Trčala bi glavom bez obzira samo da ne moram idući mjesec u bolnicu :(
Početkom 10-tog mjeseca udaje mi se najfrendica,a ja kuma (s viškom kilograma i tenisicama koje nisu za trčanje).Pošto stanujem u neposrednoj blizini savskog nasipa odlučila sam tamo započeti rekreaciju :) A jedne ovako dobre i nadasve stylish reebokice bi mi baš uljepšale trčanje!
..potrčala bi šumom preskačući grane, a brijala bi da preskačem zvijezde po galaksiji na putu do marsa :)
Draga ZDRAVA KRAVO, tenisice bi ja vrlo rado!
Osvojila ih još nisam, a ni kupiti ih baš ne mogu.
Trčati volim jako i uglavnom po asfaltu mogu
pa bi reebok tenisice bile pravo rješenje za moju nogu :)
Hvala, hvala<3
Kad stavim nove Reebok-ice
pozdravit' ću osmjehom sunce
naći energetsku hranu,
trćeći u zoru ranu,
ususret prekrasnome danu,
proći kroz prigorsku poljanu,
zatvoriti oči, zamisliti savanu,
razmišljati o dugoročnom planu,
kako ići na višu evolucijsku granu,
koristeći trening tehniku znanu,
ojačati svoju sportsku stranu,
discipliniranu i tehnološki dotjeranu
s tenesicama koje nemaju niti jednu manu!
Trčala bih u prirodi, ali ne vjerujem da bih baš ja mogla osvojiti
ovako lijepe tenesice. Unaprijed se zahvaljujem.
Bez Reebok-ica nema trčanja i spomena o sportu za mene!
Čim zatopli njih vadim iz kutije i putovanje započinje.
Najbolje su jer najviše brinu o mojim nožnim federima :) obzirom da živim u mjestu gdje nema osiguranog područja za bavljenje rekreativnim trčanjem.
Uz Reebok-ice svaki dodatni napor trčanja po cesti je neprimjetan, a želja za više i jače uvijek veća!!!
Trčala bi posvuda. U biti to bi mi bio savršen poticaj da se natjeram da napokon počnem trčati a sada samo trčim oko kuće za sinčićem, a trebala bi se malo više aktivirati, tte bi to bilo idealno za početi u ovim super tenkama.
Ako osvojim ove tenisice, poklonit ću ih supruzi koja stalno planira trčanje, ali nikako ne stigne, a ja ću preuzeti dio njenih poslova tada će imati i vremena i najbolje tenisice za trčanje ...
S novim Reebokicama trčala bih gdje god poželim. Jer s njima svaki cilj je bliže. Nema ograničenja bilo ljeto ili zima, brdo ili dolina. Jedino što trebam je malo želje i snage i Reebokice će me odvesti gdje god želim, jer nemaju mane.
Trčala bih ujutro na posao i s njima vise nikad ne bi kasnila :)
Tenisiec su samo za poželjeti, probala sam ih u trgovini, tako da čestitam onome tko če ih dobiti i za preporučiti onome tko si ih moža priuštiti. Ja neki drugi put;(
Vjerojatno bih od sreće pretrčala cijeli kineski zid! :)
Ako osvojim nove Reebokice, lakše ću trčati svaki dan za svojom jednogodišnjom bebom koja sad uči svoje prve korake i svaki dan je sve brža i brža.. :)
posto sam na putu da mrsavim i skidam visak kilograma,dobro ce mi doci za svakodnevno trcanje:)
Već nekoliko puta dala sam priliku tom trčanju i unatoč tome što svi oko mene to vole i prakticiraju,ja nekako ne kužim u čemu je fora. Nekako je dosadno i jednolično,ja sam više za neka vježbe uz dobru muziku ;) Ali ono što sam sad shvatila je da je sigurno moj problem bio što nisam imala dobre tenisice za trčanje tako da ako dobim ove mislim da ću napokon shvatiti u čemu je stvar s tim tčanjem svakog dana...
Idealne za početak mog trčanja po Starom gradu Dubovcu :)
Sa novim reebokicama trčala bi po našem prekrasnom Braču gdje ću cijeli 9 mjesec provesti uživajući u mediteranskoj kuhinji i zdravom načinu života, bez stresa svakodnevice metropole :)
sa ovim tenisicama obišla bih Svijet, naime u 12.mjesecu putujem u Australiju i super bi mi došle za trčanje po plažama Melbourna :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji