Ja na žalost trenutno ne mogu trčati nigdje zbog povrijeđenog koljena, ali moja kčer se trenutno priprema za ovogodišnji kros i redovito trči. Voljela bi da joj mogu priuštiti Reebokice jer je to zaslužila.
Iako imam dosta kilograma viška i koju godinu previše, počela sam redovito trčati zajedno sa suprugom i kćerkom. A kako mi trčimo u prirodi gdje nema uređenih staza, mislim da bi mi ove tenisice itekako dobro došle kao pomooć u stjecanju kondicije i rješavanju viška kilograma.
trčim oduvjek. od malih nogu, školsko razdoblje, pa i sad nastojim iskoristiti lijepo vrijeme i učiniti nešto dobro za sebe.
trčanje me opušta, omogućuje da probleme sagledam i iz nekog drugog kuta.
to je moj način "pražnjenja"
kada prođu ove velike vrućine idealno mjesto za trćanje je Petka smještena u samom srcu Dubrovnika . Zelena oaza na dohvat ruke sa prekrasnim stazama je idealno mjesto za odmor i rekreaciju. to je moj izbor.
Ne trčim, u stvari mrzim trčati, ali me moji psi natjeraju svako malo da potrčim... Možda bi me manje mrzilo trčati kad bi imala te Reebok tene...Nas se može sresti na planini Ivanščici.
Trčanje u starim i iznošenim tenisicama je jedan od najčešćih uzroka trkaćih ozljeda.Preporuka je mijenjati tenisice svakih 300 do 400 milja (480-650 km), dakle meni je krajnje vrijeme da promjenim svoje tenisice.
Kada se vratim unazad par godina majčinstvo i sport...djeluje kao neki oksimoron. Kakvo majčinstvo i sport pa to ne ide zajedno!Isto je i s rekreativnim sportom – tko će normalan tih (često) par desetaka minuta dnevno za sebe koristiti na dodatno umaranje kroz fizičku aktivnost, kada je puno jednostavnije leći i odmoriti se. Ali odluka je pala na trčanje u dvoje po Bundeku, mogu reći da se osjećam puno sretnije i zadovoljnije nego da sam to vrijeme provela spavajući... :)
Nakon dvije trudnoće i izgledu nasukanog kita osjećala sam se loše. Tada sam prije 6,5 godina otkrila trčanje i sada sam ponosna mama koja ima dobro tijelo. Jedini problem je što u tih nekoliko godina koje provodim trčeći nisam našla dovoljno dobre tenisice.
Jesu li ove dobre i hoće li proći moje testiranje? Neznam, dozvolite mi da ih isprobam.
Možda s Reebokicama napokon pobjedim ekipu iz kvarta. Pošaljite mi ih na ZigTech testiranje!
Trčanje je u svakom pogledu jako jako dobra stvar gdje se puno lijepih stvari događa. Prvenstveno je dobro za zdravlje, a nakon toga dogode se i lijepa poznanstva, druži se s prirodom, oslobađamo se stresa i toksina itd., dok ja bih volio bih kad bi mogao dobiti te tenisice da ih mogu pokloniti ženi za godišnjicu braka, jer nemam novaca da joj ih kupim, a vjerojatno bi i ona onda dobila malo poticaja za skinuti koju kilicu.
S obzirom da sam se kao mlađa bavila sportom, odlaskom na školovanje sam se prestala baviti sa bilo kakvim sportom. Samim time kile su se počele nakupljati. Nakon nekog vremena otkrila sam igralište u Osijeku te sam na njemu počela trčati (super je jer ima i spravice).
S obzirom da su igralište nedavno obnovili i stavili pravu podlogu za trčanje meni samo trebaju nove tenisice kako bih se vratila u onu staru dobru formu. Znamo kakvo je stanje u Hrvatskoj, posebno kod nas u Slavoniji tako da tenisice za trčanje nikako ne uspijevam staviti na vrh liste za kupnju.. bila bih zahvalna na jednima :)
po prvi puta ove godine ja stvarno trčim!! nikad nisam ali sin me uspio naučiti i osposobiti, prvo teretana onda i trčanje... pomalo sakupljamo opremu jer zaista nema smisla trčati u polutrkačim tenisicama, ove su zaista prekrasne
Trčala bih kao Forest Gump, jednom kad krenem ne bih stala ;) A ovo izgledaju kao tenisice koje bi to preživjele!
Zašto plavuša drži tenisice u kavezu?
-Jer na njima piše "PUMA". :)
Trčala bi po parku za svojim djetetom, s njim, pokraj njega, oko njega ... Sad dobiva i bicikl za 3. rođendan, pa mi treba nešto brzo na nogama da ga mogu uhvatiti. Inače, trčanje mi nije jača strana jer uvijek imam osjećaj da izgledam glupavo, ali "prilika čini lopova", pa je i mene moje dijete "naučilo" trčati.
Ja trčim, vježbam, bavim se sportom, a moja zaručnica stalno o tome priča ali nikako da krene. Ove prekrasne tenisice bi ju 100% pokrenile.Pošaljite mi ih pa vam javim gdje je trčala...
Reebok tenisice + moje dijete u kolicima za jogging = idealan spoj da krenem skidat kile!!! A i sigurna sam da me koljena ne bi toliko boljela u njima!!
Ja pošto sam sa Hvara, svaku večer obožavam trčati uz more, zato dok trčim volim slušati njegov šum. Moje tenisice za trčanje su mi se pokidale malo pa sam odlučila uzesti Walkamaxx starke za trčanje ali nije bilo broja tako da mi je ovo odlična prilika za dobit Reebok tenisice.
Sa njima bi trčala uz more,šetala psa,pošto se bavim sportom nosila bi ih na treninge rukometa jer ovo tenisice su prekrasne.
Trčala bih uz bus u njima, s obzirom da konstantno kasnim na njega kad idem na posao i s posla ... A u njima imam i šansu da uhvatim taj bus i napokon pokažem zube tome vozaču koji me svaki put natjera da potrčim po nekoliko minuta prije no što stane!
i ako jako puno hodam i vozim bicikli ove godine sam krenila i na zumbu.Imam 31g i oduševljena sam,tako da bi moje tenisice nosila i na zumbu i na vožnju bicikla a i zatrčala bih se u njima.
Nisam baš neki sportski tip, ali vječito negdje TRČIM! Zato mislim da bi mi udobne , prave tenisice bile od velike pomoći, a možda me potaknu da napokon poćnem trčati i posvetim se malo više sebi. Tenisice su u svakom slučaju cool!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji