Osvoji Brokula&Ž majice!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ANY84
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

Voljela bih nositi tu majicu jer mi se jako sviđa što je napravljena od organskih uzgojenih sirovina a to daje jako lijep osjećaj ugode na tvom tijelu a ja sam jako ekološki osviještena i volim sve što je prirodno jer to je najbolje za nas sve...

• Default avatar -
    dominikelektricar

a ja bi rado htio jednu takvu majcu zato sto nisam nikad nosio takvu ekološku majcu, neznam čak ni di se mogu kupit a i vjerojatno su preskupe za mene.. al vrlo bi radno htio isprobat i nosit jednu takvu majcu ;)

• Default avatar -
    herrjura

Odjeća izrađena od organskog pamuka je primjer kako svako od nas može dati značajan doprinos očuvanju prirode. Organski pamuk je zdraviji, mekši, prozračniji, ugodniji za kožu i ima hipoalergijsko djelovanje. Dovoljno da poželim imati takvu majicu. A ova zelena boja oborila me s nogu.

• Default avatar -
    shalala

B - Bio pamuk baš je lak
    R - Rukom bran on je mrak
    O - Organsko je sad u điru
    K - Krava zdrava budi u miru
    U - Unutra je tajna slatka
    L - Ludi Pero - to je patka
    A - Alalalalala
    & - Idemo svi
    Ž - Živi život! :)

• Default avatar -
    vjevevica

oooopa!ovo mooooora da je ugodno nositi.voljela bih ju testirati na treningu,kada mi se sve majice ,da prostite,usmrde za 10 minuta.ova bi garant mirišiila na pobjedu i brokulu :) i ž :D

Imutak

Eto iako nam vremenske prilike ne pokazuju da nam stiže proljeće,no svakog dana čekam da sunce obasja naše vrtove pa da krenem u akciju.A kako bi moje povrće i voće bolje raslo voljela bih dobiti majicu tako da mogu u njoj još bolje raditi u vrtu i veselo pozdravljati svoje biljke koje isto tako organski proizvodim i znam što jedem.

• Default avatar -
    ninashpina

hoću jaaa! :)

• Default avatar -
    Any7

Zato što se zdravo hranim, pa bi bio red da se počnem i zdravo oblačiti :))

• Default avatar -
    zahlenspiel

Volim organski pamuk zato što se u njemu osjećam još bliža prirodi... a i odličan je za moju osjetljivu kožu!

• Default avatar -
    amaretica

Zato da konačno pokažem ženi da mi konačno prestane kupovati majce u kineskom, već da je vrijeme da kupujem kvalitetnije majce sa pravim materijalima

• Default avatar -
    slavonka89

Jedem zdravo, pijem puno vode (čak sam si kupila i ''Flašku'', jer ju nisam osvojila na prijašnjoj nagradnoj igri:)), zelenog čaja, redovito vježbam, vozim bicikl, planinarim, pa je red da se počnem i ''zdravo'' odijevati kako bih zatvorila vlastiti prirodni krug.

• Default avatar -
    Petobra

Nježan na dodir to već svatko zna, organski pamuk volim i ja. Majice su prefine i ponosit ću se ako je dobijem s time!

• Default avatar -
    zelenimrav

Imam 26 godina i povrće sam počeo jesti tek prije 4 godine (tu ne mislim na krumpir i lubenicu). Do tada sam jeo uglavnom nezdravo "junk food". slavonka89 koja je napisala komentar danas u 14:14 mi je djevojka i uz nju sam poćeo jesti povrće i opčenito zdravu hranu. Danas više ne mogu zamisliti ručak bez salate ili nekog povrća.

Zajedno pratimo novosti na zdravoj kravi. Odlućio sam se registrirati i napisati komentar jer sam vidio njen komentar. Ona upravo pere salatu od maslačka :)

Ako osvojim majicu poklonit ću je njoj jer me zaljubila u zdravu hranu.

• Default avatar -
    cifa

Samo saznanje koliko djece na svijetu umre od udisanja i korištenja pesticida i razno raznih kemikalija radeći na farmama pamuka za novac koji nije vrijedan spomena dovoljno je da postaneš štovatelj svih onih koji se trude proizvesti nešto organsko. Očuvanje prirodne ravnoteže u interesu nam je svima jer svu tu vodu i svu tu zemlju, sav taj zrak ostavljamo u nasljeđe svojoj dječici. I prije sam kupovala proizvode od organski uzgojenog pamuka pa mi nisu strani.Uvijek ću biti za bojkot onih koji ugrožavaju budućnost moje djece isto kao što ću podržavati one koji pokušavaju osvjestiti prednosti organskog uzgoja. I usput, majice su skroz simpa :)

• Default avatar -
    dunjapovljana111

Moram priznati da u mlađim danima nisam puno razmišljala o organskoj proizvodnji hrane kao i svi mladi ali kad stekneš neke godine jeo bi da je moguće samo ono što proizvedeš, što naravno nije moguće zato bi jako rado imala tu majicu koju ne mogu sama napraviti

• Default avatar -
    amourzg

..jer mi se sviđa i jer bi voljela u njoj vježbati jogu! sto bi doslo kao nekakva zaokruzena prica sa promjenama koje sam uvela :)

merida

Moj suprug ima problema s kožom na leđima, pa bi stoga voljeli isprobati ovu majicu od organskog pamuka da vidimo kakave bi bile reakcije kože na njega. Inače nosi samo pamučnu odjeću, koristi sensitive proizvode za tuširanje, ali problem je i dalje prisutan. Napravili smo sve pretrage kod dermatologa, nalazi uredni, alergčan nije na ništa, barem tako kažu rezultati alergo testa. Čitali smo dosta o organskom pamuku i čini nam se da je u svakom slučaju kvalitetniji i bolji od obično uzgojenog pamuka, naravno za osobe koje imaju problema s kožom.

• Default avatar -
    redsonya

Kad već posao nisam dobila u Bruketa&Žiniću, njihova kul majica bi mi bila utješna nagrada. :)

• Default avatar -
    natalicro

Svaki dan čitam krasne porukice sa majica,gaćica..bokserica..brokulica i male ptičice..radim 8 sati šivajući ih ..voljela bi imate jednu na sebi ,divim im se svaki dan ,prekrasne suuuuuuuuuuu :))))

• Default avatar -
    blaza123

poznato je da je pamučno rublje najzdravije za tijelo...koža diše a pamuk je mazi...
    ova majica bila bi idealna za moju kožu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani