U najboljim sam godinama kažu, evo za par dana (15.08.)punim 46-tu. Lijepe su to godine, ali čine svoje pa me djeca već duže vrijeme nagovaraju da se počnem baviti nekim sportom te da trebam više vremena posvetiti sebi i svojem zdravlju, no ja nikako da se pokrenem i poduzmem nešto. Pošto si za svaki rođendan poželim nešto, za ovaj ću si uz zdravlje poželjeti bolju motivaciju i veću odlučnost, a ove prekrasne Reebokice bile bi i više nego dobra motivacija da se prisjetim svojih srednjoškolskih dana kada sam se rekreativno bavila trčanjem. Pošto živim na periferiji jednog lijepog manjeg grada, s novim tenisicama trčala bih Slavonskim puteljcima i uživala u prekrasnoj netaknutoj prirodi i čistom zraku. Jezero i šuma, nove Reebokice i ja, kombinacija ne može biti bolja, zar ne?
trčala bih uobičajeno,10 krugova oko igrališta,između 6,30 i 7,30,ono što bi bilo drugačije u novim tenisicama,ne bi bilo tendinoze ahilove tetive,koja mi,s obzirom na moju dob (44),možda i neadekvatnu obuću,onemogućava da trčim svaki dan.....a osjećaj nakon trčanja je neopisiv....puna energije,osjećam se izvrsno cijeli dan......baš bi ih voljela isprobati i usporediti s tenisicama koje sad imam... <3
Nije važno gdje bi trčala nego to da bi trčala na što se već godinama pokušavam nagovoriti. A najviše bi trčala za svojim djetetom, kao i do sada, ali što je najvažnije u kvalitetnim tenisicama.
Nikad nisam imala Reebok tenisice za trčanje pa bi bilo lipo dobiti ih.Ako ih dobijem trčat ću u njima maraton u Istanbulu za koji su pripreme u tijeku.
Najprije bih s njima otrčala na trening u "WomenArt" (kako bi ih pokazala curama) gdje vježbam,,,a nakon toga bi još jedno vrijeme skakutala u njima na treningu, jer ipak vježbamo u dvorani a kako kaže moja mama nove tenisice nisu za van :-)
zigice na mojoj nozi došle bi do punog ispunjavanja svoje dužnosti,pružanja najbolje za noge pri največem naporu.....svakodnevno jurim u vrtić i natrag sa duplim kolicima...jurim po parkičima,luna parkovima,zapravo niti neznam kud ja to ne jurim,al ovakve tenesice učinile bi mi tu jurnjavu ugodnijom
Na trkaćim stazama ovim reebok tenisicama pravi je dom. Na mojoj nozi one bi bile brze kao sprinter Bolt. Trčati s njima po đakovačkim trkaćim stazama bio bi pravi gušt. Svaku večer moje noge duge s reebok tenisicama išle bi trčat oko staze duge. Bilo ljeto ili zima reebok tenisice prava su investicija i s njima žalosti ne bi bilo nikad. Udobnosti nikad kraja zato bi trčanje u njima bila prava zabava i zdrava nakana.
Trčim svaku večer oko 23h,5 kilometara i nastaviti ću!
Zašto tada? Jer je mirno i jedino što me prati je mjesec. Svaka osoba koja se ikada rekreativno bavila trčanjem, zna koliko je bitno imati čvrsto i sigurno tlo pod nogama. Stoga,znam što znače dobre tenisice. Zato želim ove reebokice,a i zato što ove u kojima trenutno trčim, već su pri kraju i trebaju mi nove :D
Isprobala sam nekoliko modela tenisica, ali na žalost Reebokice si nikada nisam mogla kupiti jer nema ženskog broja 36, a dječje nisu udobne kao odrasle...
Kako počinjem sa pripremama, na nasipu i na Jarunu,.. tamo bi bila prava "faca" sa novim tenkama...
Na cesti, po stazi, u parku ili teretani. Nije važno gdje. Važno je samo da svaki put malo pomaknem granicu. Da trčim malo dalje. I tko zna gdje će me Reebok odvesti?
REEBOK ZIG TECH TENISICE osvojit ću ja,
jer mi treba energija ta.
U REEBOK ZIG TECH TENISICAMA trčat ću
tad ja, trčat brže od Usain Bolta.
O Dubrovniku se u lijepoj našoj priča samo na dva načina, i to isključivo dva puta godišnje. Prije turističke sezone, kada ga brojni inozemni mediji nazivaju biserom Jadrana i mjestom koje se nipošto ne smije propustiti i u sezoni kada svi marljivo skupljaju račune sa Straduna i komentiraju njihovu visinu. Vaše pitanje je moja prilika da progovorim o Dubrovniku kroz trčanje. Naime, ovdje nitko ne trči. Osim u sezoni onih par nadobudnih turista koji na temperaturama od preko 30 trčkaraju u kratkim hlačicama ne bi li pokazali isklesana, nauljena i potamnjela tijela. I nekolicine dubrovčana (prebrojiti ih se može doslovce na prste jedne ruke) koji su odličan povod za balkonska i kavanska ogovaranja. Svi ovi kojima je svijest ograničena dubrovačkim zidinama jedva čekaju sjedeći i ispijajući kavu komentirati „glupost“ ovih koji trče „jer zašto trčati kad postoji teretana; tko je vidio trčati po gradu; imaju li oni pametnijeg posla od trčanja; pogle budale u kratkim hlačicama“. Na žalost ili sreću, ovisno kako se stvari gledaju, ja sam jedan od tih „blesavih trkačica“. I Vaša nagrada bi me potaknula da po ovom lijepom Gradu sa smiješnim ljudima trčim još više, još češće, ne bi li provocirala te ograničene umove i možda neke od njih nagnala u trk (za mnom) kada vide cool tenisice, cool curu i cool guzu!
Nikad nisam imala tenisice Reebok za trčanjepa je ovo idealna prilika da ih dobijem.Ako ih dobijem trčat ću u njima maraton u Istambulu za koji su pripreme u tijeku.
U svojim reebokicama bih trcala po sumskoj stayi gdje svakodnevno joggiram i vjezbam. Svake tene do sada su mi se vrlo brzo raspale jer po stazi ima kamencica, ponekad blata, strave, teren je neravan. Mogla bih po ruynom vremenu napokonnn trcati i po cesti jer mi je do sada takav teren bio pretvrd za svake tenisice. Posto su mi stare tenisice istrosene i jadne ove divne reebokice bi mi idealno dosle!
Znam gdje ću trčati kada dođe određeni tren, ove tenisice će mi samo pomoći u tome :)
Pravac do rodilišta
Mogla bih napisati da bih trčala rano ujutro po prekrasnoj plaži i udisala miris mora, ali nažalost to je moguće samo par puta godišnje...tako da bi trčala kao i obično svojom uobičajenom rutom i imala super osjećaj jer radim nešto za sebe, ali i zbog udobnosti novih "tenki" :)
Rutom- zagrebačkog noćnog cenera . Rutom utrke -trčanjem protiv raka. Stazama sa višestrukim ciljem. Do tada ,kvartovskim asfaltom. Zig zag !
Eto tako se i ja odlučila na trčanje prvenstveno radi mršavljenja, ali nažalost tenesice koje ja imam nisu udobne ni za trčanje, tako da bi mi ove reebokice jako pomogle u trčanju i skidnju suvišnih kg kojih nikako se riješiti :)Živim na selu pa trčim vani po prirodi, šumi ili asfaltu ali za to mi trebaju prave tenesice :D Reebok :)
ma najbitnije....trčala bi....:-)....a taman bi bile spremne za prvi polumaraton u životu....i u njima bi osvojila Zagreb...znam....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji