Fitness 27. travnja 2021.

Koje to moćne vježbe za noge Halle Berry radi samo jednom tjedno?

Foto: POOL/Reuters/Pixsell Fotografi su zabilježili dolazak Halle Berry na 93. dodjelu nagrade Oscar. Halle Berry mnoge zadivljuje svojim izgledom, a svoj fitness program često dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Osim zbog nove frizure i zamamne haljine, na dodjeli Oscara glave su za Halle Berry okretali i zbog njene zavodljive linije. U nastavku pročitaj koje su to vježbe kojima može na tome zahvaliti...

Halle Berry jedna je od fizički najatraktivnijih ženskih zvijezda u Hollywoodu. Dokaz za to njeni su treninzi koje rado dijeli na Instagramu sa svojih gotovo sedam milijuna pratitelja. Čak je i njen dugogodišnji trener Peter Lee Thomas navodno bio "apsolutno šokiran" kada je prvi put čuo da Berry ima 54 godine.

Osim zbog zdravlja, oskarovka se treningom bavi i zbog napornih sati snimanja i zahtjevnih uloga. U intervjuu prije Oskara je za In Style otkrila da su joj najdraže vježbe za noge te je s njima podijelila svoju rutinu koju ponavlja jednom tjedno.

Vježba za oblikovane noge by Halle Berry

Skaters ili skaters skok

Kreni s malenim skokom udesno dok je lijeva noga podignuta iza tebe. Ponovi deset puta skačući s jedne strane na drugu.


 

Čučanj s trakom

Prije nego staneš u položaj čučnja uzmi traku i namjesti ju na sredinu bedara. Zatim se spusti u položaj čučnja, odskoči i zaokreni se za 180 stupnjeva te se ponovno spusti u položaj čučnja. Ponovi sve deset puta.

 | Author: Guliver Shutterstock Foto: Guliver Shutterstock
 

Sprint u slovo V

Ako vježbaš s prostirkom ispred sebe, udalji se od nje otprilike dva do tri metra i stani na sredinu. Započni tako da sitnim koracima sprintaš do jednoj kraja prostirke, laganim koracima unazad vrati se u početni položaj i zatim ponovno sprintaj do drugog kraja prostirke. Poanta je da trčiš kao da pišeš slovo V.

Skok

Stani na jednu stranu prostirke, spusti se u čučanj i zatim otisni nogama kako bi napravila skok do drugog kraja prostirke. Zatim, kada doskočiš na drugi kraj prostirke, ponovno se spusti u lagani čučanj te koracima u nazad vrati na početni položaj. Ponovi također 10 puta.

Osmice

Na svaki kraj prostirke postavi neki predmet, po mogućnosti manji, kockasti ili pravokutni. Stani uz vanjsku rub prostirke i počni trčati oko njih kratkim koracima kao da pišeš broj osam. Ponovi deset puta i nemoj sjeći kuteve!
 

Kako Berry naglašava, poanta njenih fitness objava na Instagramu i ostalim društvenim mrežama nije kako bi se pohvalila svojim tijelom već da pokaže svojim pratiteljima kako za fit izgled i zdrav duh nije potrebno članstvo u teretani te skupocjeni dodaci.

Na ovogodišnjoj, odnosno sinoćnjoj dodijeli oskara Berry ne samo da je oduševila svojom linijom, već i haljinom po svom izboru, dok su frizuru brojni kritičari proglasili nedovoljno atraktivnom.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      ExtremeUslugazajma

      Trebate li zajam? Ekstremni zajmovi su vam dostupni i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja i ne varaju, jer sam od tada s njima, pa iskoristite ovu priliku da se zapanjite

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.