Savršeno trčanje: rano jutro na šetnici uz more na otoku Pašmanu
Trčala bih za tramvajem, trčala bih na posao kad kasnim, trčala bih do treninga i na treningu jer bi mi s mojim novim Reebokicama trčanje bilo još zabavnije i lakše!
U svojim novim reebokicama trčala bih tamo gdje i svako jutro trčim... uz potok u kvartu...a tenisice se troše!! Treba stare reebokice zamijeniti novima ;)
Hm, to bi mi bio dodatan poticaj da se pokrenem::))
Trčala bi uz i niz zagorske brege, sa svojim psom, po Zagrebu,dok jurim s vlaka na posao i šećem se da uhvatim malo kondicije prije nego što sjednem u stolac ostatak dana!
A navjerojatnije bi mi tenisice pomogle da na vrijeme dođem na posao::))))
u ranu zoru dok sunce tek izlaz uz neku plažu da osjetim miris mora, borova, soli
Hm, tenisice za trčanje........ to bi bio poticaj da se počnem baviti i trčanjem po našim zagorskim bregima zajedno s klincima. voljela bih imati!!!!!!
Trčala bi gore-dolje od prizemlja do četvrtog kata nekoliko dana od sreće što sam ih dobila :-)
poklonila bi ih svojoj mami pa nek ona bira di ce trčat , samo nek trči u novim reebokicama :)
Najradije u Patagoniji, no s "novim" tenisicama zadovoljit ću se trčanjem po "starom" (i dobrom) igralištu.
trčala bih po Kastavskoj šumi s pasićem koji je debeli :)) a vjerovatno bih morala nove ribokice pokazat i na treningu ;) ja bi ja bi :)
Trčala bih za poslom, a u ovim tenisicama bi ga i stigla :)
Od sreće bih trčala po cijelom gradu u potrazi za novim poslom i reklamirala nove Reebok tenisice (i usput izgubila koju kilicu od 15 kg viška)
Sa ovim tenisicama bih trčala što dalje od briga, a što bliže zdravlju i zadovoljstvu! :)
A trčala bi po lugu i nasipu u svom Pojatnu ali danas ne.Počinjem trčati kad uhvatim ove super Reebokice.......:)
Sa ovim tenisicama bi trčala što dalje od viška kilograma i loše kondicije!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji