Komentari 452

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    juicy1110
    INSANITY WORKOUT trening! <3
    Mali_leptir
    Željela bih savršene reebok tenisice kako bih mogla trčati s predavanja na predavanje i tako i sljedeće akademske godine osvojiti dekanovu pohvalu! Volim dinamiku i nikad ne mirujem, imam previše obaveza i mislim da bi mi tenisice omogućile da napokon …prikaži još!
    AntonijaAntonic
    Trenutno imam slomljen prst i na nozi i na ruci.Vrlo bi me usrećilo kada bih nakon skidanja gipsa mogla zakoračiti koji kilometar u novim tenisicama, na hodočašće u Voćin, preko Papuka, u te predivne gore, male proplanke pune života i …prikaži još!
  • Default avatar -
    MIRELAAAA
    s novim reebokicama trčala bi na posao, jer vječito kasnim,(a kako i ne bi kad do posla pješačim 4 kilometra), a moj šef ne voli kašnjenje tako da bi mi nove tenisice stvarno koristile ;)
    iva8
    Onaj koji svakodnevno vježba, zna da ih treba! ;)
  • Default avatar -
    zumzum
    preko brda i planina reebokice ti dolaze da trčiš s njima... po zelenim obroncima parka prirode papuk setao se vuk i ganjao mene...kada bi imala te slatke patikice ne bi me mogao uloviti...
  • Default avatar -
    hanabruno
    trcala bi do kraja svijeta i natrag kad bi dobila tenisice!
  • Default avatar -
    andreja1906
    Pozdrav! Nemam nikakvu tužaljku, tj. tužnu niti maštovitu priču koju bih napisala da Vas zaintrigiram ili rastužim...U mom slučaju je to vrlo jednostavno: inače se bavim sportom rekreativno, već duži niz godina, trčim obično 3 x tjedno. Moje "tenke trkačice" …prikaži još!
  • Default avatar -
    nikilica
    Budući da sam počela igrati tenis, a trebam nove tenisice, mislim da bi nove reebokice bile idealne da što prije dotrčim do žute loptice koja mi stiže iz suprotnog smijera.:-)))))
  • Default avatar -
    Mariateresa
    Trčala bi oko zgrade, da djeca vide kako mama zaista želi skinuti onih 5kg koji neće otići.
  • Default avatar -
    dajanaa10
    Novim reebokicama bi tijekom ljeta trčala po divnim brdima u okolici Dinare i naravno za ranojutarnje trčanje po rivi tijekom godišnjeg. Te svakodnevno uz insanity workout! :)
  • Default avatar -
    renataradisic
    Po cijeloj Slavoniji , kako često putujem istom, pronašla sam mnogo prekrasnih lokacija na kojima bi se vrijedilo zaustaviti i protrčati.... Ilok, Osijek, pa lagano Vinkovcima i onda Slavonskim Brodom uz šetnicu <3
    veronikakos
    Moj Zagreb tak imam te rad...moj izbor je Sljeme...hrpa staza i friškog zraka :)
  • Default avatar -
    laramatijevic1
    E pa ovako,ja svaki dan otrčim 4 kilometra na stadionu,a tenisice koje ja imam nisu baš izdržljive za to,zapravo podhitno trebam nove, a ovo bi bila idealna prilika za uštediti bar malo novaca,jer ipak dolazi srednja i još sto drugih …prikaži još!
  • Default avatar -
    olivera01
    Trcala bih po kuci Georga Clooneya i pokazala mu svoju savrsenu formu ;))
  • Default avatar -
    tinajackson
    trčala bi do grada (oko 5 km), onda pravac bazen na hlađenjee :)
    sanjakruno
    reebok-ice bi isfurala trčkarajući na hzz jer me šetaju ko budalu a već 2 godine mi nisu posao ponudili..brrr luda sam...ko bikić pred crvenim plaštem tako ja pred ovim hot red reebokicama<3
  • Default avatar -
    vanja_cro
    Trčim od 2001. godine i mogu reći da je tehnologija izrade tenisica i materijala od kojih se one proizvode jako, jako, jako napredovala i svakom se sevolucionarnom modelu radujem jer to znači zdravija koljena i leđa koje uistinu osjete svaki korak!
    matejas21
    trčala bi svojom omiljenom rutom kroz šumu u zagorju...uz svog vjernog prijatelja Reksa. On je već penzić sa svojih 80.godina ali još uvijek pobijedi u svakoj utrci i svakom šprintu. On ima svoj pogon na sve 4, al ja bi …prikaži još!
  • Default avatar -
    aleksandramandic
    Da imam ove tenisice trcala bi i na Mars ;)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.