Komentiraj i osvoji tenisice za trčanje!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    anar87
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:59

Obzirom na ubrzani način života, svi mi svaki dan trčimo na posao, s posla, po djecu, na fax, samo neki imaju prikladnu obuću za svakodnevno trčanje, a neki ne. Pošto radim u uredu moram biti dotjerana, pa su na mojim nogama uvijek štikle, tako da bi mi jako dobro došle ovako lijepe i kvalitetne tenisice, pa da u svoj dnevni raspored ubacim i rekreativno trčanje, i to uz more i uz zalazak sunca :-)

• Default avatar -
    Nerica24

Obožavam trčanje i mogu reći da sam prilično dobra u tome,hehe Nažalost, nedavno sam uganula gležanj upravo dijelom i zbog potrošenih tenisica (stare otprilike desetljeće, zaista!) i krajnje je vrijeme da dodju neke nove:) pa eto,nadam se da ćete opskrbiti moje nožice parom ovih lijepih reebokica da mogu pratiti i svog dečka u trčanju po zagrebu jer sam i njega zarazila tom zdravom navikom:))

• Default avatar -
    priscapac

pokretna traka je moje trkalište-nadam se da se te nove prelijepe Reebokice nebi uvrijedile što ih nebi mogla izvoditi u parkove, šume, polja...

• Default avatar -
    sabinaf

Nezaposlena, šesnaestogodišnji pubertetlija i šestogodišnja hiperaktivka,suprug invalid.....doslovce 24 sata u pokretu ,
    bilo bi to pravo osvježenje za moje nožice :))

• Default avatar -
    Lumigo

Zamišljam da se, dok oblačim svoje nove Reebokice, oko mene sve pretvara u bijelo...da to je Raj...konačno Raj na nogama...trčim tako po Raju, skačem sa oblaka na oblak i zaustavi me Anđeo i kaže: Oprosti, ali to su moje tenisice, jučer sam ih izgubio...i ja ih vratim i u tren oka se spustim na Zemlju i shvatim da je to sve bio san...takvih tenisica još nema na Zemlji, tek se testiraju...eh, da sam bar ja Anđeo da ih mogu testirati!

Reebok - made in Paradise but designed for Earth!

• Default avatar -
    dani0678

Dijete kaže da ne želi da mu mama ostari i da uvijek ostane mlada, pa je jedini način da se počne baviti sportom, žašto onda ne početi sa trčanjem uz kvalitetnu obuću. Sreća, zdravlje i udobnost!!!

• Default avatar -
    tvin

Kada sam jednom trčala pala sam i razbila koljeno i ruke. Mislim da mi trebaju prave tensice pa da mogu normalno trčati na traci u teretani i parkom. A pošto se uskoro udajem ne smijem se ponovno razbiti :)

• Default avatar -
    malakrava94

pa oduvijek mi je san trčati u raju,zapravo uz zalazak sunca pokraj moje obiteljske kuće u Crnoj Gori...pošto mi roditelji vole planinariti,i to im je dio posla,ja sam naprosto ponekad osuđena ići s njima i to mi je dobro osim za kondiciju,ali trebaju mi dobre tenisice,koje nikako da nađem a da kao posljedica ne bude moja noga,ruka i sl.u gipsu...penjala sam se 7 puta,od toga je 4 puta bio gips..krajnje je vrijeme da imam poštene tenisice...;)

• Default avatar -
    juicy1110

INSANITY WORKOUT trening! <3

Mali_leptir

Željela bih savršene reebok tenisice kako bih mogla trčati s predavanja na predavanje i tako i sljedeće akademske godine osvojiti dekanovu pohvalu! Volim dinamiku i nikad ne mirujem, imam previše obaveza i mislim da bi mi tenisice omogućile da napokon stignem sve i to bez bolova u koljenu. :)

AntonijaAntonic

Trenutno imam slomljen prst i na nozi i na ruci.Vrlo bi me usrećilo kada bih nakon skidanja gipsa mogla zakoračiti koji kilometar u novim tenisicama, na hodočašće u Voćin, preko Papuka, u te predivne gore, male proplanke pune života i sreće.Željela bih da mi srce opet zakuca u prirodi kao nekada.Kao kada sam bila malena,puna snage i izdržljivosti.Želim živjeti "moćno" kao drugi:)!

• Default avatar -
    MIRELAAAA

s novim reebokicama trčala bi na posao, jer vječito kasnim,(a kako i ne bi kad do posla pješačim 4 kilometra), a moj šef ne voli kašnjenje tako da bi mi nove tenisice stvarno koristile ;)

iva8

Onaj koji svakodnevno vježba, zna da ih treba! ;)

• Default avatar -
    zumzum

preko brda i planina reebokice ti dolaze da trčiš s njima... po zelenim obroncima parka prirode papuk setao se vuk i ganjao mene...kada bi imala te slatke patikice ne bi me mogao uloviti...

• Default avatar -
    juniorzbregov

Stare Reebokice izlizane, a naknada s Biroa malo toga pokriva. Za novim poslom treba trčati, a kako je taj teren vrlo sklizak...

• Default avatar -

Trčala bih kroz svoje selo i svim susjedima pokazivala svoje nove super kul tenisice. :)

• Default avatar -
    andreja1906

Pozdrav!
    Nemam nikakvu tužaljku, tj. tužnu niti maštovitu priču koju bih napisala da Vas zaintrigiram ili rastužim...U mom slučaju je to vrlo jednostavno: inače se bavim sportom rekreativno, već duži niz godina, trčim obično 3 x tjedno. Moje "tenke trkačice" su stvarno već na izmaku, ako naćulim uši gotovo da mogu čuti njihov uzdah :)..No, ove slatke Reebok-ice mi primarno trebaju kada ujutro trčim na bus (SVAKODNEVNO!!!)da bih stigla na svoj smiješno plaćeni studentski posao! No, ja ne trčim na bus jer sam zaspala, već me naganja susjedin ludi, neurotični maltezer po imenu Zmaj! Specifično je "alergičan" baš na mene..Provuče se kroz rupu u ogradi i trk za Andrejom i njenim listovima. Eto, ako poklanjate i kakav blaži "šoker" ja bih bila i s time zadovoljna! :)))
    Pozz

• Default avatar -
    nikilica

Budući da sam počela igrati tenis, a trebam nove tenisice, mislim da bi nove reebokice bile idealne da što prije dotrčim do žute loptice koja mi stiže iz suprotnog smijera.:-)))))

• Default avatar -
    vhunjet

Osijek ima predivna mjesta za rekreaciju, no od svih ja bih odabrala trčanje po tzv. bentu uz rijeku Dravu, gdje nema automobila u blizini, samo cvrkut ptica, priroda, i uživanje....

• Default avatar -
    dajanaa10

Novim reebokicama bi tijekom ljeta trčala po divnim brdima u okolici Dinare i naravno za ranojutarnje trčanje po rivi tijekom godišnjeg. Te svakodnevno uz insanity workout! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani