Osvoji Brokula&Ž majice!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    puli
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

Jednostavno želim osjetiti mekoću i udobnost organskog pamuka na svojoj koži:D

• Default avatar -
    magda59

Htjela bi se obući u brokulu i kad mi mama slijedeći puta kaže da ju moram jesti reći ću joj kako samu sebe ne jedem! A i zato što sam malo skinila kile pa bi mi veličina M savršeno stajala, šteta onda da date nekom drugom!

• Default avatar -
    greensleevs

Majicu od organskog pamuka želim nositi zato što majica od konvencionalno uzgojenog pamuk sadrži više od 25% insekticida koji se koriste diljem svijeta i 10% pesticida. Ne biste pojeli zdjelu pesticida natopljenu insekticidima, ali zašto se onda želite pokriti odjećom natopljenom kemikalijama?!

• Default avatar -
    petra30111995

Brokula je moje najdraže povrće pa ga želim i reklamirati na majici... :))

• Default avatar -
    Tamia

Organski pamuk nosit želim,
    njemu se ja jako veselim.
    Na prirodan način je uzgojen,
    da nas čini sretnijima je stvoren.

Zdraviji je za tijelo naše,
    mekoj koži on jako paše.
    Zelenu boju najviše volim,
    svemu zelenom ne mogu da odolim.

Volim zeleno cvijeće, volim zelenu prirodu,
    Volim zelenu odjeću, obožavam modu.
    Uživam u prirodi, veselim joj se uvijek,
    čuvajte prirodu, volite je zauvijek.

Da nema nje, nebi bilo ni nas,
    u prirodi divnoj ja nalazim spas.
    Najljepše je sjesti na zelenu travu,
    uživati u suncu, razbistriti glavu.

Ona nam daje život, daje nam hranu,
    Volim biti u prirodi više nego u stanu.
    A još kad je oko mene zeleno sve,
    to je zaista predivno zar ne? :)

• Default avatar -
    monnka

Zelim ovu majicu ponajvise iz razloga sto je to cisti organski pamuk, ne volim umjetne materijale i kemije na odijeci... Za svoju kozu zelim samo najbolje a ova majica to pruza :)

• Default avatar -
    pepermint2

Brokula&Ž rezultat je rada mog najdražeg marketinškog tima. Bilo bi lijepo moći prošetati takvu majicu, i pokazati da mi je bitno na koji način je uzgojen pamuk od kojeg se izrađuju majice. A ni moj suprug ne bi imao ništa protiv takve majice.

• Default avatar -
    Monikak

Aktivno sam se počela baviti trčanjem,iako nikad nisam uspjela u komadu istrčati ni 5 min.Nisam htjela odustati ,sad nakon godinu dana trčim bez problema dulje vrijeme ,smršavila sam 10 kg....i osijećam se izvrsno ,ne samo zbog kila ,nego zbog ustrajanosti.Sad uživam u trčanju u prirodi,nije da se silim da moram ići ,nego volim ići trčati.Moj moto je "Volja je vještina koja je savladiva" I sad mi baš treba jedna organska majca s kojom ću pretrčati još puno kilometara, majca.Sve u skladu s prirodom.

VivaLaGloria

Voljela bih prošetati novu, udobnu majicu zabavnog dizajna i pokazati rezultate svog vježbanja ;)

gogz

organski uzgojeni pamuk ce se idealno uklopiti u moj zdravi zivot kojeg se uspjesno drzim jos od nove godine. bravo ja! :D

dado78

Napokon nešto organsko i prirodno a ne ova nekvalitetna i po zdravlje opasna roba "made in china" kojom smo pretrpani.

ellasky

Prirodno je uvijek dobrodošlo u moj dom,da li se radilo o hrani,kozmetici ili odijeći.S ponosom i osmijehom na licu bi nosila majicu.Živi brzo-ali zdravo.

• Default avatar -
    laethala

Prekrasno! Pogotovo jer me Brokula i ptičica Ž podsjećaju na mene i moju seku. Ona je brokula, a ja ptičica. I iako smo "malo" različite nerazdvojne smo! I bila bih jako sretna kad bih joj mogla pokloniti ovu super majicu. :D (plus želim se uvjeriti da je organski pamuk zbilja tako mekan)

• Default avatar -
    latica87

Zeleno je sunce, jer želim da takvo bude,
    zeleno je nebo, ma znate već ljude -
    ako nešto nije kako drugi vide,
    odmah si ti čudak i čudom se čude!
    Zeleno je zdravo, to mi kažu mnogi.
    Pa, zar da jedem travu?
    Ma, neka je zdravo - prepustit ću kravi.
    Zelene su oči što mi srce griju,
    zelenu baš volim boja mi je draga,
    zato i želim Brokula&Ž majicu od organskog pamuka...
    rime je sada dosta, inače - pozelenit ću i ja sada!

• Default avatar -
    MATIJABISKUP

zelena trava, zelena krava, jer brokula mi je najbolja hrana..............

sanjakruno

MIslim da nemam šanse osvojit majcu pored brda dobrih komentara...ako ne osvojim ostaje mi zdravo papati i što više namirnica iz svog vrta uvrstiti u svakodnevnu prehranu;)

• Default avatar -
    visnjica1

Nadam se da ću dočekati dan kada će sve biti napravljeno od materijala proizvedenih na organskim načelima,da čuvamo prirodu koja nam je samo posuđena a mi je nemilice uništavamo,da zdravim uzgojom i proizvodnjom ne koristimo djecu kao radnu snagu,sama pomisao na nasmijana i bezbrižna dječija lica koja žive u nezagađenom okruženju grije mi srce kao što bi me mazila i grijala i vaša prekrasna majica.

ciklaZdravlja

Koža suha?
    Gnjev, patnja i muka?
    Nadraženost?
    Od sada prošlost!

Okoliš možeš zaštiti,
    Dobro djelo učiniti,
    Odlučno pristati,
    te prirodno nositi!
    Voljela bih ju nositi,
    zbog prirodnosti te,
    udobnosti i kvalitete!

Kemikalije goodbye,
    stiže organski pamuk sad! ;)

• Default avatar -
    ivezd

Moja draga, sunce malo,
    mene hrani samo zdravo.
    Topli kruh od ječma i raži,
    jutrom ona mene draži.
    Malo meda, banana, dvije,
    možda mi kobasu za ručak krije.
    Kad li dođe ručka ura,
    pod nos mi zeleno gura.
    Hoću ćevape! - vičem glasno,
    dok i mrkvu grickam slasno.
    "Lešo meso, brokula i zrno soli,
    papaj, ljube, jer mala te puno voli."

P.S. Ovako nekako izgleda svaki dan života s mojom boljom polovicom. U sve što može protegne notu brokule, tako da je jedemo kuhanu, u složencima, juhama, još je samo valjda u kolaču nismo dobili, makar uopće ne sumnjam da će i to doći na red. Pobornik je zdravog života, možda i fanatik, ali zahvaljujući tome svi smo zdravi, vitalni i sretni. Uživamo u prirodi i živimo u skladu s njom, a budući da mi je nedavno iznijela ideju da počnemo s uzgojem organskog pamuka, mislim da nema te ogrlice, sata ili parfema koji bi ju razveselio više od ove majčice. U tom slučaju, možda bi se i ja uspio "ogrebati" za kakav komad sočnog, masnog i slasnog hm.. carskog mesa? :)

• Default avatar -
    ignacijac

..Za mene - samo najbolje!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani