Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Voljela bih osvojiti ove tenisice kako bih se u trčanju mogla pridružiti dečku i biti mu podrška. On je u proteklih godinu dana sa 100kg došao na 83kg isključivo uravnoteženom prehranom uz kontrolu kalorijskog unosa i redovitom tjelovježbom. Njegov cilj
…prikaži još! je 75kg i voljela bih cupkati uz njega i biti mu podrška da "skine" još tih par, da zajedno možemo jaukati od upale mišića i veseliti se svakom novom pretrčanom kilometru. Hvala :)
"Želim trčati, putovati, skakati, ponovno disati punim plućima, raditi kolutove i zvijezde u zoru po parkovima prirode...U sumrak voziti bicikl, pa još malo trčati. Znam da to želiš i ti. Dosta ti je učenja, nedovoljno plaćenih poslova, pretjeranog sjedenja ili
…prikaži još! pak stajanja. Želiš ponovno osjetiti slobodu kretanja, miris lišća koje će uskoro početi padati, zvuk tišine koju povremeno prekine samo pjev ptica, tamo negdje u dubini šume. Želiš čuti samo mene kako se odbijam od zemlje ili šljunka. Na to ćeš me pogledati, osmjehnuti mi se, možda i namignuti te krenuti dalje. Onda, što čekaš? Dođi, zakasnit ćemo...Šuma je nestrpljiva, kao i mi!" Tvoje Zigice♥
Prvo iz sobe po stepenicama na kojima se inače uvijek okliznem, zatim kroz hodnik, po dvorištu, asfaltiranom cestom i napokon po šljunčanom zagorskom poljskom putu...i još uvijek na šljunčanom zagorskom poljskom putu..i još uvijek...još samo malo...još mrvicu, obećajem...ma definitivno idem
…prikaži još! doma, još samo par koraka....upssss, kasnimmmmm!!!!! trk natrag domaaaa :)))
Ove su kao stvorene za mene, lude, otkačene i jednostavno jedinstvene, a takva sam i ja, u tenisicama doslovno i spavam jer se bavim poslom koji to zahtjeva, potičem ljude da se pokrenu i učine nešto dobro za svoje tijelo,da
…prikaži još! plešu, trče, jednostavno da se kreću. Često mi znaju reći da im nije jasno odakle toliko energije u jednoj maloj osobi, eh pa ukoliko dobijem nove tenisice moći ću im ponosno reći...LJUDI, TO NISAM JA, TO SU MOJE NOVE TENISICE !!! Još jedan razlog zašto baš Reebok, jedino oni imaju dovoljno male modele u koje stane moja majušna nožica, prema tome ZA KORAK LAK ZIG ZAG :-)))
Moj mužić i ja spremamo se 06.09. u Austriju. Sin i kći nam veslaju na regati u Villachu,pa ćemo ih otići pogledati! Spremamo se otići na vikend,vožnju biciklom planiramo...a kada bi imala nove tenisice sigurno bi i njih isprobala za
…prikaži još!za jutarnje trčanje!
Oboje smo vjerni Reeboku,trčimo uvijek u njihovim tenisicama!
Lani na "Nike run Zagreb",su zapisivali tko trči u kojim tenisicama,a kći i ja smo ponosno rekle da nosimo samo "Reebok"za trčanje!!!
Sa svojim "Zigicama" pretrčala bi cijelu Istru. Uz dvije rijeke, doline i brežuljke istraživala bi neistraženo. Poput valova sa Rebookicama bi se kretala uz obalu mora,slušajući šum valova lakoća tenisica samo bi me vodila dalje i dalje. Osvojila bi Naš
…prikaži još! prekrasni poluotok trčeći kao da se nikad necu umoriti, ta sklad prirode i besprijekornih tenisica odnosila bi me u nove avanture. :)
Jeste li čuli za Oz ? E pa tom stazom...Dorothy je sada zamjenila crvene cipelice novim reebok patikama. Vještice baj baj, Oz-stižemo!
U podlozi Ziggy Stardust
Kada dici kupim sve šta im triba,tada u lov na kune i ja se dat tribam. A za kunama triba brzo trčat pa bi Reebok tenisice valjalo imat! Po Mosoru trčat bilo bi lakše uz Reebokice dobivene od Zdrave Krave!
Putovala bih s njima gdje god idem. Ako sam na moru trčala bih uz obalu i pritom uživala u cvrčanju cvrčaka i šumu mora, ako sam u gradu tada bih zajedno prolazili gradskim gužvama, ako smo na selu tada puteljcima
…prikaži još! uz cvjetna polja i zlatna žita. Obožavam trčati i sigurno bi mi bile najbolji suputnik.
u novim Reebokicama bih trčala ususret kilaži koju sam imala prije trudnoće trčim i sad u starim tenama koje imaju već podosta kilometraže, pa bi bilo super obnoviti "vozni park"!
Živim u malenom mjestašcu i nedavno sam počela s prijateljicom trčati, naravno ispočetka nam i nije išlo, brzo smo se umarale, ali sada smo već stekle neku kondiciju i svakim danom postaje sve lakše. S novim Reebokicama bih nastavila trčati
…prikaži još! po našoj staroj ruti, kroz šumovite puteve, naime moje mjesto je okruženo šumom koja je prekrasna i postoji jedna, odnosno više trasa koje se protežu po cijeloj šumi, ali postoji ta jedna koja je asfaltirana. Asfaltirale su je Hrvatske šume za vlastite potrebe. Ondje postoji rampa kako automobili ne bi mogli prolaziti, ali za pješake i rekreativce je dozvoljeno, stoga mi ondje odlazimo skoro svaki dan. To mjesto je jednom rječju čarobno, šuma svuda oko nas, pjev raznih ptica nas okružuje cijelim putem, ponekad vidimo i divljač, ali ne prije nego one uoče nas pa se uplaše i pobjegnu u svoja skrovišta. Ondje također postoji i jedno umjetno jezerce, gdje se uzgajaju patke, često znam odtrčati do ondje, ali otkrit ću vam tajnu, ondje nije dozvoljeno za posjetitelje, ali ne mogu si pomoći pa trčim u blizini jezera, ali uvijek pazim da me patke ne uoče tako da ih ne uznemirim. Bila bih presretna da takva divota postoji u svakom mjestu da čim više rekreativaca može uživati u njoj, a ne samo u mom kraju, ali sam ipak zahvalna što postoji jer je jedinstvena.
Spasiti me mogu tenisice Reebok... Kada je moja petogodišnja kćerka počela trenirati taekwondo tada sam i ja na nagovor počela trenirati sa njom imala sam 28 godina treniramo već 3 godine sada mi je 31 godina trčimo 3 put tjedno
…prikaži još!o od 5 do 7 kilometara ili 30 minuta.. Stvarno bi mi pomogle Reebok tenisice jer stvarno trčimo svugdje po travi, kamenju, neravnim pločnicima i kolnicima.Mislim da bi me te tenisice dobro pripremile za državno u šibeniku.
Imala sam savrsene Reebokice, u njima sam se osječala kao da lebdim, lagane i savršene za moja spuštena stopala. Nakon poroda mi je ostalo podosta kg viška,te ih sad ne mogu obuti, stoga bi me nove Reebokice jako razveselile da
…prikaži još! mogu u njima trčati za svojom djevojčicom te na taj način i skinuti suvišne kilograme. Za mamin korak lak-Reebok znak!
U novim Reebokicama,trčala bi amo,tamo od sreća,a zatim uzela zamah i potrčala svom snagom,kroz svoju divnu ulicu. Potrčala bih prema gradu,pokraj Konzuma,Kozma,apoteke. Noge bi me nosile u moj divan Novljanski park,pored krasne fontane u njemu. Potrčala bih pokraj Mane,knjižare Jelene,Ogrca
…prikaži još!rca i Amadeusa.
Upoznala bih sve ulice sa svojim novim tenisicama.
Živim u malom mjestu po imenu Tučepi koje cijelom dužinom krasi savršeno duga šetnica uz more,dok poviše ,u podnožju Biokova, vijugaju tajnovite šumske ceste...kao savršeno svakodnevno putovanje za mene i moje nove Reebokice na koje bih se voljela uputiti...nema do prirode...
Odabrana dobitnica tenisica za trčanje!
Komentari 452
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.