Fitness 08. srpnja 2023.

7 vježbi kojima Kim Kardashian oblikuje stražnjicu

Kim Kardashian
Foto: instagram @skims Kim i Greco treniraju zajedno od početka godine
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Trenerica Senada Greca na svojim je društvenim mrežama obavila kako izgleda jedan trening s Kim Kardashian, a ako ga i vi želite isprobati, vježbe potražite u nastavku.

Koliko su obline Kardashian sestara prave ili ne tema je mnogih debata na društvenim mrežama u koje su se čak uključili i brojni estetski kirurzi te osobni treneri. Ono što možemo vidjeti u gotovo svakoj epizodi The Kardashians je kako slavne sestre često posjećuju teretanu, a sada je i trenerica slavnih Senada Greca objavila video treninga s Kim Kardashian u kojem Kim izvodi brojne vježbe za oblikovanje stražnice. 

"Radimo zajedno od siječnja i unatoč Kiminom izuzetno zauzetom rasporedu, ona i dalje stavlja trening na prvo mjesto. Ponosna sam na napredak koji smo postigli i uzbuđena vidjeti kamo nas ovaj put vodi", napisala je Greca na svom Instagram profilu uz koji je objavila detalje treninga. 

Trening za oblikovanje stražnjice s Kim Kardashian

Trenerica Greca najprije je spomenula kako je treningu prethodilo zagrijavanje, a nakon treninga Kim je mišiće istegnula i opustila koristeći foam roller ili roler od pjene. Sam trening se sastoji od sljedećih vježbi, a kako ih Kim izvodi pogledajte u videu u nastavku. 

  • Clamshells s potiskivanjem - 16 ponavljanja x 3 serije svaka strana
  • Lateralni čučnjevi s bučicom i elastičnom trakom - 12 ponavljanja x 3 serije svaka strana
  • Čučnjevi s trakom za otpor - 12 ponavljanja x 4 serije
  • Sjedeći otkloni nogu - 12 ponavljanja x 4 serije
  • Sumo rumunjsko mrtvo dizanje - 12 ponavljanja x 4 serije
  • Potisci kukova - 12 ponavljanja x 4 serije
  • Monster walk s elastičnom trakom - 30 ponavljanja
Možda te zanima... 'Hip Thrust' ili potisak kuka: Najvažnija vježba za savršenu stražnjicu Fitness elastične trake Možda te zanima... Elastične trake: 4 video treninga za cijelo tijelo Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.