Osvoji Brokula&Ž majice!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    LjerkaP
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

Jednostavno zato što volim prirodu, obožavam originalne ideje i poštujem ruke koje su ovo izradile s puno ljubavi. Majica je čista pozitiva i zato ju treba nositi i širiti tu pozitivu :-)

• Default avatar -
    mrasan

Sve što priroda daje .... je najbolje!!!!

xenia64

Voljela bih nositi organski pamuka jer živim "zeleno", uzgajam organsko povrće i voće, jedem organsku hranu, recikliram, štedim prirodne resurse pa se trebam tako i oblačiti, u organske materijale.

• Default avatar -
    marina289

Voljela bih dobiti ovu majicu od organskog pamuka jer se u vecini drugih materijala znojim ko prase.

• Default avatar -
    Ibud

Želim nositi organski pamuk jer nemam pojma kako je to odjenuti majicu od organskog pamuka, kakav je osjećaj na koži, kakav je materijal pod rukom. Doma nemam ništa od organskog pamuka, a znam da materijal mora biti predobar jer je i puno skuplji od običnog pamuka. Jednostavno želim doživjeti organski pamuk na koži i uživati u njemu, jer do sad nisam imala tu priliku.

malomutavo

tako su mi fora ove majice i svaka čast dvojcu bruketa i žinić za ovaj projekt! em zeleno em su zaposlili žene koje su se puno napatile u kamenskom. a brokula mi je najdraže povrće i htjela bih šetati zaprešićem ovo jedno malo stvorenjce! izaberite mene, izaberite mene, izaberite mene! :)

malomutavo

jako su mi fora ove majice i svaka čast dečkima iz dvojca bruketa i žinić za ovaj projekt! em zeleno, em su zaposlili napaćene radnice iz kamenskog. a brokula mi je najdraže povrće i htjela bih šetati zaprešićem jedno ovo njihovo malo stvorenjce kad nam zasja sunce! + u udruzi mladih zelenih sam i pokušavam živjeti zeleno pa tako i birati odjeću koja je od prirodnih i organskih materijala i koju ne proizvode moderni robovi za 3 lipe po danu. izaberite mene, izaberite mene, izaberite mene! :)

malomutavo

zdrava krava, ispričavam se za 2 komentara,nije mi pokazivalo da je prvi primljen pa sam zato pisala ponovno. molim vas izbrišite prvi komentar!

• Default avatar -
    marina1990

Želim osvoji organsku majicu, baš bi mi dobro došla, jer sam nedavno počela vježbati pa bi mi trebalo nešto u čemu mi koža diše prirodno i nesputano :) A čim priroda vidi kako se ja brinem za nju i ne onečišćujem ju, možda dopusti prirodi da se probudi i da nam napokon dođe proljeće.

• Default avatar -
    neznalica

jer nikada nisam volio brokulu i mama bi poludila vidi da nosim majicu s brokulom, a brokulu ne želim jesti.

pozdrav mama!!

• Default avatar -
    ReLani

Na zdravom tijelu zdrav duh. BroCOOLa!

• Default avatar -
    matanic

Bila bi to dobra reklama na mojem tijelu,jer zdrav si koliko se zdravo hraniš!

• Default avatar -
    teica0101

JEDEM BROKULU SVAKOG DANA, ONA JE MOJA NAJZDRAVIJA HRANA! :D

• Default avatar -
    Eistir

Brokula i ja, druga dva! :-)

idic

Jer živim zeleno,volim zelenu boju,jer mi je dermatolog preporučio da nosim bijeli pamuk zbog jako osjetljive kože,eto zato se želim razmaziti jednom ovakvom super majicom;)

• Default avatar -
    vesnaf

Želim nositi prirodno i ono što je zdravo za mene i moju kožu

• Default avatar -
    jopa09

Voljela bih nositi organski pamuk jer sam oduševljena ovime što sam pročitala u tekstu. Naime, nisam znala da se proizvodnjom pamuka toliko zagađuje okolina. Ja kao veliki pobornik zaštite čuvanja čovjekova (i ne smao njegova) okoliša ponosno bih isticala svojstva ovakave majice. Uvijek primjerom učim svoju djecu kako što više paziti na naš planet, ovo bi bio još jedan izvrstan način.
    Osim navedenog nisam ostala imuna ni na super ideju o skrivenim idejama napisanim u majici, baš simpatično i originalno. ;-) Iskreno bi me razveselio ovakav poklon. :-)

realka

Voljela bih nositi organski pamuk iz vise razloga..prvo, da isprobam nesto novo. Nisam imala priliku prije nositi, a sad kad imam 18 napokon bi voljela malo izorganizirati svoj zivot i srediti ga. Drugo, ovaj tekst me zaintrigirao i kad sam pogledala u ormar u njemu je bilo puno "pamuka", koliko vidim stetnog. A i jednostavno zelim majicu sa ovom slatkom brokulicom odnaprijed koja je premedena :D

sugonja

U organski pamuk bih zamotala svojeg komada, samo najbolje za moje najdraže ;)

• Default avatar -
    Tia0101

Brokula - za zdravlje i vitalnost!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani