Čujte, ako mi poklonite tenisice, jedno je bitno - trčala bih. Svuda. Po kvartu, po šumici, po nasipu, na traci u teretani... Nosila bih ih na more, na izlete, kamo god idem, uvijek u ruksaku. Naime, trenutno trčim samo u snovima. Vjerojatno jer nemam tako dobre tenisice pa me bole koljena. Dakle, dajte mi tenke i nema gdje me neće biti. :) :) :)
Trčala bih svugdje gdje se trčati može :) Umjesto u auto, uskočila bih u tenisice
Užasno mi trebaju nove tenisice, a ovo se čini kao prava prilika za osvojiti ih. Iako nemam sreće u igrama na sreću, nadam se da će mi se ovaj put ipak sreća osmijehnuti. Stare tenisice sam već previše istrošila od silnog vježbanja, a Reebok tenisice mi se čine kao savršene za nastavak vježbanja te za užurbano hodanje do faksa i biblioteke. I najbolje je to što su na poklon, savršeno za mene studenticu koja krpa kraj sa krajem :)
U Osijeku gradu mosta su dva,
između njih trčala bih ja.
Zig-zag, zig-zag,
Reebok tenisicima ostavila trag.
Trčala bih sa psom u prirodi kada bi mi stare tenisice prestale biti isprika za zabušavanje :)
ma dajte mi te tenisice da napokon ulovim svoje sičiće na biciklu.u ovim tenisicama me sigurno nebi bolile noge dok trćim za Lukom(6) i Matijom (4)
Trčala bih za njima gdje god i koliko god treba samo da ih dobijem :)
Bila bih prva!!
Trčala bih Savskim nasipom u novim Zigama koje su kao oblaci na nogama :) obožavam ih
sobzirom da idem na godišnji 19.8, trčala bi s njima po plaži zajedno sa izlaskom sunca, te navečer uz zalazak kako bi pozdravila i ispratila svaki novi dan..
trčanje je stil života, maltene filozofija života..i kad se navikneš da trčiš stalno, tenisice idu s tobom gdje i ti.volim svoju svakodnevnu rutu kroz šumu, kraj mora, uz sunce, oblake il vjetar.. ima nešto posebno i u osvajanju novih krajolika i gubljenju u novim stazama, no nakraju osjećanja su isti.osjećanje životne snage, i energičnosti,a zatim smirenosti i mira gdje god se nalazio na kraju rute:)
Tenisice bi mi super došle da budem brža od svakog dečka koji trči po nasipu uz Savu pa bih, za promjenu, ja njima bacala prašinu u oči :)
Reebok tenisice su najbolje! trčiš gore, trčiš dolje a noge te nikad nezabole!
Rano jutro, Reebok tenisice, cesta i ja. Samo je nebo granica. :)
Kao što znate, stari Karlovac je u obliku 6-krake zvijezde, a velik broj stranica te zvijezde su uređene za pješake i naravno rekreativce. Kako sam umirovljenik (u dobroj snazi i mladim godinama) rekreacija, a posebno trčanje i to bez plaćanja, po nasipima oko zvijezde i rijeka Korane i Kupe pravo je blago. Zaista bi nove teneisice, ovako visoke tehnologije i nadasve kvalitetne proizvodnje i poznatog brenda bile "pogodak u sridu". Tko ih nebi poželio?
...svi bi vi trčali,naravno!e,meni te tenisice trebaju isto kao i "Dorothy iz Oza"...nekako se moram vratit kući,svaki dan propješačim na posao po koji kilometar,što je naravno dobro za zdravlje,a mišiće kasnije osjetim i one za koje nisam ni znala da postoje,i sve je to divno i bajno,ali nakon cijelodnevnog radnog dana treba se vratiti i kući :)
Ribokice su stvar prava, u njima zdrava krava čak i spava!
p.s. Tenke poklanjam jednoj mladoj dami
Odgovor je jednostavan, otrčala bih do zdravijeg života :)
Ili u prijevodu: stalno i posvuda, bez tegoba koje mi često uzrokuje neadekvatna obuća u kombinaciji s kroničnim boljkama.
Reebok tenisice mi trebaju kako bih mogla brzo otrčati do faksa, doći prva na ispit i zauzeti zadnja sjedala u predavaonici! Tako bi nove tenisice pomogle u mojim akademskim uspjesima i sprječile dosadašnja kašnjenja i sjedenje u prvim redovima (gdje prepisivanje nije baš moguće) ;)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji