Trčala bih po Lungomare šetnici u Opatiji.
Mršavljenje plus reklama Reeboku ;))
Ja cu biti "Zdrava Krava" koja ce trcati po pasnjacima u novim Reebok tenisicama, da mi se papci ne potrose :D
Svojim bi novim tenisicama trčala osamljenim cestama po svojoj Slavoniji, gdje se svakoga jutra može sresti sve više mladih djevojaka željnih promjena u svome životu. Mislim da se to svakako isplati. :)
U novim tenisicama bi vikendom za rekreaciju trčala po nasipu, a od ponedjeljka do petka na bus i u školu. Možda koji put dođem i na vrijeme! ;)
Trčala bih na stazi u Kušlanovoj. Ništa specijalno kreativan odgovor, ali za mene jako važno jer sam se krenula rekreirati nakon dugo, dugo vremena!
Trčala bih do posla,s posla pa neka svi vide da imam nove Reebokice!
Trčala bih za dečkom i psom, jer su brži od mene, ukoliko bih dobila tenisice onda bi oni zamnom trčali :D
Budući da sam zaposlena u državnoj službi koja zahtijeva triput tjedno trčanje radi održavanja tjelesne spreme, a trpim bolove u gležnjevima i koljenima koje je "nagrizao zub vremena", moja bi stopala neizmjerno uživala u blagodatima novih tenisica.
Trčala bih u novim Reebok tenisicama do bakinog stana pošto joj je stigla mirovina.
Imam tri male curice,koje su jako aktivne...trči za njima,dodaj ovo,napravi ono...A i posao u trgovini zahtjeva stalno trčanje,ili u najmanju ruku brzo hodanje...trči napuni police,trči u skladište,brzo donesi nešto iz hladnjače,aj na brzaka pokaži nekome gdje stoji nešto...tako da ima mjesta gdje bi mi to trčanje bilo ugodnije u novim Reebokicama!!!
E,e, pa nisam ja te sreće! Nove Reebok tenisice! Sanjam! Ali sanjati se može. Pa ovako... da dobijem nove Reebok tenisice,(malo sam punašna, he, he),svaki dan bih šetala, a kako bi mi to pomoglo i u mršavljenju, nadam se da bih kasnije i protrčala i uživala u njima. I kako živim u blizini pješačke staze Sv.Šimuna, (duge oko 9 km), bez problema bih je propješačila i uz dobro društvo divila se ljepoti naše Gračaščine...... Zrrrrrrrr.......................................
Moja dva dječaka i od nedavno naša mala djevojčica redovno me treniraju od jutra do mraka.Što se trčanja i općenito kretanja tiče....reklo bi se samo nam je nebo granica, ima nas svugdje.Moja mala ekipa je mirna što se njihovih tenisica tiče jer za njih mora biti a ja nikako stići na red pa mi nije preostalo drugo nego da okušam sreću.
Trčim bosa,roditelji prijete i baka kaže: Obuj se, dijete!
Dragi moji,nista nemam al zato Reebokice vec dugo vrebam.
S njima bih trčala, ma obišla planetu jer one su tenisice najbolje na svijetu!!!!!!
Trčala bih na igralištu s betonskom trkaćom stazom od koje me inače bole gležnjevi, i to pjevajući:
„Zigice“ furam da bar pet-šest kilometara izguram
Nosim ih svuda trčeći i skačući pomalo
Najviše na trkaćoj stazi, sretna kao dijete malo
Dok mi nježni povjetarac puše niz leđa
Na stazi dugoj četiristo metara ja sam u punoj snazi
Za zglobove moje nema više bola, jer tu je Reebok tehnologija nova
Nakon svih ovih pjesmica i rima teško je spjevati još jednu.Možda iskrenost upali!Nezaposlena sam već skoro godinu dana i nove tenisice bi mi jako dobro došle.
Moj muž redovito trči na Marjanu, vozi bicikl itd. Ja nisam baš u njegovom rangu,vježbam povremeno kući. Ali kako bih ja samo njega nadmašila u ovim novim tenisicama, ne bi mi bio ni do koljena! A i onih par kila viška bi brzo otišlo....
Svakodnevno trcanje za sinovima u starim tenisicama ubija moje noge. S ovim tenisicama bi vjerojatno bila brza od njih,a moje noge bi bile odmornije. To znaci da bi i kod kuce bils puno dlernija nakon igralista i parka. Bila bi bolja MAMA. Molim Vas, smrc,nove tenisice.
Iskreno ne bi trčala nikuda, ali bi zato u novim tenisicama pokušala prvo ponovno hodati a onda jednog dana i trčati!
Trčala bi uz krajnji rub EU ... uz Dunav u istočnoj Slavoniji :P
Počele šljive sazrijevati i ja im nikako ne mogu odoljeti. Tenisice bi došle kao stvorene za trčanje na relaciji šljivino stablo - wc. One su dobre za terensko trčanje? Šljivik je malkoc grbav...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji