Organski pamuk,baš si pravi hit!
Nije to još neki u nizu mit!
Baš udobno i mekano rublje je to,
koje nikad s mene neće biti skiinuto!!!
Ne razmišljaj previše donje rublje il majce
Kupi oboje neka živne ti srce!!!
Podržavam organsku proizvodnju,sve vezano za ekologiju,sve što je dobro za ljude i okoliš,a mislim da zaslužujem nagradu jer sam i majka budućeg školovanog ekologa kojem smo kao obitelj usadili ljubav prema prirodnom,zdravom okolišu i boljoj budućnosti planeta
Zašto bih voljela nositi organski pamuk?
Hmm..već ga nosim, tako da bi mi bolje odgovaralo pitanje zašto voliš nositi organski pamuk :)
Volim nositi organski pamuk zato što je prirodan, ugodan, a i kako sama riječ kaže organski :)
Kada idem po trgovinama i kada na etiketi vidim da je taj komad odjeće organski, prirodan, bez kemije, da nije štetan za prirodu... kupujem ga, nije bitno što je možda skuplji od onog od "plastike", jer za kvalitetan i prirodan proizvod uvijek valja potrošiti malo više :)
A ove majice su mi tako fora, da bih voljela imati jednu na sebi :)
Zato što je tako "topli",tako mekani,kao da od njega izvire majčinska ljubav,a njegov organski uzgoj čuva prirodnu ravnotežu okoliša i djeluje blagotvorno na očuvanje biljnih i životinjskih vrsta,a ako čuvamo okoliš onda čuvamo sebe,naše najdraže i sve što nas opkružuje:-)
Za rodjendan mi je punica poklonila majicu na cijoj je etiketi pisalo 100% pamut. Ne znam cega je u toj majici bilo, ali to pamuka, pogotovo organskog, nije vidjelo. Taj dan kad sam je obukao nisam se prestao cesati na poslu, vise me sramota bila. Volio bih nositi organski pamuk da mi je ugodno u vlastitoj kozi.
Želim nositi organski pamuk jer vjerujem da je daleko kvalitetniji od "običnog" pamuka, lijepo ste u članku opisali karakteristike ovog materijala. Inače volim sve organsko i općenito sve koji vode računa o očuvanju okoliša pa bih s ponosom nosio ovu majicu. A i logo je skroz simpa :)
Jako bih voljela nositi organski pamuk jer obožavam prirodne materijale od kojih nema iritacija, češanja i grebanja. K tome su još majice jako slatke i zgodne, pogotovo one s brokulicom, ali su mi super i svakodnevke. Željela bih osvojiti mušku majicu, jer nažalost u žensku ne stanem, a ljeto bih htjela provesti u organskom pamuku i ježim se od same pomisli da ljeti moram nositi sintetiku i slične materijale. Svi znamo da je prirodno uvijek najbolje, ali je to teško naći, pogotovo zbog loše kvalitete materijala i lažnih deklaracija u koje smo se vjerujem svi uvjerili.
Zbog svoje izrazito osjetljive kože želim nositi odjeću proizvedenu od organskog pamuka, no to je nažalost skoro pa nemoguće. većina proizvođača laže da koriste organski pamuk dok se iza tog naziva krije kontaminirani, genetski modificarni pamuk. Mišljenja sam da bi kontrola pamuka trebala biti stroža.
Čula sam da je Brokula&Ž odjeća izrazito kvalitetna i voljela bih da se upozna sa mojom kožom. :)
prošli tjedan sam prvi put u životu počela vježbati, više razmišljati o tome što jedem i koliko jedem tako da bih voljela nastaviti u tom dobrom smjeru pa imati i ovu super majicu od organskog pamuka.
planiram krenuti i s trčanjem kada malo uđem u formu pa bih je zasigurno tada i nosila. pozdrav! :)
Zasto bi voljela nositi organski pamuk??Pa ja sam uvijek vise za organske stvari nego one koje su napravljene od razlicitih kemikalija,pesticida,herbicida i slicno.Bitno mi je da moja koza ispod odjece dise,i da znam sta nosim,da mi je vrlo udobno,da nije stetno za okolinu,i da sam kupnjom neke organske stvari jos nekome otvorila oci sto je najbolje za udobnost,PRIRODU i svjezinu..
VOLIM BROKULU,VOLIM ORGANSKO,
VOLIM ISTO TAKO SVE STO JE MORNARSKO.
VOLIM PAMUK KOJI NIJE GENETSKI MODIFICIRAN,
PA MOJ DRAGI PO NOCI SPAVA MIRAN.
OBOJE VOLIMO PRIRODNE STVARI,
TO SU NAS JOS NAUCILI KADA SMO BILI MALI.
PRIRODNA TKANINA KOD NAS JE PRAVI HIT,
I SVIMA MOZEMO RECI NE TO NIJE MIT..
Mame bi izabrale najbolje za svoju dječicu,zar ne?
Imam tri curice,malene princezice. Želim im najbolje,pa izabirem organsko,kvalitetno,najzdravije.
Mislim da je konačno stiglo vrijeme da se vratimo prirodnim stvarima, to je nešto najbolje što možemo učiniti da bismo zaštitili prirodu i samim time zaštitili našu djecu, otkad sam rodila blizance, želim za njih samo najbolje- prirodno!
Ništa nije bolje od prirodnog. Prirodna hrana, odjeća, prirodno svjetlo... Prirodu treba znati poštovati i cijeniti jer i ona nas "cijeni" i pruža nam najbolje.
Volim sve što je prirodno jer proizvodi koji nisu prirodni zapravo nisu zdravi.
Organski pamuk za mene izbor je pravi
jer na kožu stavljam samo prirodno
bez insekticida i ostalih štetnih stvari.
Moja koža organski pamuk voli,
recikliranim materijalima i prirodnim vlaknima ne može da odoli,
štetne kemikalije organski ne podnosim
i zato se nadam da Brokula&Ž prekrasnu majicu odnosim.
Na koži mi dodir mekan,
cijeli život ja to čekam.
Priliku imam za osvojit ga sad,
nikako uz naporan rad.
Organski pamuk, najbolju stvar,
poklonit će mi Brokula&Ž na dar.
Čuvat ću okoliš ju noseći,
ako mi se na ovoj igri posreći.
Htjela bih nositi organski pamuk jer je odjeća od organskog pamuka pažljivo birana s obzirom na kvalitetu materijala te dugoročno nosi niz prednosti: zdravija je, ugodnija na dodir, podnosi puno pranja i visoke temperature. Na ovaj način kupujem manju količinu odjeće koju mogu češće prati, a odjeća će i dalje izgledati prihvatljivo. Velika je vjerojatnost da će takvu odjeću moći sačuvati i nekome proslijediti. Nastojimo biti u trendu i nositi organsko! Brokula&Ž samo naprijed!
Pamuk uvijek rado biram,
nedam koži da je dira,
sintetika i najlon koji ne diše,
s njima se koži loše piše,
Za dječicu moju samo prirodno i
bez štetnih stvari, to mi je
jako bitno za to marim,
Ugodno i na dodir mekano,
mislim da svi to volimo i čekamo!
Bsš bi bilo dobro dobiti organski pamuk na dar,
zato Brokula&Ž poklanjaju pravu stvar!
zašto bih voljela nositi organski pamuk? Ili da pitam zašto ne bi? :)Osjetljiva sam inače na sintetičke materijale, volim prirodu, recikliram, štedim vodu, trudim se koliko je moguće vratiti prirodi sve ono divno što nam bezuvjetno pruža. Voljela bih osvojiti majicu radi svog zdravlja, radi zgodnog dizajna i radi samog poklona prirodi, s obzirom da se reciklira i ima maksimalnu iskoristivost organskih sirovina. Ponosno bih ju nosila!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji