Komentiraj i osvoji tenisice za trčanje!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dado78
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:59

Super tenisice ali boje...http://www.youtube.com/watch?v=KfCRAdVDbx8

• Default avatar -
    ivys

“I am addicted. I’ve collected footsteps before dawn, seen places I never knew existed, run to the moon and back, been a rabbit for the neighborhood dogs, obeyed the voice in my head, let music carry me when I couldn’t, raced against yesterday, let the world be my witness, measured myself in metres, kilometres and finally character. I’ve plugged into a higher purpose, left this world and come back changed. I am addicted.”

• Default avatar -
    DENNY31

Iskreno ja ove tenisice ne bi imala kad iskoristiti pored mojih četvero dječice, ali imam kćer od 16 godina koja je u atletskoj reprezentaciji Hrvatske i svaki put kad idu na natjecanje moraju opremu od repke vratiti.Tenisice niti ne dobiju tako da bi joj jedne ovakve odlično došle.S obzirom da su to tenisice za trčanje a ona je sprinter bilo bi odlično da ih dobije jer meni je veoma teško izdvojiti za jedan par ovakvih tenisica.

• Default avatar -
    kiara9

Ah, Reebook mi je oduvijek bio najdraži brand sportske odjeće i obuće..Uvijek sam mu se ponovno vraćala i uvijek sam ga doživljavala nekako kvalitetnijim i "modernijim" od ostalih, a voljela sam i njihove reklame i stil:).Svoje prve reebokice sam dobila još jako jako davno, kao mala a i danas ih se sjećam jer su bile neponovljive i predivne...
    A GDJE bih trčala? Na mjesta o kojima drugi mogu samo sanjati, tamo gdje se želje ostvaruju, trčala bih ispod duge, u svojim najnovijim Zig Tech reebokicama otrčala bih u svijet snova, na ona mjesta na kojima baš nikada nisam bila..

*Radost..
    *Energija i efektivnost
    *Elegancija..
    *Brzina
    *Originalnost
    *Kvaliteta..
    <3

• Default avatar -
    magda59

Trčala bi svagdje, bila bi Forrest Gump, bila bi Ptica trkačica, Blanka Vlašić i Ivica Kostelić sve u jednom. Samo da mi je jednom stati u ove tene, jer od drugih iskoče mi vene! A guza sve mi veća, i izgledam kao krumpira puna vreća. Bilo bi super da trčim kao zmaj, obiđem svaki kraj. Da upoznam ljude nove, potrošim što imam love. Uz ove tene svijet da vidim još i bolje, imat ću za rekreaciju više volje!

• Default avatar -
    zaz

Trcala bih gdje bi me one vodile :)! Toliko su dobre, da same pokazuju put! Na moju nesrecu, sigurno ih nece osijetiti moja mala prpošna stopala, zeljna udobnosti i novih "poznanastava". :/

• Default avatar -
    mina28

imam neke tenisice koje nisu udobne niti za trčanje, čak nisu dobre ni za hodanje. ovako ludo dizajniranim tenisicama priuštila bih raznorazne izazove; jogging, optrčavanja, skakanja...trčala bi lijevo-desno gdje god treba i zasigurno bi se pravila važna u njima ;)

• Default avatar -
    suzyyy

Nema tog mjesta gdje nebi ja trcala sa njima.Prvo bi ih samo gledala i divila se kako imam dobre tenisice.Sportski sam tip otkad znam za sebe,i svaka aktivnost meni je sve.Trenirala sam rukomet 13 godina,nazalost prekinula zbog ozljede i sada sam trener sama sebi.Idem u teretanu,vozim bicikl,trcim..Naravno sve to radim u tenisicama koje su mi ostale od rukometa pa mi trcanje bude nekad mrsko jer mi nebude udobno.Ovakve tenisice bi mi bas dobro dosle jer u njima ne da bi samo mogla trcat nego bi valjda mogla i "poletjeti"u njima ;).Da su udobne govori samo slika..Trcanje,vjezbanje i sve ostalo nije to to ako oprema nije prikladna za to.Zato uzalud meni sve moje trcanje ako me poslje znaju boljeti noge od tvrdih tenisica koje nisu ni malo udobne.
    Reebok je za mene zakon,on zasluzuje moj naklon.Sa ovakvim tenisicama noge me nebi boljele,a trcanje bi jos vise zavoljele.Mogu se samo nadati tenisicama ovim,pa se za njih kao lavica borim;)

TanjaLana

Sa Reebok One tenisicama bih trčala svuda, za početak po Umagu gdje uskoro idem na ljetovanje. :) Reebok su bila moje prve tenisice koje pamtim, kada sam kao klinika u njima igrala tenis,potpuno bijele, sjećam se još modela. Udobne, prijanjale savršeno uz nogu. Volim Reebok, želim isprobati ZigTech! :)

• Default avatar -
    goga80ovan

Trčala bi i nabijala kilometražu kao što i svakodnevno radim.... za svojim klincima dvogodišnjacima, a kako usput čuvam i od sestre dvogodišnjaka ove tenke bi super došle..... Cijeli dan na nogama, očima uprtim kao sova, a oni kao blender bez poklopca.... Veselo... veselo....

• Default avatar -
    gomuhr

Nije da ću se baš natrčati u njima jer sam u invalidskim kolicima, ali kvragu, možda bih baš mogla probati!!! A ako ne uspijem, bar će mi biti ugodne na nozi... Jer sa ovakvim karakteristikama nema šanse da su neudobne!

• Default avatar -
    dylayla04

A ja samo zelim brzo zbrisati od muza i djece... bilogdje...bar nakratko!!!

• Default avatar -
    mrkihno

Trčala bi na olimpijskim igrama.

• Default avatar -
    florensia

Natrčala bih se lijepo po Kineskom zidu! Usput odlična ideja za
    reklamni spot.

• Default avatar -
    mayaacro

trčala bih šta dalje od problema, nezaposlenosti, besparice, poskupljenja, loših vijesti....

• Default avatar -
    jasnabogovic

trčala bih u susret sreći koju nisam imala već godinama..trčala bih što dalje od problema i nesreće koje moju obitelj posjećuju svakodneno...trčala bih jako brzo i nadam se stigla napokon do cilja.

• Default avatar -
    smotanica

ma same trce dok ja laganini chillam pod suncobranom

• Default avatar -
    Marijaa992

Hajdemo u planine jer sa novim reebok tenisicama nema zime da nam veselo biti neće.Savršene za ljetnu razbibrigu kad nam dosadi kupanje na plaži.Tenisice Veselice me čekaju ,a noge spremne za kilometre..Broj 39,crvene <3

• Default avatar -
    suzanavk

Uz Tai Bo trčim redovito 2-3-4 puta tjedno, trenutno imam jedne tenisice koje su već lagano na izdisaju, no sjećam se da su moje prve "prave" tenisice bile Reebok :)
    Iako uvijek kad kupujem tenisice izbjegavam ove sa reckanim đonom jer sam malo skeptična prema njegovoj izdržljivosti - očito me treba razuvjeriti :)))

• Default avatar -
    frayla

Ja sam takav kampanjac kad je u pitanju trčanje...imam Easytone tenisice i vrijede svaku lipu...vjerujem da vrijede i ove, ali ja to još ne znam ...Gdje bi trčala s ovakvim tenisicama...svuda!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani