile bi i više nego dobra motivacija da se prisjetim svojih srednjoškolskih dana kada sam se rekreativno bavila trčanjem. Pošto živim na periferiji jednog lijepog manjeg grada, s novim tenisicama trčala bih Slavonskim puteljcima i uživala u prekrasnoj netaknutoj prirodi i čistom zraku. Jezero i šuma, nove Reebokice i ja, kombinacija ne može biti bolja, zar ne?

• Default avatar -
    ruzica500

trčala bih uobičajeno,10 krugova oko igrališta,između 6,30 i 7,30,ono što bi bilo drugačije u novim tenisicama,ne bi bilo tendinoze ahilove tetive,koja mi,s obzirom na moju dob (44),možda i neadekvatnu obuću,onemogućava da trčim svaki dan.....a osjećaj nakon trčanja je neopisiv....puna energije,osjećam se izvrsno cijeli dan......baš bi ih voljela isprobati i usporediti s tenisicama koje sad imam... <3

• Default avatar -
    vandax

Nije važno gdje bi trčala nego to da bi trčala na što se već godinama pokušavam nagovoriti. A najviše bi trčala za svojim djetetom, kao i do sada, ali što je najvažnije u kvalitetnim tenisicama.

• Default avatar -
    Juja1978

Nikad nisam imala Reebok tenisice za trčanje pa bi bilo lipo dobiti ih.Ako ih dobijem trčat ću u njima maraton u Istanbulu za koji su pripreme u tijeku.

• Default avatar -
    monek

Najprije bih s njima otrčala na trening u "WomenArt" (kako bi ih pokazala curama) gdje vježbam,,,a nakon toga bi još jedno vrijeme skakutala u njima na treningu, jer ipak vježbamo u dvorani a kako kaže moja mama nove tenisice nisu za van :-)

• Default avatar -
    Lori

Trčala bih prema željenoj kilaži! :D

• Default avatar -
    sierrapahuljica

zigice na mojoj nozi došle bi do punog ispunjavanja svoje dužnosti,pružanja najbolje za noge pri največem naporu.....svakodnevno jurim u vrtić i natrag sa duplim kolicima...jurim po parkičima,luna parkovima,zapravo niti neznam kud ja to ne jurim,al ovakve tenesice učinile bi mi tu jurnjavu ugodnijom

• Default avatar -
    rosemite

Na trkaćim stazama ovim reebok tenisicama pravi je dom. Na mojoj nozi one bi bile brze kao sprinter Bolt. Trčati s njima po đakovačkim trkaćim stazama bio bi pravi gušt. Svaku večer moje noge duge s reebok tenisicama išle bi trčat oko staze duge. Bilo ljeto ili zima reebok tenisice prava su investicija i s njima žalosti ne bi bilo nikad. Udobnosti nikad kraja zato bi trčanje u njima bila prava zabava i zdrava nakana.

• Default avatar -
    tigerlily127

Trčim svaku večer oko 23h,5 kilometara i nastaviti ću!
    Zašto tada? Jer je mirno i jedino što me prati je mjesec. Svaka osoba koja se ikada rekreativno bavila trčanjem, zna koliko je bitno imati čvrsto i sigurno tlo pod nogama. Stoga,znam što znače dobre tenisice. Zato želim ove reebokice,a i zato što ove u kojima trenutno trčim, već su pri kraju i trebaju mi nove :D

• Default avatar -
    nita2407

Isprobala sam nekoliko modela tenisica, ali na žalost Reebokice si nikada nisam mogla kupiti jer nema ženskog broja 36, a dječje nisu udobne kao odrasle...
    Kako počinjem sa pripremama, na nasipu i na Jarunu,.. tamo bi bila prava "faca" sa novim tenkama...

• Default avatar -
    coldplay

Na cesti, po stazi, u parku ili teretani. Nije važno gdje. Važno je samo da svaki put malo pomaknem granicu. Da trčim malo dalje. I tko zna gdje će me Reebok odvesti?

• Default avatar -
    MUBRIN

REEBOK ZIG TECH TENISICE osvojit ću ja,
    jer mi treba energija ta.

U REEBOK ZIG TECH TENISICAMA trčat ću
    tad ja, trčat brže od Usain Bolta.

• Default avatar -
    Ecume

O Dubrovniku se u lijepoj našoj priča samo na dva načina, i to isključivo dva puta godišnje. Prije turističke sezone, kada ga brojni inozemni mediji nazivaju biserom Jadrana i mjestom koje se nipošto ne smije propustiti i u sezoni kada svi marljivo skupljaju račune sa Straduna i komentiraju njihovu visinu. Vaše pitanje je moja prilika da progovorim o Dubrovniku kroz trčanje. Naime, ovdje nitko ne trči. Osim u sezoni onih par nadobudnih turista koji na temperaturama od preko 30 trčkaraju u kratkim hlačicama ne bi li pokazali isklesana, nauljena i potamnjela tijela. I nekolicine dubrovčana (prebrojiti ih se može doslovce na prste jedne ruke) koji su odličan povod za balkonska i kavanska ogovaranja. Svi ovi kojima je svijest ograničena dubrovačkim zidinama jedva čekaju sjedeći i ispijajući kavu komentirati „glupost“ ovih koji trče „jer zašto trčati kad postoji teretana; tko je vidio trčati po gradu; imaju li oni pametnijeg posla od trčanja; pogle budale u kratkim hlačicama“. Na žalost ili sreću, ovisno kako se stvari gledaju, ja sam jedan od tih „blesavih trkačica“. I Vaša nagrada bi me potaknula da po ovom lijepom Gradu sa smiješnim ljudima trčim još više, još češće, ne bi li provocirala te ograničene umove i možda neke od njih nagnala u trk (za mnom) kada vide cool tenisice, cool curu i cool guzu!

• Default avatar -
    Juja1978

Nikad nisam imala tenisice Reebok za trčanjepa je ovo idealna prilika da ih dobijem.Ako ih dobijem trčat ću u njima maraton u Istambulu za koji su pripreme u tijeku.

• Default avatar -
    lustekica

U svojim reebokicama bih trcala po sumskoj stayi gdje svakodnevno joggiram i vjezbam. Svake tene do sada su mi se vrlo brzo raspale jer po stazi ima kamencica, ponekad blata, strave, teren je neravan. Mogla bih po ruynom vremenu napokonnn trcati i po cesti jer mi je do sada takav teren bio pretvrd za svake tenisice. Posto su mi stare tenisice istrosene i jadne ove divne reebokice bi mi idealno dosle!

kisica

Znam gdje ću trčati kada dođe određeni tren, ove tenisice će mi samo pomoći u tome :)
    Pravac do rodilišta

Principessa

Mogla bih napisati da bih trčala rano ujutro po prekrasnoj plaži i udisala miris mora, ali nažalost to je moguće samo par puta godišnje...tako da bi trčala kao i obično svojom uobičajenom rutom i imala super osjećaj jer radim nešto za sebe, ali i zbog udobnosti novih "tenki" :)

Nara157

Rutom- zagrebačkog noćnog cenera . Rutom utrke -trčanjem protiv raka. Stazama sa višestrukim ciljem. Do tada ,kvartovskim asfaltom. Zig zag !

• Default avatar -
    Biserica

Eto tako se i ja odlučila na trčanje prvenstveno radi mršavljenja, ali nažalost tenesice koje ja imam nisu udobne ni za trčanje, tako da bi mi ove reebokice jako pomogle u trčanju i skidnju suvišnih kg kojih nikako se riješiti :)Živim na selu pa trčim vani po prirodi, šumi ili asfaltu ali za to mi trebaju prave tenesice :D Reebok :)

• Default avatar -
    Viv

ma najbitnije....trčala bi....:-)....a taman bi bile spremne za prvi polumaraton u životu....i u njima bi osvojila Zagreb...znam....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani