Osvoji Brokula&Ž majice!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RosseMaria
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

Želim imati ovu majicu osim što je moja boja,organski pamuk bi imala na sebi jer je poput majčinoga krila. U njem bi još samo organski pamuk mogao biti između majke i djeteta za cjelovitu ugodu,koju si ovom nagradom želim priuštiti.
    Hvala majka RoseMaria

• Default avatar -
    Dansvakidan

Ova maica će mi pomoći čuvati kožu od toksina i njegovati ju jer je previše osjetljiva. Kao student nutricionizma ću s ponosom nosit brokulu na prsima! Umjesto bog i hrvati- Brokula & Ž!

• Default avatar -
    katarinamandarina

prvo bih željela ovu majicu zato što je zanimljivog dizajna .. a drugo što je napravljena od posebnog materijala kojeg bih željela isprobati .. i zato što bih voljela imati nešto posebno i drugačije kao što je ova majica .. :)

• Default avatar -
    Tamaris111

želim biti u organskom pamuku
    svojim zelenim stavom dići buku
    uzeti brokulu u ruku
    i skratiti si muku!

• Default avatar -
    klaudijakranjcec

20 godina radim u kuhinji i u tih 20 godina očistila sam tone i tone brokule....nemam dečka možda bi uz vašu majicu bila zapažena i našla ga ...a tek kad bi skinuli majicu...hmm,hmmm...♥

• Default avatar -
    baleta

Bitna je osoba koja je nosi ali bitna je i majica pa oboje dajemo SUPER SPOJ! Želim tu majicu!

Smelly_Cat

želim podići razinu svjesnosti o očuvanju okoliša te mislim da će ova majica biti pun pogodak. vrijeme je da zaštitimo našu majku Zemlju koja nam je podarila ovaj život <3
    majica je predivna i dizajnerski tim je zakon ;)

• Default avatar -
    Mrwa13

predivna majica =)
    mislim da mi brokula namiguje. bilo bi super da namiguje i drugima oko mene, možda nekoga zajedničkim snagama preobratimo na zeleno ;)

• Default avatar -
    tigricamala

ljubav na prvi pogled.
    moja boja,moje najdraže povrće,moja svijest da nosim organsko.
    a najbolje od svega možda mi pruži i leptiriće koje već dugo čekam.
    u čežnji za tobom da skupa papamo letiriće:)

• Default avatar -
    kordi

Volim nositi pamuk i minimalisticke detalje, a ova brokulica mi je skroz super. I jos jako volim jesti brokulu! Zar nije super spoj? Jedem brokulicu i nosim brokulicu :) Brokula & Ž

• Default avatar -
    ivanadms

Htjela bih osvojiti ovu majicu jer mislim da je super, osim što je bio, reciklira se i dugo "preživljava", za razliku od onih koje se mogu naći u svakom dućanu koje se brzo unište i uopće "ne dišu". A bilo bi i zanimljivo otkriti poruke skrivene na njezinoj unutrašnjosti. ;)

• Default avatar -
    laurie

Voljela bi nositi organski pamuk, jer na njemu najbolje uspijeva organsko povrće. :)

• Default avatar -
    JosipYNWA

Pa ova majica mi se sviđa iz razloga što bih volio odjenuti nešto posebno, nešto drugačije... i mislim da je ova majica savršeno riješenje za to!

• Default avatar -
    dario1810

Volio bi nositi organski pamuk jer je to nesto novo, moze se i reciklirati,znaci pridonosim ocuvanju prirode tj.okoliša. A nošenjem iste siguran sam da bi me svi pitali kakva je to majica pa bih imao priliku i druge informirati o odjeći od organskog uzgojenog pamuka i praviti se važan :D
    Vjerujem da će mnogi prvi puta čuti za takav pamuk od mene,možda uspijem potaknuti još nekog da kupi sličnu majicu :)

• Default avatar -
    sunflowers

Drago društvo,
    znam da mislite dobro, ali ne volim toliku pažnju. Mi „organci“ imamo neke svoje principe, a jedno od njih je izbjegavanje pozornosti. Zato sam izabrala ovu koja me kao neće, a zapravo izgara od želje upoznati me. Mjerkamo se tako još od prije Božića i znam da sanjari o tome kako će me provaljati po krevetu. Ipak, još nitko nije napravio prvi korak. Do sada. Brokula je bačena.
    Vaša muška XL majica

• Default avatar -
    Abies

Draga prijateljice, Brokulice moja! Već dugo niz godina nas dvije se družimo, gotovo svakodnevno. Znaš i sama da sam te redovito uzimala od kumice na placa dok nisam odlučila da ti moj vrt bude dom. Volim te na sve načine, a najveće čuđenje i zaprepaštene poglede izazvala sam u pauzi predavanja kad sam te sirovu izvadila iz svoje torbe i uz zvuk mljac, mljac pojela. Pa mislim da je vrijeme i za našu zajedničku prvu šetnju gradom. Doduše, temperature su niske pa ću te zaogrnuti jaknom da se ne prehladiš... ali neće puno vremena proći i već ćeš plijeniti pažnju stanara metropole. Nadam se brzom susretu... pozdrav, tvoja J.

• Default avatar -
    jasenkakarlo

nemam komentara ;) HOĆU majicuuuuuuu

• Default avatar -
    sanja11101

organski pamuk volim ja
    jer sam s njim uvijek prirodna,
    prirodu nisam ugrozila
    a savršeno sam se obukla.
    brokulice, majčice
    dođi malo do mene,
    da i tebe obučem ja
    da budem prirodna reklama.

• Default avatar -
    white_wizard

Zelena brokula na zelenoj majici da je s ponosom nosimo i pokazujemo ljubav za naš zeleni svijet i željeni zeleni planet! :)

• Default avatar -
    adriana007

S užitkom bih nosila ovu zanimljivu "zelenu" majicu jer u proizvodnji nisu korišteni štetni pesticidi koji negativno utječu na prirodu i naše zdravlje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani