Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Budući da na poslu sjedim ponekad i više od 8 sati, to se negativno odražava i na moju kilažu, kao i na cjelokupno zdravlje. Iz čista mira me počne boljeti glava, vrat i donji dio kralježnice, a o problemima s
…prikaži još! venama bolje da ne govorim. Zbog svega navedenog, počela bih trčati, ujutro bih trčala šumom, a navečer po plaži obale rijeke Dunav. Sigurna sam da bih otklonila većinu navedenih problema :-)
Definitivni izbor je planinsko trčanje planinskim stazama na obroncima masiva Biokova i Dinare gdje se sljubljuju mediteranska i kontinentalna klima dok uživam u prirodi i izazovu za dušu i tijelo.
Treniram taekwondio već 7,5 godina,a moje stare tenisice su se skoro pa rasple,nove tenisice bi mi itekako dobro došle.Sad krecu pripreme za novu sezonu,pa bi trcala do šume i nazad (10-ak kilometara),te na pripremama do Papuka.. Naravno,najbolje bi se pripremila
…prikaži još!a s novim Reebokicama.
Svojim bi novim tenisicama trčala osamljenim cestama po svojoj Slavoniji, gdje se svakoga jutra može sresti sve više mladih djevojaka željnih promjena u svome životu. Mislim da se to svakako isplati. :)
Budući da sam zaposlena u državnoj službi koja zahtijeva triput tjedno trčanje radi održavanja tjelesne spreme, a trpim bolove u gležnjevima i koljenima koje je "nagrizao zub vremena", moja bi stopala neizmjerno uživala u blagodatima novih tenisica.
Imam tri male curice,koje su jako aktivne...trči za njima,dodaj ovo,napravi ono...A i posao u trgovini zahtjeva stalno trčanje,ili u najmanju ruku brzo hodanje...trči napuni police,trči u skladište,brzo donesi nešto iz hladnjače,aj na brzaka pokaži nekome gdje stoji nešto...tako da ima
…prikaži još!a mjesta gdje bi mi to trčanje bilo ugodnije u novim Reebokicama!!!
E,e, pa nisam ja te sreće! Nove Reebok tenisice! Sanjam! Ali sanjati se može. Pa ovako... da dobijem nove Reebok tenisice,(malo sam punašna, he, he),svaki dan bih šetala, a kako bi mi to pomoglo i u mršavljenju, nadam se da
…prikaži još! bih kasnije i protrčala i uživala u njima. I kako živim u blizini pješačke staze Sv.Šimuna, (duge oko 9 km), bez problema bih je propješačila i uz dobro društvo divila se ljepoti naše Gračaščine...... Zrrrrrrrr.......................................
Moja dva dječaka i od nedavno naša mala djevojčica redovno me treniraju od jutra do mraka.Što se trčanja i općenito kretanja tiče....reklo bi se samo nam je nebo granica, ima nas svugdje.Moja mala ekipa je mirna što se njihovih tenisica
…prikaži još! tiče jer za njih mora biti a ja nikako stići na red pa mi nije preostalo drugo nego da okušam sreću.
Trčim bosa,roditelji prijete i baka kaže: Obuj se, dijete!
Dragi moji,nista nemam al zato Reebokice vec dugo vrebam.
S njima bih trčala, ma obišla planetu jer one su tenisice najbolje na svijetu!!!!!!
Trčala bih na igralištu s betonskom trkaćom stazom od koje me inače bole gležnjevi, i to pjevajući: „Zigice“ furam da bar pet-šest kilometara izguram Nosim ih svuda trčeći i skačući pomalo Najviše na trkaćoj stazi, sretna kao dijete malo Dok
…prikaži još!
Dok mi nježni povjetarac puše niz leđa
Na stazi dugoj četiristo metara ja sam u punoj snazi
Za zglobove moje nema više bola, jer tu je Reebok tehnologija nova
Moj muž redovito trči na Marjanu, vozi bicikl itd. Ja nisam baš u njegovom rangu,vježbam povremeno kući. Ali kako bih ja samo njega nadmašila u ovim novim tenisicama, ne bi mi bio ni do koljena! A i onih par kila
…prikaži još! viška bi brzo otišlo....
Svakodnevno trcanje za sinovima u starim tenisicama ubija moje noge. S ovim tenisicama bi vjerojatno bila brza od njih,a moje noge bi bile odmornije. To znaci da bi i kod kuce bils puno dlernija nakon igralista i parka. Bila bi
…prikaži još! bolja MAMA. Molim Vas, smrc,nove tenisice.
Odabrana dobitnica tenisica za trčanje!
Komentari 452
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.