Fitness 29. lipnja 2020.

Halle Berry nikad nije bila u boljoj fizičkoj formi, a sve to zbog samo jedne promjene

Foto: Screenshot: Instagram/Halle Berry
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

"Šetam svijetom s više samopouzdanja nego ikad prije."

Halle Berry u svojoj se (ranoj) glumačkoj karijeri fokusirala na vježbe s utezima kako bi što bolje oblikovala svoje tijelo. No, sve se to promijenilo, i sada sa svoje 53 godine Berry u svoju fitness rutinu uključuje utege, ali i jogu, borilačke vještine, vježbe otpornosti i nikad se nije bolje osjećala. Sve zahvaljujući jednoj promjeni o kojoj je pričala za Women's Health.

Možda te zanima... 3 vježbe za trbuh uz koje mišići brzo dobivaju tonus Fitness

"U svojoj karijeri imala sam priliku trenirati s nekim od najjačih imena u fitness svijetu. No, kada sam imala 20, nisam toliko obraćala pozornost na to. Bila sam mlada i izgled je bio veliki dio moje glumačke karijere te sam svoju pažnju uglavnom usmjeravala na utege", rekla je Berry.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

"Uvijek sam bila u teretani na spravama ili sam dizala utege na strunjači. Moj fitness režim sastojao se samo od jednoga cilja - dobro oblikovanog tijela. Radila sam na mišićima stražnjice, izolirajući određene mišićne skupine i iako sam prilikom vježbanja ulagala veliki napor, to mi je postalo pomalo dosadno, ali izgledala sam dobro i u tom vremenu to mi je bilo dovoljno."

"No, nakon što sam otkrila da imam dijabetes sa svoje 22 godine, stvari su se počele mijenjati i počela sam doživljavati kondiciju kao način da se brinem za svoje zdravlje i svoje tijelo. Kao rezultat toga, tijekom sljedećih nekoliko desetljeća moja se perspektiva i moji su se treninzi počeli mijenjati. Počela sam se fokusirati na fit osjećaj, zdravlje i kondiciju više nego na sam izgled i moji treninzi su postali način na koji se brinem o svojem zdravlju", zaključila je Berry.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

"Tada sam, od trenutka kada sam postala majka, željela biti jaka i zdrava za svoju djecu. Željela sam biti tu za njih što duže. Pa sada, bilo da vježbam sama ili sa svojim trenerom Peterom Leeom Thomasom, moja rutina je 'slobodna', a moji treninzi su se preobrazili. Nekad se samo istežem, nekad radim jogu, volim brzo trčati, radim i vježbe s izdržajem te treniram određene borilačke vještine. Naravno, ponekad i dižem utege, ali mislim da od kad sam počela vježbati s Peterom, nikad nisam ponovila iste vježbe dva dana za redom."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

"S ovakvim pristupom fitnessu, mom umu nikad nije dosadno, a moje tijelo i dalje žudi za kretanjem i novim vježbama, a ja hodam svijetom s više samopouzdanja nego ikada prije. Nije sve u izgledu, tek kada se fokusiram na svoje zdravstveno stanje i uživam sama u sebi, tek tada moje tijelo izgleda jednako dobro kao i prije ili čak možda još i bolje", zaključila je Berry za Woman's Health.

Vježbe za čvrstu stražnjicu Možda te zanima... Ovih 5 vježbi možeš napraviti bilo gdje, a noge i stražnjica će ti izgledati super Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.