Fitness 5 koraka do lijepog i zdravog tijela 30. svibnja 2018.

5 najboljih kompilacija za vježbanje i trčanje

Foto: Freepik

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Čak i ako nisi audiofili, za bavljenje sportskim aktivnostima poželjet ćeš glazbenu pratnju koja će te pokrenuti, razveseliti te ti neprekidno davati tempo

Došlo je proljeće, odbacuješ slojeve odjeće i donosiš odluku da ćeš više brinuti o zdravlju, a time i o ljepoti svoga tijela. Po kući tražiš zagubljenu iskaznicu teretane, kupuješ nove tenisice za trčanje ili u svom domu uređuješ kutak za vježbanje. Na internetu po cijele noći tražiš savjete kako bi fizičku aktivnost organizirala na način koji najbolje odgovara tvojem karakteru i svakodnevnim obavezama, tražiš savjete od iskusnijih i aktivnijih prijatelja.

No početna euforija brzo splasne jer se jako teško motivirati kad shvatiš koliko si (puno) izvan forme i da moraš mijenjati životne navike, što je težak zadatak. No postoji jedna općepoznata činjenica koju si zaboravila - da ti generalno u motivaciji i tijekom vježbanja i trčanja, ali i neposredno prije tih aktivnosti, mnogo može pomoći glazba. Stoga, uz sve ostalo, ne zaboravi pripremiti kompilaciju koja te najbolje aktivira. Da ne bi mnogo mozgala i tako odgađala dobru odluku, Almagea L-Carnitine Active+ ti pomaže ovim prijedlozima, koji uključuju različite vrste glazbe za različite glazbene ukuse i osobnosti. 

Ako te najbolje pokreće energična glazba i žestoki ritmovi, ova kompilacija od 40-ak minuta mogla bi biti dobar izbor za tebe:

 

Voliš laganiji dance ritam i trening vam ne traje manje od 2 sata? - Isprobaj ovaj motivirajući laganini miks:

 

Kad kreneš s Despacitom, zagarantirano je uspješno vježbanje – muy bueno!

 

Aktualni hitovi koje si naučila i zavoljela slušajući radio, pa ćeš se osjećati kao kod kuće:

 

Čilaj i isteži se uz deep house miks s izvođačima kao što su Kygo, Ed Sheeren i Deamn:

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.