Osvoji Brokula&Ž majice!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    gushterica
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

najviše volim nositi organski pamuk jer ima najbolji okus. kad poderem majicu jer sam punih ruku, sa zubima podizala njene rukave onda mi je organski pamuk najfiniji.

• Default avatar -
    carmen885

Dolazi toplo vrijeme a ja alergična na sve i svašta,od ambrozije do prašine i umjetnih materijala.Mislim da bi mi ovakva majica bila malo olakšanje u vrućim danima koji dolaze.

• Default avatar -
    Tia0101

Prilikom kupnje odjeće jako vodim računa o materijalima jer ne želim bilo šta stavljati na svoju kožu. Obožavam orirodno, obožavam pamuk i priuštim ga svojoj koži.

• Default avatar -
    coniux

Organski pamuk nosim ja u snovima, oh, kad bih ga imala i na javi. Sigurno bih bila najsretnija, čuvajući prirodu, čuvala bih sebe. Nije li to prava ekologija, svi u organskom, svi za prirodu!?

• Default avatar -
    marali

Jer znam da je organski pamuk zdraviji, prozračniji, a samim time i kvalitetniji, a i dosta mi je više tih genetski modificiranih koji nam štete!
    Koža zaslužuje samo najbolje pa bi onda to trebali i poštivati! :)

• Default avatar -
    ivacica

Da mi se muž napokon ne znoji u "100% pamučnoj " majci, a meni da je ljepše kad me zagrli.

• Default avatar -
    princeza_4

ja necu da lazem, ja necu da se hvalim
    ovakvo nesto, ja nemam u sehari :)
    al srce tuce jace, dusa me boli
    koza bas ovo zeli i voli!
    eto, bicu kratka, ovo zelim srcem cijelim
    a vama sve najbolje zelim! <3

• Default avatar -
    damac

Moj muž nije ljubitelj brokule, ali majce obožava. Svih oblika, boja, dužina, pa makar bile i zdrave.

• Default avatar -
    JEANA

zelena sam i slatka,
    ukusna i zdrava,
    bolestima nedam
    unutra, čuvam tijelo
    i vani !!

• Default avatar -
    ValentinaSG

Do sada nisam imala prilike nositi bio pamuk pa bih rado nakon ove preduge i preumorne zime svoju kožu nagradila njime.
    Gle, rima!

• Default avatar -
    ALIMDAR

Veliki sam ljubitelj brokule i uzgajam je u svom vrtu.Prekrasni zeleni plodovi su izvor zdravlja i vitamina.Brokulu obožava i moja obitelj i jedemo je i ljeti i zimi.
    Evo,pošto se zdravo hranimo i obožavamo brokulu bilo bi super i da se zdravo nosimo i da dobijemo jednu zdravu majicu sa našom kraljicom povrća -BROKULOM. :)

• Default avatar -
    doroteica

Proljeće je stiglo, a ja konačno počela razmišljati o skidanju nagomilanih kilograma. Kažu mi treba jesti puno voća i povrća. Eto, nabavila sam brokulice, cvjetačice, celerić i salaticu. Sve zeleno i zdravo. Od utorka krećem na dijetu (kažu da dijetu ne smijemo početi u ponedjeljak). Nikada nisam čula za ovaj bio pamuk, ali ove majice me asociraju na moju buduću dijetu. Voljela bi se šepuriti u jednoj od ovih majica, a još kada bi skinula par kilograma...

• Default avatar -
    dadoitea

Imam 71 godinu i puno životnog iskustva, ali nikada nisam čula za bio pamuk i jako bi voljela dobiti ovu bio majicu (a i veličina mi odgovara), pa da se pohvalim mojoj susjedi da nosim ZDRAVU MAJICU.

• Default avatar -
    grasevina9

Nakon što sam pročitao ovaj članak malo sam se zamislio. Da, znam da sve nezdravije živimo i da trebamo paziti na zdravlje. Ali kako kada je i obična pamučna majica (100% pamuk) nezdrava i štetna. Svaka čast na izradi ovih bio pamučnih majica. Oduševljen sam i mislim da bi toga trebalo biti više. Jako bi volio dobiti ovu dobru majicu.

• Default avatar -
    sbotica

voljela bih osvojiti tu majicu jer volim izreku: "raste k'o poriluk na dreku", a sve je to organski, zar ne?

lu6cka

osjećam leptiriće u želucu, to je znak da sam zaljubljena! hm, a možda sam se samo najela leptirića??:) proljeće je stiglo, pa što si čovjek više može poželjeti nego nositi majicu od organskog pamuka:)
    s veseljem bih je nosila jel bi se u njoj osjećala združeno s prirodom:)

Hamira

Brukulica fina,sa puno vitamina,
    na majici je nosim pa se ponosim.
    Proljece je stiglo,i pamucne majice
    koje cemo da dobijemo,od Zdrave Kravice :D

kosee

Te majice, potkošulje i gaćice su tako mekane da ih uvijek pipkam i gladim u dućanu, mislim da tete prodavačice misle da nisam baš sasvim zdrava. :D Modiana u CC1 West im Brokuline proizvode, a to mi je odmah u susjedstvu tako da često navratim, fetiš na povrće, što se može ;)

• Default avatar -
    dumovica

Jer nastojim biti ekološki svjestan, nedavno sam pročitao članak "Pamučna majica opasna po zdravlje" u časopisu Makrono i neki podaci su me zaprepastili, npr. 7 od 15 pesticida koji se koriste u konvencionalnom uzgoju pamuka imaju oznake "moguće", "vjerojatno" ili "sigurno" kancerogeno za čovjeka; zatim potrebno je 30dkg pesticida i gnjojiva da se uzgoji dovoljno pamuka za jednu majcu kratkih rukava ili više od 900 000 tona sintetičkih gnjojiva korišteno je za konvencionalni uzgoj pamuka u SAD-u 2001. god. Kad ovo pročitate,jednostavno više ne želite koristiti ni jedan drugi doli org

• Default avatar -
    imisetic

Zato jer je "kineski" pamuk toliko smrdljiv, tvrd, iritira i deformira se nakon pranja. Vjerujem da je ova majčica totalna suprotnost: mirisna, mekana, ne nadražuje i dugotrajna :) a ima i preslatki dizajn. Moja koža bi vam bila veoma zahvalna da ju osvojim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani