Komentiraj i osvoji tenisice za trčanje!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Sprig
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:59

Draga moja Zdrava kravice,pa ovo su zaista mrak tenisice!! Sa njima meni ne bi bilo kraja,na prvi pogled nas ljubav spaja.Potrčale bi mi Lungomarem i Opatijom bajnom,pa bi me svi smatrali sportašicom sjajnom.A ne bi znali da sam amaterka prava,i da je to zbog mojih tenki koje su strava!! Poput čarobne torbe Sport Billyja, ja bi u njima bila kao na krilima;)

• Default avatar -
    GabiVine

Reebok tenisicama trčala bih živopisnim bespućima inspirativne realnosti... sjetnim ulicama što ih je zarobilo noćno crnilo... tajnim stazama skrivenih čežnji... još neotkrivenim stranputicama budućeg života... i širila ruke novim nadama dišući spokojno.... <3

• Default avatar -
    aksenija

Draga moja Zdrava ove Reebok tenisice bih poklonila kćeri koja trenira rukomet a one bi joj bile veliko iznenađenje i olakšanje u treninzima. Tenisice bi trčale na svakom teningu, utakmici i naravno u slobodno vrijeme jer je stalno u tenama (osim kad spava). ;)

• Default avatar -
    vrba13

Trćao bih shoping centrom za svpjom dječicom tako da supruga može mirno obaviti shoping

• Default avatar -
    jasamdada

ja bih bila novi Forest Gump, ženski Forest Gump...i da, upisala sam se u školu trčanja ;)

tinaaaa

Vjerojatno bih se konačno i prisilila na trčanje uz nove patike za trčanje jer sam nekako trčanje uvijek izbjegavala. Trčala bih maskimirskim šumama jer doslovce živim pored, no nikad još nisam tamo trčala. Uvijek je bila samo lagana šetnja. :)

• Default avatar -
    DBella

Trčati ću danju,trčati ću noću,trčati ću svugdje gdje god da hoću.Po planini i po moru trčati ću cijelu cijelcatu zoru,a sve to biti će još slađe kada navečer toplo sunce zađe. ;)

• Default avatar -
    sana118

Danas mi je rođendan, ostvarite moj san. Želim ove Reebokice, trčat ću nemilice. Cijeli Jarun, Bundek,trg i Maksimir, optrčat ću ma cijeli svemir. Za mene dvojbe nema,trčanje je moja shema. O, kada bih za ročkas dobila Zigice,najdraža moja slatka zdrava kravice, ja bih obišla sva brda i gore, nosila bih ih i na more. Ovaj poklon jako želim, svakom trčanju u njima se veselim. Želim biti ponosna vlasnica ovih trendi Zigica.

• Default avatar -
    marijica1990

Imala sam super kilažu na svoju visinu i kad sam rodila nikako na zelenu granu . Svi mi govore kak sam debela . Dosta se trudim po tom pitanju ,ali kile nikako dolje . Ne volim trčati jer imam neudobnu obuću .Nikako da si uspijem priuštit neku bolju tenisicu . Ovo mi je idealna prilika da osvojim tenisice i malo potrčim i krenem gubit kilograme . Htjela bi ja biti poput Alysse McKaig ....:D .....Htjela bih da poštar pozvoni na moje zvono i mene obraduje tenisicama ! :D Što mislim da ćete mi omogućit :D veliki pozdrav Zdravoj kravi što misli na nas :D

• Default avatar -
    Bernardica24st

Woooowww,koje tene!!!:-)Prekrasne!Imam Reebok tenisice za trčanje i odlčne su.Pretpostavljam da su i ove,pa mi je želja imati ih za sebe,imati još jedan par tenisica zvuči primamljivo.Ove crvene su odlične,bojom daju čistu energiju,a i poslužile bi kao dobra motivacija za nastavak napredovanja u trčanju.

• Default avatar -
    mrkihno

Trčala bih u šumi sa svojim dečkom, jer on trči svaki dan, a evo ja vam šaljem komentar potajno sa njegovog profila. Ako njega izvučete, on će ih dobiti, a zapravo ću ja trčati u njima s njim, volio on to ili ne. Da ga ne pušta iz vida. :-)

• Default avatar -
    LT

Wow koje odlične tenisice! Imam problema sa debljinom i nikako da uspijem dovesti to čudo u normalu. Svakim izlaskom sunca bih trčala po nasipu uz prekrasnu rijeku Savu i možda bih riješila svoj problem. Boja je odlična i to mi daje još više motivacije za trčanje u lijepom zelenilu koje je oko mene. Zato te molim Kravice draga da mi pošalješ tene do kućnog praga. :)

• Default avatar -

10 mjeseci trčim oko škole, a možda sa novim tenisicama bih utrčala i u školu! :D

• Default avatar -
    trnje

voljela bi tenisice nove
    al za njih nema love
    srećom tu je Zdrava krava
    i meni se budi nada
    da će izabrati baš mene
    jer trčati je dobro za vene
    i za noge,i za dušu
    i kad vjetrovi zapušu
    i u jutro i pred noć
    na trčanje valja poć

• Default avatar -
    miljo15

želim osvojiti svojoj curi ove tenisice jer će se priključiti meni u trčanju definitivno. Obzirom da trčim svaki dan po 6 kilometara , neće imati prilike za izgovor a i meni će biti ljepše jer više neću biti sam kroz šumu i oko jezera.

• Default avatar -
    KristyBi

Trčala bi posvuda, i skakala od sreće! Jer sada ne mogu nikako, boli me koljeno i trebaju mi posebne tenisice da se stanje ne pogorša...

Jope13

Ranom zorom trčala bih po plaži, predvečer mi je asfalt draži. Al nije bitno gdje trčim, jer uz Reebok tenisice se ne mučim...

• Default avatar -
    rukometasica99

Reebok tenisice pomogle bi mi u svakodnevnom bježanju od napaslih đukela :D

• Default avatar -
    Patkica1982

Hm, trcala bih do kante za smece, peseka, macaka, golubova i vrapcica, do trgovine s igrackama, prodavaca kolaca, sladoleda ili balona, konjica za njihanje i jahanje, do svakakvih stvarcica koje ljudi bace po podu i do svega ostalog sto privuce paznju mog malisana :)

• Default avatar -
    viniqia

Trčala bih, trčala kao zmaj,
    sa Zigicama bih utrčala i u raj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani