Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Eto tako se i ja odlučila na trčanje prvenstveno radi mršavljenja, ali nažalost tenesice koje ja imam nisu udobne ni za trčanje, tako da bi mi ove reebokice jako pomogle u trčanju i skidnju suvišnih kg kojih nikako se riješiti
…prikaži još! :)Živim na selu pa trčim vani po prirodi, šumi ili asfaltu ali za to mi trebaju prave tenesice :D Reebok :)
Ljetne vrućine ne posustavaju me, na +40 u Slavoniji navečer sportom se bavim. Nije teško, kad se volje ima, svaku večer u čudu me se gleda. Moje stare tenisice pomažu mi koliko mogu, ali Reebok tenisice koje imaju novu tehnologiju
…prikaži još!giju pomogle bi da lakše mi bude kad teške noge postanu nemoguće bolne :D
Gdje bih trčala s Reebok tenisicama? Gdje god bi stigla jer se ne bih morala brinuti hoće li me noge boljeti nakon odrađenog treninga, niti bih se brinula kakva je podloga na kojoj trčim. Trčala bi po trkačim stazama, cestama,
…prikaži još!, plažama, gdje god bih imala priliku :D
Bilo bi odlično osvojiti prekrasne Reebok tenisice za trčanje jer bi mi to bile prve prave za trčanje. Dosad sam uvijek trčala u nekim fensi-šmensi, šminkerskim koje sam kupovala za višenamjensko nošenje, trčanje, šetanje...... Ponosno bi ih nosila....uživala trčajući sa
…prikaži još!a dragim i dalje stazom kroz svoje malo selo, a preko ljeta bi se odlično uklopile na ljetovanju na mom najdražem odredištu....otoku vitalnosti, Lošinj, Mali Lošinj.
Tenisice koje ublažavaju udarac pri svakom koraku - jedna riječ - savršeno! Volim bilo koju vrstu tjelesne aktivnosti od aerobika, pilatesa, zumbe, skijanja, vožnje bicikla pa sve do trčanja, a kako već neko vrijeme imam manjih poteškoća s bolovima u
…prikaži još! koljenu, mislim da bi mi ove tenisice uvelike pomogle da se i dalje mogu baviti svime što volim jer odustajanje ne dolazi u obzir kada je u pitanju zdrav način života!! Pozdrav i sretno svima! :)
Ja inače trčim uz rijeku koja je oblikovala duboku udolinu u kojoj su plodna polja, uz ta plodna polja nalazi se put od makadama koji prati rijeku i služi za čišćenje rijeke te za lakši pristup u obrađivanju polja... Nikada
…prikaži još!a nema žive duše. :) Eventualno koji poljoprivrednik....:)
Takvog makadama uz rijeku ima sigrnih tridesetak km.
Ja koristim samo mali dio toga. :)
Mane ovog mjesta su komarci, onda monotnost; naime samo drveće, voda, trava i S okuke kako rijeka zavija.Jednom su me ganjele nekakve veće zujalice... Nagutala sam se komaraca.Brdo rojeva!!
Uz Reebok tenisice noge bi mi se preporodile, još bi više uživala u trčanju,možda oborim i svoj osobni rekord..
Inače sam fit, no jedan dan mi je prekipjelo. Naime, slabašna sam :D imam 4 velika psa i jako puno šetam s njima. Jedan dan...moj dragi pas me povukao, imala sam jadne tenisice sa ravnim džonom, poskliznula se i prosula
…prikaži još!a koliko sam duga i široka :D i uz to kako sam slabašna i povukao me :D I tako ja sada idem u teretanu, vježbam i trčim po par kilometara na traci. U novim Reebok tenisicama bi trčala na traci, po nasipu sa svojim psima i išla u šetnju s njima u kvalitetnim tenisicama :)
Dakle... Voljela bih ove tenisice zato što si ih inače ne mogu priuštiti a zaista volim trčati. Voljela bih ove tenisice zato da napokon ponovo počnem s trčanjem u kojem će mi se pridružiti moja kujica labradorica Zoey, koja u
…prikaži još! u mom srcu ima počasno mjesto i kojoj se zajedničkim izletima i trčanjem želim odužiti za njezinu nezamjenjivu ulogu u našem životu - izvukla je našeg mlađeg sina iz mračnog predvorja autizma i pomaže mu svakodnevno. Njihovo prijateljstvo je nešto najljepše i zbog toga joj dugujem svakodnevan dobar provod. A koji je psu bolji provod od trčanja s gazdaricom koja poskakuje u novim tenisicama? :)
predivno bi bilo.Malo sam prestara za trčanje, ali bih voljela osvojiti tenisice za jednog studenta koji obožava zdravu prehranu, koji najviše obožava trčati po Jagodnjaku,Maksimiru ili po gradu.Tenisice su super i zaista se nadam da ne bi imao tolike žuljeve
…prikaži još! na prstima i tabanima od nekvalitetnih tenisica. Osobno nosim Reebok tenisice već deset godina koje koristim kada idemo na izlet.
Reebok jučer, reebok danas i reebok sutra...
Već se dugo pokušavam natjerati da počnem trčati, a kad bih dobila ove savršene tenisice više ne bi imala izgovore za ljenčarenje. Trčala bih od fakulteta do doma, do dečka, do prijateljica a uz to bi imala savršenu liniju.
Jutro na odmoru u Rogoznici. Moja prijateljica i ja dogovorile smo se da ćemo trčati. Povest ću i mojeg ljubimca Dona. Sve je kreulo "kao po loju". I počeli smo svi zajedno trčati. Nemam kondicije ali "ne dam se", trčim
…prikaži još! ko luda, znoj mi se slijeva s lica... Odjednom osjećam kako mi je pukla moja stara tenisica i prsti su počeli opasno provirivati. Ne mogu više trčati. Sjedim kraj mora i razmišljam koliko su stare te moje tenisice. Doista, dugo su me vjerno služile, nekih desetak godina sam ih nosila i nikada me nisu iznevjerile, nisu dozvolile da na nogama imam žuljeve i često su trpile pranje u staroj perilici. I sve su izdržale, ali sada je došao kraj. I ja sada nemam tenisice, ne trčim, a kile su se počele polako slagati i slagati...
Svake godine me moja djeca pitaju šta bi željela za rođendan. Uvijek isti odgovor: Ne treba meni ništa, kupite sebi nešto... Ove godine sam si poželjela tenisice i baš kada je za nedjeljnim ručkom moja starija kćer postavila pitanje o
…prikaži još!o mojem rođendanskom poklonu zazvonio je telefon i pitanje je ostalo negdje u zraku. Ma kada malo bolje promislim ne bi im ni rekla da želim baš tenisice. Možda bi se smijali što jedna baka od 71 godinu želi tenisice,a možda i ne bi, jer baka se mora kretati kako bi poživjela još koju godinu i kuhala svojoj djeci i unucima, a možda i praunucima.
Odabrana dobitnica tenisica za trčanje!
Komentari 452
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.