želim ovu krasnu, ugodnu i zdravu majicu ali ako osvojim majicu, muž mi se neće niti približiti jer mrzi brokulu :D :D i svo drugo zeleno povrće :D :D
Organski me asocira na prirodno i zdravo.Zašto i ja ne bih uživala u zeleno bijeloj kombinaciji u nadolazćem proljetnim danima?! :)
željela bih ovu preslatku majicu da pokažem i drugima da su organski načinjene majice zdravije i udobnije od ostalih. Usput želim postati vegeterijanka i mislim da bi me to ohrabrilo i dalo mi vjetar u leđa da se bolje izrazim i pokažem pravu vrijednost bio proizvoda. :))
To bi pomoglo u promociji zdravlja i vitalnosti među mojim društvom, koje baš i nije zainteresirano. :/ Pa ipak..svi volimo kad netko na nas pozitivno utječe ;)
Već sam se upoznala s ovim majicama i skroz su mi simpatične! A nazivi majica su skroz ludi! :D Nadam se daću biti jedna od sretnica koja će dobiti u vlasništvo ove majice. Ja bi željela osvojiti mušku majicu koju bi poklonila dečku i na taj način ga još više približila i zainteresirala za zaštitu ove naše planete. Ja sam pomalo počela mijenjati svoje navike i živjeti ''zeleno'' te nastojim to prenijeti i na njega!
Zapravo je vrlo jednostavno - hodam zamotana u pamuk :) već godinama, jer sve drugo narušava disanje moje kože, a zeleno me asocira na moju uživanciju u vidu irskog stepa i bilo bi predobro imati spojena dva užitka u jednom. :)
želim žensku majicu jer, jer , jeeeeeer... želim biti cool kao brokula i sarkastična kao ž!
(a i tijelo bi mi bilo sretno u organskom pamuku...)
Sviđa mi se dizajn majce i materijal koji je prozračan.
Obožavam brokulu! 22.3. je bio National broccoli day koji sam proslavila juhom od brokule :D
Kak bi bilo lijepo da sljedeće godine taj dan dočekam u ovako divnoj majci! :)
Brokula je hrana prava
Volim ju ja i krava zdrava
Ž je zadnje naše slovo
Iznutra je nešto novo
Prirodu živim, prirodu volim
Brokulu&Ž od srca molim
Organsku maju od pamuka bio
Da mi vrući radni dan bude mio
:)
Brokula&Ž rade zaista izvrstan posao! Mojoj sreci nema kraja jer majcu od organskog pamuka nosim sada! Po cijele dane pjevusim i smijem se dok secem ulicama grada. Organski pamuk mojoj je kozi prijatelj drag, zavodljiv, podatan, mekan kao san!
Nosila bih organski pamuk da me grije, jer vani toplo nije! Ožujak u kalendaru, veste u ormaru, za suncem žudim, za proljećem ludim. Ova majica baš bi sjela, k'o melem na ranu, u tmurnom danu, vesela i bijela... <3
Brokula&Ž rade zaista izvrstan posao! Mojoj sreci nema kraja jer majcu od organskog pamuka nosim sada! Po cijele dane pjevusim i smijem se dok secem ulicama grada. Organski pamuk mojoj je kozi prijatelj drag, zavodljiv, podatan, mekan kao san!
Brokula&Ž odjeća to je stvar prava
i jako me veseli „Svakodnevka s povrćem“
i osvajanje majice koju mi poklanja Zdrava krava.
Drugo ime mi je Mali Zeleni i to je moja nauka,
volim sve što čuva našu Zemlju
i zato želim nositi odjeću od organskog pamuka.
Prirodna tkanina mojoj koži daje osjećaj blagi,
a veliki plus su i skrivene poruke
koje će osim mene pročitati i moj dragi.
Organski pamuk nije štetan za okoliš i ljude
i ako meni pošaljete jednu majicu
moja malenkost će najsretnija da bude. :)
Voljela bih nositi organski pamuk jer me čini lijepom, pazi na moju kožu o pritom čuva prirodu! :)
Brokula& Ž odjeća je prava
napravljena od organski uzgojenog pamuka.
Prirodna tknanina mojoj koži pruža njegu,
kao što ju i ja pružam očuvanju prirode.
Zato Zdrava krava znaj da dobijem ovu majcu
počašćena i sretna bi bila ja.
Volim brokulu boju zelenu, i odjeću laganu,ležernu. Majica je za mene stvorena, jer je pamuk najudobnija tkanina.
Htjela bih nositi organski pamuk zato da mogu vikati: "MOJA MAJICA JE OD ORGANSKOG PAMUKA!! VIDI!! IMAM BROKULU NA MAJICI" XD
Voljela bih nositi organski pamuk, da vidim kakva je razlika između organskog i ovog nama smrtnicima dostupnog :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji