Trčala bih pravac moreeeeee...pretrčala bih sve nizine, brda, gore, vinograde i planine samo da dođem do malo svježine. I nijedna traka za trčanje ne može se mjeriti s trčanjem u prirodi jer trčati okružen njezinim divnim mirisima i predivnim krajolicima je nešto posebno. A tek morski zrak!
Trčala bih po svojem selu, svaku večer. Trenutno trčim, ali nemam prikladne tenisice, zbog nezaposlenosti. Mislim da bih ja bila pravi kandidat za osvojiti Reebook tenisice za trčanje :)
Ja ću Reebok tenisicama konačno uloviti svoje snove i dovesti ih u stvarnost. Vjerujem da ih je Reebok baš za to i napravio i da su dovoljno brze. Dakle trčati ću s njima kroz noć za snovima a po danu ću ih koristiti za dobrobit svog fizičkog tijela . Eto vidite da meni baš baš trebaju. Reebok tenisice da biste uhvatilin svoje snove.....
Bilo bi fenomenalno osvojit nove Reebokove tenisice za trčanje, no ako se to i ne desi, dobre su meni još uvijek i moje stare! ;)
Služe odlično i svako drugo jutro u osvit zore pretrče skupa sa mnom cca 15-tak km oko Jaruna, najljepšeg zagrebačkog mora...za sada...a vjerujem da će biti i više kilometara u starim ili novim tenisicama čim "nabijem" malo bolju kondiciju! :)
Trčala bih sa svojom predivnom kćerkom koja me skroz nagovara na trčanje, što zbog zdravlja, što zbog kilaže. Imamo prekrasne šume na ribnjacima kod Virovitice sa stazama za trčanje, dakle tenisice bi provodile vrijeme na svježem zraku i u dobrom društvu.
trčala bih po nasipu no ono što bi bilo najbolje je da već jaaako dugo traži, miijun izgovora zašto nikako ne počinjem trčati.
nakon vrućine, komaraca i sl. zadnji izgovor mi ije bio da nemam adekvatne tenisice :)
tako da kada sam vidjela nagradnu igru pomislila sam kak bi bilo preodlično da ih ja dobijem jer onda fakat nebi smjela riječi reć zašto ne trčim :))
Voljela bi nastaviti rekreativno trčati,napokon u odgovarajućoj i kvalitetnoj obući,jer više puta sam odustajala, nažalost zbog neadekvatne obuće od koje sam dobila samo bolove u nogama i zadebljanu kožu na stopalima,što znači više štete nego koristi :(
S novim Reebok tenisicama bi trčala do posla i natrag,8 km, jer ionako moram uštedjeti za putnu kartu.
za zgodnim frajerima?? hmm.. mislim da je to moj konačan odgovor:-)) pusa Z.K.
Za klincima, po parkovima Novog Zagreba pa i šire jer s njima se rijetko kad hoda ili još bolje šeta! A mi volimo i "cuvenu" boju ;)
bla,bla,bla....trebaju mi nove tenke,para se nema....želja za vježbanjem i dalje je tu...a do tada.....neudobne tene i bol u stopalu...neprocjenjivo :D
trčala bi sa svojim dečkom koji je imao operaciju koljena i koji me mjesecima nagovara da mu pravim društvo, a izlika mi je uvijek da nemam dobre tenisice. Sad biste i meni i njemu učinili veliku uslugu..ja nebi imala isprike a on bi bio sretan :)
Zigicama trčao bih u rano ljetno jutro plažom dok mi miris mora i borovine draži nosnice, topli ljetni val zapljuskuje vrhove prstiju, dok mi vjetar donosi sol u kosu. Trčao bih u brdo i skočio sa najvišeg vrha odskočivši do svoje drage... u crvenim Zigicama. :)
Dok za zdravu kravu rime nemam, Reebok tehnologiju Zig Teh ima.
Da mi noge budu ljepe Reebokove tenisice su meke.
Eto tehnologije nove, da mi budu zdrave noge. Zonska tehnologija je ta baš u Reebok trkača. Kontakt zona meka, za pravi udarac spremna. Al gotovo nije jer druga zona se smije,
za glatki prijelaz ona brije. Tu kraja nema jer za jak odskok je spremna. I dok Savršeno prijanja noga ta u Reebok tenisicama, Reeboku moj,ja prijatelj sam tvoj, tih ko šapat, brz ko metak s Zigicama sam aviometak.
Budući da na poslu sjedim ponekad i više od 8 sati, to se negativno odražava i na moju kilažu, kao i na cjelokupno zdravlje. Iz čista mira me počne boljeti glava, vrat i donji dio kralježnice, a o problemima s venama bolje da ne govorim. Zbog svega navedenog, počela bih trčati, ujutro bih trčala šumom, a navečer po plaži obale rijeke Dunav. Sigurna sam da bih otklonila većinu navedenih problema :-)
U Reebok tenisicama trčat ću gdje želim,
Život je lijep, baš se veselim!
Definitivni izbor je planinsko trčanje planinskim stazama na obroncima masiva Biokova i Dinare gdje se sljubljuju mediteranska i kontinentalna klima dok uživam u prirodi i izazovu za dušu i tijelo.
Trčala bi oko zgrade, da djeca vide kako mama zaista želi skinuti onih 5kg koji neće otići.
Treniram taekwondio već 7,5 godina,a moje stare tenisice su se skoro pa rasple,nove tenisice bi mi itekako dobro došle.Sad krecu pripreme za novu sezonu,pa bi trcala do šume i nazad (10-ak kilometara),te na pripremama do Papuka..
Naravno,najbolje bi se pripremila s novim Reebokicama.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji