Komentiraj i osvoji tenisice za trčanje!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mjantole
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:59

Trčanje je moja strast.Maksimir,Sljeme.Šta reči nego zavezati tenisice i krenuti.Jutro večer svejedno.Gušt je gušt.Preporučam ga svima.Važno je krenuti bez obzira na godine,godišnje doba ,spol,kile.
    Trčim več par mjeseci u tenisicama kojima se probio zračni jastuk ali kriza je.Tenisice pri svakom udarcu u podlogu ispuhuju ali čovjek se navikne.Bitno je TRČATI!

zelenapaprika

kao i uvijek, trcala bih gdje god primjetim neki zgodni puteljak, stazicu ili zanimljivi kutak u prirodi i isto tako gdje se pruzi prilika...no, kad uvjeti nisu neki i traka za trcanje moze u nekom djelicu zamijeniti trcanje vani..volim trcanje i onaj osjecaj nakon zavrsene rute:)

• Default avatar -
    Any7

Kriza je u svijetu i nema se para, a u Hrvatskoj pogotovo. Nemam novaca za patike nove, a trčanje ja volim od svoje 7-godine otkako sam otišla na natjecanje. U ovim patikama trčala bih posvuda, od svoje kuće pa do šume, trčala bih po igralištu dok me vjetar nosi :)
    jer trčanje moj je san, njime se najbolje opuštam :)
    Živim u peteročlanoj obitelji i znam da je mojim roditeljima teško kupovati sad meni posebno patike za trčanje kad znam da nemaju toliko novaca. Da osvojim ove patike bila bih najsretnija na svijetu, i čak bih do vas dotrčala koliko bih vas zavoljela samo da ih osvojim.
    Samo da su moje, da roditelje više ne mučim, trčala bih u njima po selu cijeli dan, samo da ih reklamiram, moje nove Reebok tenisice. Eh da su moje, pa mome trčanju ne bi bilo kraja :)
    Čak bi se i tenisice toliko veselile da su u mome naručju, jer ja bih ih pazila i mazila, čistila i brisala, samo da su moje nove tenisice :)

• Default avatar -
    kravica58

Čitajući sve ove kreativne komentare pune rimovitih stihova, oduševljenja, duhovitih rečenica, zanimljivih ideja, želja za skidanjem kilograma, a povrh svega želja za ovim Reebokicama, moram priznati da me je stvarno oduševilo koliko ljudi gaji ljubav, želju i potrebu prema trčanju. Zaista ne postoji bolja i prirodnija stvar, vježba ili disciplina za odmor duše i tijela od trčanja. Ništa se ne može usporediti sa ranojutarnjim ili kasnovečernjim trčanjem... Ujutro za razbuđivanje duha i tijela uz pjev ptica i izlazak Sunca, a navečer trčanje uz pratnju Mjeseca i cvrčanje cvrčaka, idealna stvar za razbistriti misli i odmaknuti se od ljudi, biti malo nasamo sam sa sobom. Ovim putem bih usput htjela svima koji ovo čitaju savjetovati da, ako to već ne rade, počnu redovito trčati jer to zaista mjenja život nabolje! Doduše, ne mogu vam to potvrditi iz prve ruke jer skoro cijeli život imam želju za takvim trčanjem, maštam o trčanju oko Jaruna ili makar po kvartu, ali nikada nisam imala prikladne tenisice, a jedna od ključnih stvari za zdravo i pravilno trčanje jesu kvalitetne i udobne tenisice. Ja jedine sportske tenisice koje imam sam nasljedila od svoje sestrične koja ih je koristila za tenis. Čim sam vidjela ove crvene Reebokice, odmah sam se zaljubila u njih, no pomislila sam kako o njima mogu samo sanjati. Kada sam pročitala da se radi o nagradnoj igri, to mi je pomalo probudilo nadu da možda ipak mogu biti moje, ali onda kada sam pročitala sve ove komentare koji su zaista kreativni i kada sam vidjela koliko su ljudi komentara napisali u manje od jednog dana, nada mi je pomalo splasnula. Ipak ja i dalje vjerujem i nadam se da će te u ovoj i nadolazećoj gomili komentara pročitati i ovaj moj kilometarski i da će te spoznati koliko želim i koliko mi trebaju ove tenisice. Nemam riječi da vam opišem koliko bi me ove Reebokice usrećile i uljepšale mi, ne samo dan, nego i puno više od toga.

• Default avatar -
    seatinjo

kad ste iz splita nemate baš puno izbora glede trčanja. Ako ste rekreativac tu je naše brdo MARJAN i virujte mi ZA SPLIĆANE i sve koji su u splitu nema boljeg mista za trčanje i trčkaranje i još u Reebokicama ko bi mi bija ravan a ja samo znam da bi uživa

• Default avatar -
    MIMA78

Tenisice ove baš su prava fora,
    Jer to je ono što svatko imati mora!
    I ja ih želim to tajna nije,
    Da odem tamo gdje srce mi snije!
    Da trčim na kraj svijeta i pronađem sreću,
    Može malu, a može i veću!
    Da obiđem svijet, jer to mi je želja,
    I stvaram prijateljstva i puno veselja.
    Tenisice, tako jako vas želim ja,
    I čekam objavu puna nadanja....

• Default avatar -
    bklf

Uz troje male djece toliko trcim da sada vise ne mogu bez trcanja,tako da bi mi Reebokice dobro dosle da se vratim u formu.

Little_Lady

Pa konačno bih počela trenirati - trčati sa dečkom koji svaki dan redovito trči te se sprema za ZG polumaraton... tko zna, ako osvojim ove tenisice, vremena ce biti jos dovoljno za jedan mali trening pa mozda eto i mene na ZG utrci u 10 mjesecu sa Reebook Zdrava Krava tenisicama! Moja Zdrava Kravo, sada sve ovisi o tebi :)
    P.S. Iskreno, dečko me nagovorio da ovo odigram jer zeli da pocnem trcati s njim, a moj glavni izgovor je: nemam tenisice. Stoga, sada cemo vidjeti na cijoj je strani sreca:) hihi

• Default avatar -
    ivankasab

Trčala bi gdje god uhvatim priliku jer će mi poslije trudnoće zasigurno trebati puno kretanja i trošenja kalorija, ali poslužile bi one i za dugotrajne šetnje s bebom u kolicima. Bile bi idealan izgovor da izađem iz kuće i napokon se pokrenem

• Default avatar -
    rowan

Trčala bi moja kćer po stazama na stadionu, po travi i po natjecanjima jer se bavi atletikom i obožava trčanje...tako da bi službeno trčala na treningu, a kasnije bi mami trčala u dućan jer sma joj uspjela osvojiti nove tene, na kojima će joj zavidjeti druge cure...imidž je ipak najvažniji u tim godinama.

• Default avatar -
    sanjahajsek

vježbam 5 puta tjedno, imam tenisice za trčanje koje su pri kraju i jedne za vježbanje po stanu, trčala bi i dalje sa svojom Marinom po kvartu ali su tenke u prestrašnom stanju,
    malom bebeku moram kupiti nove lijekove i aparaturu za borbu sa bronhitisom s kojim se borimo nažalost svaki mjesec pa ne mogu kupiti nove. Meni (molim), baš meni bi trebale nove tenke za trčanje.

• Default avatar -
    tihina

Trčala bi po nogometnom igralištu,jer moja djeca igraju nogomet pa i mi mame moramo također igrati nogometne utakmice,nitko sretniji od naših klinaca kad vide mame da igraju nogač.Zato bi mi baš dobro došle jedne tenesice za trčanje jer imam obične,al sigurno nisu ni upola udobne kao ove prekrasne Reebokiceeee.

• Default avatar -
    ciovo1

pošto živim u opatiji, a šetnica se proteže uz obalu od preluke do lovrana od nekih 10km što je idealno za jedno dobro trčanje uz dobre tenisice to je izvodivo i uz manje napora savladati ovu dionicu.
    svaki dan rano u jutro po istoj šetnici šetam psa i promatram one koji trče i upijaju kondiciju za taj dan,na žalost nisam među njima-pogađate-nemam adekvatne tenisice,a kad bi ih imala i moj pas bi bio zadovoljan jer bismo zajedno trčali lungo mare.

• Default avatar -
    aivank11

Definitvno po svojem najdražem suprugu. Tako po bih ovoj nesnosnoj vrućini na njega prenjela svoju pozitivnu energiju da i nakon sunca kiša mora doći, što osim željno iškekivanog osvježenja za njega znači još trčanja po njemu jer nije u redu da ovakve tenisice pokisnu.

vitamitapita

Sa svojim novim Reebok tenisicama trčala bi kroz svoj prekrasan Maksimir i to puno ćešće jer su me moje stare tenisice izdale. Ne žele više samnom trčati jer ih je sram svog izgleda, a i budući da su već blizu zaslužene mirovine više ne mogu izdržati moj tempo. Žale se na bolove i viču na mene da osjete svaki kamenčić, zato ja više nemam srca tjerati ih na bilo kakve izlete. Stoga, mislim da je ovo idealna prilika da se moje stare ali drage tenisice povuku u mirovinu i da ih zamjene nove ove prekrasne Reebokice koje čeka isto toliko puno primamljivih staza i puno kilometara!

• Default avatar -
    ja134

Budući da sam odlučila na dijetu, kombinirala bih ju s trčanjem. Pošto suprug svaku večer brzo hoda deset kilometara, a ja sam samo jednom išla s njim i trčala koliko on brzo hoda, sada bih mu se pridružila i ponovo se uputila na tu njegovu etapu. Prošli put nisam imala poštene tenisice i činilo mi se da putu po kojem sam trčala, nikada neće doći kraj. Sada bih ga prešišala i onda mu rekla:"Aha, eto ti, ja imam ZigTech tehnologiju na nogama, a ti si još u srednjem vijeku. Moje Zigice potukle bi sve njegove rekorde i put od 10 kilometara bio bi za mene mačji kašalj.

• Default avatar -
    days

Ja bih trcala pjescanim plazama Balija,ali bi se zadovoljila i sa odalom Drave!

mjanes

Hvala Vam na divnoj mogučnosti za osvajanje Reebok tenisica. Interesantno je to da baš ovih dana luđački pretražujem net nebi li pronašla odgovarajuće tenisice koje definitivno zaslužujem. Kad zbrojim broj svojih treninga koji se po ljeti u jednom tjednu penje na broj 8,a u jesen na broj 12 i činjenicu da u istim tenisicama vježbam već godinu i pol, zatim, da nakon svakog treninga moje noge moraju biti kao nove jer me čeka trening sa mojom dječicom i gle čuda, rođendan mi je ovih dana. Molim Vas da imate obzira,uljepšate mi rođendan,pružite priliku da odrađujem što bolje i kvalitetnije treninge i napokon promijenite onu glupu poštapalicu: "I u obučara su šuplje cipele"!

Lilimonka

Ove Reebok tenisice želim
    jer se druženju s njima jako veselim.
    Prošetala bi ih do rijeke Korane
    gdje ljeti prijatelji borave.
    Tamo je protok energije pravi
    baš kao i stranice na ZDRAVOJ KRAVI.
    U brdovitom puteljku sunča se poskok,
    a Reebok tenisice pružaju jak odskok.
    Trčeći kao maratonac u njima,
    dolazim radosno i pokazujem ih svima! :D

• Default avatar -
    TaraZ

Tenisice su savrsene za trcanje i biciklizam protupozarnim putevima planine Kozjak....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani