Fitness Vježbe za mršavljenje 22. travnja 2021.

14-minutni trening za trbušnjake popularne trenerice Kayle Itsines

Foto: Screenshot: Kayla Itsines/Instagram
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Osnaži jezgru svojega tijela ovom kratkom vježbom koja će iz tebe izvući sve do posljednje trunke energije, ali i kalorije.

Ovaj brzi 14-minutni trening trenerice Kayle Itsines upravo je ono što trebaš da izazoveš sama sebe i ojačaš jezgru svojega tijela. Ovaj trening uključuje kombinaciju izometričkih i dinamičnih vježbi za jačanje trbuha te dubokih mišića za stabilizaciju.

"Oduvijek mi je želja bila da fitness učinim dostupnim za sve žene, ne samo one koje mogu izdvojiti vrijeme i novac za teretanu. Upravo je to bila ideja iza ovih novih vježbi", kaže Itsines.  

"Svoju snagu i kondiciju možeš izgraditi dok ideš vlastitim tempom s vježbama u kratkom vremenskom periodu i u vremenu kada to tebi odgovara", rekla je za Woman's Health.

Možda te zanima... 5 odličnih online treninga s poznatim fitness trenerima koji jamče rezultate Fitness

Što očekivati od ovog treninga?

Trening sadrži tri seta s fokusom na stabilnost i osnove mišiće. Najbolja stvar je što ga možeš izvoditi kada hoće i gdje hoćeš. Kratak je, a već nakon prvog seta vidjet ćeš koliko energije i znoja 'izvlači' iz tebe te ćeš se nakon što ga završiš osjećati fantastično!

Sastoji se od različitih plankova, penjača te ostalih vježbi koje će doslovno 'zapaliti' tvoje trbušne mišiće. Stoga, nemoj čekati - pogledaj video, pripremi se i kreni vježbati zajedno s Kaylom!

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      ExtremeUslugazajma

      Trebate li zajam? Ekstremni zajmovi su vam dostupni i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja i ne varaju, jer sam od tada s njima, pa iskoristite ovu priliku da se zapanjite

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.