Osvoji Brokula&Ž majice!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mala_miffy
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

želim ovu krasnu, ugodnu i zdravu majicu ali ako osvojim majicu, muž mi se neće niti približiti jer mrzi brokulu :D :D i svo drugo zeleno povrće :D :D

• Default avatar -
    yasmine

Organski me asocira na prirodno i zdravo.Zašto i ja ne bih uživala u zeleno bijeloj kombinaciji u nadolazćem proljetnim danima?! :)

• Default avatar -
    little_m

željela bih ovu preslatku majicu da pokažem i drugima da su organski načinjene majice zdravije i udobnije od ostalih. Usput želim postati vegeterijanka i mislim da bi me to ohrabrilo i dalo mi vjetar u leđa da se bolje izrazim i pokažem pravu vrijednost bio proizvoda. :))
    To bi pomoglo u promociji zdravlja i vitalnosti među mojim društvom, koje baš i nije zainteresirano. :/ Pa ipak..svi volimo kad netko na nas pozitivno utječe ;)

Josipa_K

Već sam se upoznala s ovim majicama i skroz su mi simpatične! A nazivi majica su skroz ludi! :D Nadam se daću biti jedna od sretnica koja će dobiti u vlasništvo ove majice. Ja bi željela osvojiti mušku majicu koju bi poklonila dečku i na taj način ga još više približila i zainteresirala za zaštitu ove naše planete. Ja sam pomalo počela mijenjati svoje navike i živjeti ''zeleno'' te nastojim to prenijeti i na njega!

• Default avatar -
    Morphine

Zapravo je vrlo jednostavno - hodam zamotana u pamuk :) već godinama, jer sve drugo narušava disanje moje kože, a zeleno me asocira na moju uživanciju u vidu irskog stepa i bilo bi predobro imati spojena dva užitka u jednom. :)

• Default avatar -
    deedee1

želim žensku majicu jer, jer , jeeeeeer... želim biti cool kao brokula i sarkastična kao ž!

(a i tijelo bi mi bilo sretno u organskom pamuku...)

• Default avatar -
    vocnijogurt

Sviđa mi se dizajn majce i materijal koji je prozračan.
    Obožavam brokulu! 22.3. je bio National broccoli day koji sam proslavila juhom od brokule :D
    Kak bi bilo lijepo da sljedeće godine taj dan dočekam u ovako divnoj majci! :)

• Default avatar -
    shalala

Brokula je hrana prava
    Volim ju ja i krava zdrava

Ž je zadnje naše slovo
    Iznutra je nešto novo

Prirodu živim, prirodu volim
    Brokulu&Ž od srca molim

Organsku maju od pamuka bio
    Da mi vrući radni dan bude mio
    :)

• Default avatar -
    anitaa124

Brokula&Ž rade zaista izvrstan posao! Mojoj sreci nema kraja jer majcu od organskog pamuka nosim sada! Po cijele dane pjevusim i smijem se dok secem ulicama grada. Organski pamuk mojoj je kozi prijatelj drag, zavodljiv, podatan, mekan kao san!

• Default avatar -
    Zmijica

Nosila bih organski pamuk da me grije, jer vani toplo nije! Ožujak u kalendaru, veste u ormaru, za suncem žudim, za proljećem ludim. Ova majica baš bi sjela, k'o melem na ranu, u tmurnom danu, vesela i bijela... <3

• Default avatar -
    anitaa124

Brokula&Ž rade zaista izvrstan posao! Mojoj sreci nema kraja jer majcu od organskog pamuka nosim sada! Po cijele dane pjevusim i smijem se dok secem ulicama grada. Organski pamuk mojoj je kozi prijatelj drag, zavodljiv, podatan, mekan kao san!

• Default avatar -
    purple7

Brokula&Ž odjeća to je stvar prava
    i jako me veseli „Svakodnevka s povrćem“
    i osvajanje majice koju mi poklanja Zdrava krava.

Drugo ime mi je Mali Zeleni i to je moja nauka,
    volim sve što čuva našu Zemlju
    i zato želim nositi odjeću od organskog pamuka.

Prirodna tkanina mojoj koži daje osjećaj blagi,
    a veliki plus su i skrivene poruke
    koje će osim mene pročitati i moj dragi.

Organski pamuk nije štetan za okoliš i ljude
    i ako meni pošaljete jednu majicu
    moja malenkost će najsretnija da bude. :)

• Default avatar -
    mallory

Zato što mi je Orhan Pamuk najdraži pisac!

• Default avatar -
    Ermossisima

Voljela bih nositi organski pamuk jer me čini lijepom, pazi na moju kožu o pritom čuva prirodu! :)

• Default avatar -
    KristinaKvastek

organski pamuk rulz :)

• Default avatar -
    nikazanella

Brokula& Ž odjeća je prava
    napravljena od organski uzgojenog pamuka.
    Prirodna tknanina mojoj koži pruža njegu,
    kao što ju i ja pružam očuvanju prirode.
    Zato Zdrava krava znaj da dobijem ovu majcu
    počašćena i sretna bi bila ja.

bratic

Volim brokulu boju zelenu, i odjeću laganu,ležernu. Majica je za mene stvorena, jer je pamuk najudobnija tkanina.

Rozika

Htjela bih nositi organski pamuk zato da mogu vikati: "MOJA MAJICA JE OD ORGANSKOG PAMUKA!! VIDI!! IMAM BROKULU NA MAJICI" XD

• Default avatar -
    meteorka

Voljela bih nositi organski pamuk, da vidim kakva je razlika između organskog i ovog nama smrtnicima dostupnog :)

DanijelaVukov

Boja mi se sviđa. Po mom guštu. Pamuk obožavam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani