Fitness Blic vježbe 25. kolovoza 2020.

Dvije vježbe za cijelo tijelo u koje se kune Halle Berry

Foto: Instagram/Denis Rajčić
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Halle Berry (54) podijelila je novu Instagram fotografiju u jarko crvenom kupaćem kupaćem kostimu na kojoj je pokazala da joj je tijelo svakim danom sve čvršće i zategnutije. Na Instagramu je podijelila zbog kojih vježbi ima tako savršeno oblikovane noge i čvrst trbuh te svoju ljetnu playlistu uz koju ih izvodi.

Berry je napisala da je za vježbanje najvažnija motivacija, a dobra glazba joj značajno doprinosi i objavila playlistu uz koju se ovo ljeto znojila sa svojim trenerom.

Ciara’s “Rooted,” Disclosure’s “Douha,” Curtis Mayfield’s “Move On Up,” Pharrell’s “Entrepreneur,” Cardi B and Megan Thee Stallion’s “WAP,” KC & The Sunshine Band’s “I Get Lifted,” James Brown’s “Super Bad,” Sevana’s “Mango,” Vic Mensa and BJ The Chicago Kid’s “Rebirth,” Kehlani’s “Change Your Life,” Robert More and All The People’s “Cramp Your Style,” and Alicia Keys’ “So Done.”

Dok sluša ove pjesme Berry se voli usredotočiti na sveobuhvatnu kondiciju i 20-minutne vježbe, koje radi četiri puta tjedno. Njezini učinkoviti treninzi s trenerom Peterom Leeom Thomasom uključuju puno vježbi za cijelo tijelo poput  čučnjeva. "Važno mi je da izvodim što više vježbi za cijelo tijelo jer su svi mišići važni, a pogotovo oni jezgre tijela. Moji trbušni mišići su unatoč godinama snažni kao i prije, iako u svojoj rutini vježbanja nemam uključene trbušnjake.

Jedan trening Halle Berry

  • 40 iskoraka s potezom za bicepse s bučicama u rukama, (rekviziti za ovu vježbu: opterećenje za gležnjeve i zglobove te bučice)
  • 20 čučnjeva s podizanjem ruku (rekviziti za ovu vježbu su joj elastična traka i bučice)
  • 38 iskoraka s bučicama
  • 19 čučnjeva s podizanjem ruku
  • 36 iskoraka s podizanjem ruku
  • 18 čučnjeva s podizanjem ruku

Squats to overhead press (čučnjevi s podizanjem ruku)

 

Lunges with biceps curls (Iskoraci s potezom za bicepse)

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.