Vizualno zanimljive i razigrane, bez štetnih kemikalija, ove majice pozivaju na povratak prirodi i zdravom životu.
majicu ne bih namijenila sebi već svojoj cimerici koja me izluđuje svojim vegi-eko prohtjevima, a znam da bi ona poludjela od sreće da ju ima! hvala, pozz
Jenostavnost ,minimalizam ,zdravlje , priroda ,zaštita naše planete ,ekologija , svijest o ljepoti svakog pokreta pri vježbanju joge -eto razloga zbog moje lude želje da obučem svakodnevku s povrćem .
Zdravo se nositi,zdravo ziveti, zdravo se hraniti dugo ziveti.
zdravi pamuk ves masini prija a mome tijelu zelena boja najmilija.
Brokula=brokula; Ž=Željka (moje ime); 27.Ožujak=moj rođendan...pa nije se uzalud sve poklopilo!!!!!
Voljela bih nositi organski pamuk jer mislim da bi se osjećala zdravije i sretnije što bi me odmah potaklo i na zdraviji život.
A konkretno ovaj komad organskog pamuka bih voljela nositi jer jedan dečko koji mi se sviđa jako voli Brokula&Ž majice i sigurno bi me zapazio da i ja imam jednu :)
Na žalost danas je teško naći proizvode od organskih sirovina, a pogotovo odjeću! Majica je predivna. Slatka i zaigrana, a ujedno je primjerena za svaku dob. Noseći ovakve majice vjerojatno bi se mnogi u našim okolinama barem zapitali o ekologiji! Zato se želim pridružiti i ja želim biti Zdrava Krava i unaprijed Hvala!
moj sin ima 7 godina i obožava jesti brokulu, ova majica bi bila idealna za njega. Bio bi presretan kada bi ima majicu sa svojim omiljenim povrćem. Brokulu voli na sve načine a najviše zapečenu u pečnici s tortelinima :)
U proteklih 6 mjeseci sam svoju kilažu izregulirao sa 96 kilograma na 78, moje skromno mišljenje je da definitivno kao trofej zaslužujem jednu majicu od organski uzgojenog pamuka :)
neznam ja nista, ja sam ovdje s biciklom :), ali svejedno, ne mogu da ne kazem da obozavam brokulu, zato mislim da bi ova majca idealno pristajala uz moj zeleni bicikl :)))
Ove sam noći sanjala jednu lijepu livadu na kojoj su kravice pasle travu, prišla sam jednoj, a ona mi je rekla: "Zdrava krava nosi organski pamuk." Pomislila sam da se jadnoj kravici pomutio razum od silne djeteline koju je žvakala, ali kad sam se probudila, prva stvar koju sam na internetu vidjela jest vaša nagradna igra, a ja naprosto obožavam majce od organskog pamuka. Tada sam shvatila da mi je mudra kravica iz sna dala jednu važnu poruku. Ja sam pobjednik vaše nagradne igre. Ne tražite dalje. Ne želite valjda uzrujati sudbinsku kravu iz mojeg sna?
Te majce izgledaju previše ukusno da bi se nosile :) Tko zna možda se i ja pretvorim u neku zelenu kravicu
Brokule u mom loncu bi napokon mogle naći savršenu priju. Dok se one krćkaju u želucu,majca brokulica bi ih štitila :)
Brokulice zelene čuvaju me.
Organski pamuk miluje nas sve.
Zdrava Krava dijeli savjete.
Još samo fali ta majca.
Da život usklikne jeeeeej!
... zato jer volim biti ko od majke rođena. Iz nekog razloga ne daju mi da se takva krećem po svijetu. A ovak bi bila prilično blizu, ne? Ko od majke Zemlje rođena.
brokula iznutra, brokula izvana...s vašom majicom bi cijeli pozelenio...!
bilo bi lijepo jedanput u životu probati kako je to nositi pamučnu majicu od materijala uzgojenog na prirodan, ekološki prihvatljiv način. Zašto svome tijelu, naročito koži, ne priuštit nešto novo, zdravije i ugodnije
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji