Osvoji Brokula&Ž majice!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmiss
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

Voljela bih nositi organski uzgojen pamuk jer bi bilo vrijeme odjenuti nešto što nije iz Kine. :D

• Default avatar -
    zamamu

Brokula&Ž majicu od organski uzgojenih sirovina
    daje zdrava krava
    Volio bih da dobije moja mama.
    Ja joj je ne mogu dati
    pa zbog toga na mogu spati,
    ona bi je voljela nositi,
    a ja joj je pokloniti
    onda će me jako voljeti
    i svi ćemo sretni postati! :)

• Default avatar -
    kristina12109

Jako bih voljela dobiti ovu majicu pošto studiram biologiju i kemiju i osobito volim ono što je uzgojeno na prirodan način bez ikakvih kemikalija i ostalih ekološki štetnih tvari. Osim toga alergična sam na dosta sintetičkih vlakana pa mislim da bi ova majica bila odlična za mene i moju kožu ;)

• Default avatar -
    danchi74

voljela bih postati vlasnica ove fine majice jer vjerujem da se u njoj ne bi oznojila.

• Default avatar -
    PekyMaza86

voljela bih za promjenu nositi, a ne samo papati brokulu ;)

• Default avatar -
    Martina812

Voljela bi nositi organski pamuk jer mislim da obični pamuk sa sintetikom štetno djeluje na moju kožu,a u organskom pamuku bi se osjećala bolje i zadovoljnije i ne bi naštetio mojoj koži. :)

Katy23

Voljela bih nositi organski pamuk jer bih onda doista osjetila na koži kako je to živjeti u skladu s prirodom. Još kad bih se usudila preći na izrazito organsku prehranu, gdje bi mi bio kraj :)

• Default avatar -
    Bajo003

Da ih mogu nositi uz svoje Brokula&Ž organske bokserice koje sam nedavno dobio na poklon!

• Default avatar -
    lancik

nemam niti jednu majicu od organskog pamuka i voljela bi osjetiti kako ju je nositi....

• Default avatar -
    zvonimir30

heeeej......majica je bas super,a ja jadan nemam para da je kupim i nosim neko kinesko sintetičko smeće pa bi mi jedna od organskog pamuka uljepšala uskrs....

• Default avatar -
    vesnaskvorc

Bok! Željela bi osvojiti majicu od organski uzgojenog pamuka, zbog toga jer inače nosim samo pamučne stvari, al nisam još nosila tak nešto pa bi stvarno željela probati jer sigurno tj.pa definitivno je u njoj jako udobno i naravno ima sigurno ugodan miris!!!! Unaprijed se zahvaljujem!!!

• Default avatar -
    zt001

Kreativnost mi je negdje ostala zatrpana u ovom snijegu,mudre uzrečice se kod mene pojavljuju s pojavom sunca,a rima se smrzla (nikad nije štimala),ali ja zbilja želim Brokula&Ž majicu,čak više od proljeća ;)

• Default avatar -
    gita50

Voljela bih ju isprobati čisto da znam kako je to nositi organski uzgojeni pamuk. A i majica je fora tako da je to 2 u 1

• Default avatar -
    ZAKS

Uvijek želim nositi ono što je lijepo, ekološko, udobno i trajno, a po prihvatljivoj cijeni.Jako mi je bitna kvaliteta materijala i sam postupak izrade kod odabira bilo kojeg komada odjeće. Jer sve bitno dolazi iznutra! Zato želim nositi samo ono što je sigurno, prirodno i 100% provjerenog porijekla, želim nositi organski pamuk i 100% hrvatski proizvod.

• Default avatar -
    CIKO

U posljednje vrijeme sve je veća potražnja za organskim proizvodima. Razloge tome nije teško dokučiti. Ljudi žele zdrave proizvode koji su ujedno ekološki i koji izvrsno udovoljavaju njihovim potrebama. Prateći trendove, ja kao čovjek koji prije svega izuzetno cijenim svoje zdravlje i jako pazim na njega, želim nositi samo provjerenu kvalitetu i prirodne stvari proizvedene na ekološki prihvatljiv način. Budući da jako pazim na našu Majku Prirodu, jako mi se sviđa činjenica da se pri proizvodnji organskog pamuka ne koriste umjetna gnojiva niti bilo kakvi preparati koji zagađuju prirodu niti je takav pamuk genetski modificiran. Želim nositi organski pamuk jer on omogućuje koži da diše, a istovremeno pruža joj osjećaj svježine i sigurnosti.Skroz sam uvjeren da Brokula&Ž odjeća prije svega je skroz udobna za nošenje i izuzetno nježna za kožu i tijelo.

• Default avatar -
    MARADONA

Želim nositi Organski pamuk koji je prozračniji, kvalitetniji i zdraviji od tvorničkog ili onog genetski modificiranog.
    Razlozi su sljedeći:
    1. Prije svega zbog svog vlastitog zdravlja, jer Koža je organ koji u većoj ili manjoj mjeri apsorbira ono što se na njoj nalazi. Pogotovo moja koža koja je jako osjetljiva na kemikalije koje se koriste u konvencionalnoj izradi odjeće.
    2. očuvanje prirode u kojoj živimo. Organski uzgoj čuva prirodnu ravnotežu okoliša i djeluje blagotvorno na očuvanje biljnih i životinjskih vrsta.

• Default avatar -
    MACAKTOMMY

Članak koji sam nedavno pročitao na jednom portalu potaknuo me da pazim na odjeću koju kupujem i njezin sastav. Rečenice koje su mi se zauvijek urezale u pamćenje su sljedeće: "Organski pamuk je pamuk uzgojen na prirodan, ekološki prihvatljiv način, od genetski nemodificiranog sjemena te bez primjene otrovnih fungicida, insekticida i pesticida.
    Mnogi ne znaju da je pamuk jedna od najzagađenijih biljaka. Od ukupne količine insekticida i pesticida koji se koriste u svjetskoj poljoprivredi, oko 25% insekticida i 10 % pesticida koristi se upravo za njegov uzgoj.
    Za proizvodnju pamuka potrebnog za samu jednu majicu potroši se oko 150 grama pesticida i umjetnih gnojiva!"

Stoga sam donio čvrstu odluku da na svom tijelu nosim samo ono što je skroz ekološko i prirodno i zato otad nosim samo organski pamuk!Osjećaj je fantastičan...

• Default avatar -
    marijaodzic

Rado bih voljela nositi organski pamuk jer osim što je zdraviji za naše tijelo, zdraviji je i za cijeli ekosustav jer se organskim načinom uzgoja obogaćuje tlo izmjenom kultura, pomaže učinkovitijem zadržavanju vode povećanjem organske tvari u tlu, potiče biološku raznolikost i održava ravnotežu između štetočina i njihovih prirodnih neprijatelja - korisnih kukaca.
    Iako odjeća u potpunosti sačinjena od organskog pamuka još nije toliko komercijalna i uglavnom je rezervirana za one dubljeg džepa (samo 1% svjetskog pamuka je organski uzgojen). Ipak se pomalo stvari kreću na bolje i svjetski poznati brandovi počinju koristiti organski pamuk. Stoga na etiketama odjevnih predmeta od sada isključivo tražim natpis: ˝100% organski pamuk˝. :)

• Default avatar -
    anchy0607

Organski pamuk rado nosi svatko,
    ali do njega ne dolazi se lako.
    Odlično bi mi došla jedna Brokula&Ž majica,
    nosila bih ju kao kraljica.

• Default avatar -
    kzd2

Već nekoliko godina imam psorijazu i upravo je to jedan od razlog zašto sam se odlučila za organski pamuk. U vrijeme kada mi se psorijaza pojavi moja koža bude crvena, ispucana i jako nadražena stoga volim nositi materijale koji mojoj koži omogućuju da diše, a organski pamuk je upravo takav materijal. Isto tako koža se u organskom pamuku manje znoji nego u umjetnim materijalima. Organski pamuk je zdraviji za naše zdravlje od neorganskog, poznato je da se organski pamuk uzgaja bez raznih pesticida. Upotrebom organskog pamuka činimo puno i za naš Planet Zemlju kojeg često uzimamo zdravo za gotovo. Koristimo organski pamuk i na taj način čuvajmo sami sebe, ali i naš Planet Zemlju kojoj mnogo dugujemo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani