Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Trčala bi po Splitu gradu, glumila bi plavušu pravu. Malo desno, malo livo, malu u stranu, malo na bok...ma super su ove REEBOK.
Ništa me ne žulja, ništa mi ne smeta, s njima bi na kraj svijeta!
Po cijele dane bi trčkarala za sedamnaestomjesečnim sinčićem koji ne miruje ni sekundice, pa bi mi par Zigica uvelike pomogao u ulozi majčinstva. Nema mjesta na svijetu na kojem se onda nebi igrali i zabavljali.
Trčala bih pravac moreeeeee...pretrčala bih sve nizine, brda, gore, vinograde i planine samo da dođem do malo svježine. I nijedna traka za trčanje ne može se mjeriti s trčanjem u prirodi jer trčati okružen njezinim divnim mirisima i predivnim krajolicima
…prikaži još! je nešto posebno. A tek morski zrak!
Trčala bih po svojem selu, svaku večer. Trenutno trčim, ali nemam prikladne tenisice, zbog nezaposlenosti. Mislim da bih ja bila pravi kandidat za osvojiti Reebook tenisice za trčanje :)
Ja ću Reebok tenisicama konačno uloviti svoje snove i dovesti ih u stvarnost. Vjerujem da ih je Reebok baš za to i napravio i da su dovoljno brze. Dakle trčati ću s njima kroz noć za snovima a po danu
…prikaži još! ću ih koristiti za dobrobit svog fizičkog tijela . Eto vidite da meni baš baš trebaju. Reebok tenisice da biste uhvatilin svoje snove.....
Počele šljive sazrijevati i ja im nikako ne mogu odoljeti. Tenisice bi došle kao stvorene za trčanje na relaciji šljivino stablo - wc. One su dobre za terensko trčanje? Šljivik je malkoc grbav...
Bilo bi fenomenalno osvojit nove Reebokove tenisice za trčanje, no ako se to i ne desi, dobre su meni još uvijek i moje stare! ;) Služe odlično i svako drugo jutro u osvit zore pretrče skupa sa mnom cca 15-tak
…prikaži još!k km oko Jaruna, najljepšeg zagrebačkog mora...za sada...a vjerujem da će biti i više kilometara u starim ili novim tenisicama čim "nabijem" malo bolju kondiciju! :)
Trčala bih sa svojom predivnom kćerkom koja me skroz nagovara na trčanje, što zbog zdravlja, što zbog kilaže. Imamo prekrasne šume na ribnjacima kod Virovitice sa stazama za trčanje, dakle tenisice bi provodile vrijeme na svježem zraku i u dobrom društvu.
trčala bih po nasipu no ono što bi bilo najbolje je da već jaaako dugo traži, miijun izgovora zašto nikako ne počinjem trčati. nakon vrućine, komaraca i sl. zadnji izgovor mi ije bio da nemam adekvatne tenisice :) tako da
…prikaži još!tako da kada sam vidjela nagradnu igru pomislila sam kak bi bilo preodlično da ih ja dobijem jer onda fakat nebi smjela riječi reć zašto ne trčim :))
Voljela bi nastaviti rekreativno trčati,napokon u odgovarajućoj i kvalitetnoj obući,jer više puta sam odustajala, nažalost zbog neadekvatne obuće od koje sam dobila samo bolove u nogama i zadebljanu kožu na stopalima,što znači više štete nego koristi :(
bla,bla,bla....trebaju mi nove tenke,para se nema....želja za vježbanjem i dalje je tu...a do tada.....neudobne tene i bol u stopalu...neprocjenjivo :D
trčala bi sa svojim dečkom koji je imao operaciju koljena i koji me mjesecima nagovara da mu pravim društvo, a izlika mi je uvijek da nemam dobre tenisice. Sad biste i meni i njemu učinili veliku uslugu..ja nebi imala isprike
…prikaži još! a on bi bio sretan :)
Zigicama trčao bih u rano ljetno jutro plažom dok mi miris mora i borovine draži nosnice, topli ljetni val zapljuskuje vrhove prstiju, dok mi vjetar donosi sol u kosu. Trčao bih u brdo i skočio sa najvišeg vrha odskočivši do
…prikaži još! svoje drage... u crvenim Zigicama. :)
Dok za zdravu kravu rime nemam, Reebok tehnologiju Zig Teh ima. Da mi noge budu ljepe Reebokove tenisice su meke. Eto tehnologije nove, da mi budu zdrave noge. Zonska tehnologija je ta baš u Reebok trkača. Kontakt zona meka, za
…prikaži još!za pravi udarac spremna. Al gotovo nije jer druga zona se smije,
za glatki prijelaz ona brije. Tu kraja nema jer za jak odskok je spremna. I dok Savršeno prijanja noga ta u Reebok tenisicama, Reeboku moj,ja prijatelj sam tvoj, tih ko šapat, brz ko metak s Zigicama sam aviometak.
Nakon svih ovih pjesmica i rima teško je spjevati još jednu.Možda iskrenost upali!Nezaposlena sam već skoro godinu dana i nove tenisice bi mi jako dobro došle.
Odabrana dobitnica tenisica za trčanje!
Komentari 452
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.