Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Bilo bi ih lijepo imati i ugodno za obuti za brzi hod oko Jaruna, i za ranojutarnje maženje pluća svježim, mirisnim morskim zrakom od Čigrađe, preko Podraduča i Slanice do Podvrška,i za trčkaranje vikendom po zagrabačkoj gori, i kad te
…prikaži još!e dijete "izvede" u neki shopping centar, i....!
Pijem ja tako svaki dan med i cimet,uvjerena,krenut će dekagrami dolje,a nekako teškom mukom probavam ne večerat pa samo tuci po voću...ali...džabe muka,džabe sve dok na noge ne obujem tenisice pa kroz ravno polje moje lijepe Slavonije,miris trave oko mene,već
…prikaži još! polako spuštaju se sjene,a ja puna elana poljem trčim razdragana!!!!Zato ekipa sjetite se mene,jedne žene ne baš lijene,al uz malo više poticaja,pohvalit ću vam se izgubljenim kilogramima!!!!
vitabranka Vjerujem da bi me ove tenisici "prisilile" na brzo hodanje po novoj Velikogočkoj stazi za pješake uz zabilaznici i pomoglo mi da skinem koji kg.jer jogurt sa muslima svako jutro nije pomogao, a "čarobnu juhu više nemogu smisliti...jedino još
…prikaži još!š lubenica igra dijetu uz koju bi mi pasale crvene tenisice
Reebokice bih koristila za trčanje Savskim nasipom u mojim pokušajima da izlječim bolesno koljeno. Prave reebok tene trebaju mi da me nose i ubrzaju dok se borim sa gužvom, biciklistima, šetačima i ljubićima na nasipu.
Uz reeboksice bi mi život postao lakši.Trčala bih svaki dan uz Dravu i udisala svježi zrak... Trčanjem bih bila u super formi, a bile bi mi i glavna stvar u koferu za more. :)
***REEBOK TENISICE NAJBOLJE ZA SVE PROBLEME!!!***
gledam i gledam,ali 25.06. sam slomila nogu. bilo bi lijepo imati ih na ormaru i kao poticaj za nekih 2-3 mj. nakon terapije lagano krenuti put Maksimira, ja i moj pas.....
trčala bi do kraja ulice, pa zig zag do centra, zatim do Šečeranskog jezera i onda bi zvala muža da dođe po mene autom, jer uopće nisam u formi. Nadam se da bi mi ovaj model tenisica olakšao trčanje. I
…prikaži još! još ako su crvene, cccccc
Uz moj casual styling reebokice bi mi "savršeno" pristajale i uvjerena sam da bi bila putujuća savršena reklama "trčeći" do posla iz jednog kraja Zagreba na drugi kraj,(što ispada da više trčim nego što se vozim zet-om),trgovine,tržnice,škole jer ispada da
…prikaži još! čitav dan trčim a opet nigdje ne stignem na vrijeme.Vjerujem da bih uz te savršene reebokice i ja postala kompletnija i brža tj."savršena" žena.
Odabrana dobitnica tenisica za trčanje!
Komentari 452
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.