Fitness 02. rujna 2010.

Vrati se u formu nakon ljeta!

Sonja.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pogledaj video i vrati se u formu nakon ljetne pauze na vrlo zabavan i učinkovit način. U prvoj epizodi  fitness instruktorica Sonja naučit će te kako se pravilno razgibati i pokazati ti vježbe za noge i ruke

Pripremi zglobove za vježbanje

Razgibavanje je kao i zagrijavanje vrlo važan dio pripreme za vježbanje kako bi spriječili mogućnost ozlijede. Dok zagrijati tijelo znači podići broj otkucaja srca na višu razinu i podići temperaturu mišića, razgibavanje uključuje pripremu zglobova za vježbanje.

Zagrijati se možemo na različite načine, a najjednostavnije je hodati na mjestu ili u prostoru 5 do 10 min. Osim razgibavanja u ovoj epizodi izvodimo osnovne vježbe za ruke i noge.

Vježbati možeš i vani

Ove vježbe možeš izvoditi bilo gdje; u prirodi, kod kuće, sami ili u društvu. Važno je da slušaš svoje tijelo i ne pretjeraš s intenzitetom vježbi. U bilo kojem trenutku možeš napraviti pauzu i zatim ponovo krenuti kada si spremna za to.

Isto tako ukoliko želiš možeš pojedine emisije odvježbati i nekoliko puta zaredom. Kako bi tijelo funkcioniralo na pravilan način potrebno je piti dovoljnu količinu vode, posebno prije, za vrijeme i neposredno poslije vježbanja.

Više info: www.skidajkile.hr

Pročitaj kako izgubiti kilograme u pet tjedana...


Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.