Zdravlje 01. srpnja 2021.

Šest besplatnih aktivnosti na Festivalu zdravlja

Foto: PR Festival zdravlja održat će se 3. i 4. srpnja u Maksimiru
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Osim što možeš sudjelovati u raznim panelima i diskusijama, na Festivalu zdravlja napravi besplatne preventivne preglede i uživaj u tjelovježbi

Zdravlje nam je svima važno, no u posljednjih godinu dana ipak smo mu se malo više posvetili. Ako si u potrazi za korisnim savjetima stručnjaka i želiš saznati što sve možeš učiniti za sebe i svoju obitelj, svakako posjeti Festival zdravlja 3. i 4. srpnja u parku Maksimir pored Vidikovca. Osim što možeš sudjelovati u raznim panelima i diskusijama, moći ćeš besplatno napraviti detaljnu analizu tjelesne mase i biološke starosti organizma, provjeriti krvni tlak, AB indeks, zasićenost kisikom, dobiti savjete vezane uz dijabetes tipa 2 i kardiovaskularne bolesti te pokrenuti tijelo uz zabavnu tjelovježbu.  

 | Author: PR Foto: PR
Tijekom ljetnih mjeseci posebno trebamo paziti na zdravlje kože. Kako bi na vrijeme spriječili oboljenja kože, kod Croatia Poliklinika kupole možeš besplatno provjeriti madeže, dok više o zaštiti od sunca možeš naučiti na panelu "Sunce - prijatelj ili neprijatelj naše kože" powered by Eau Thermale Avene. 

Kod Croatia Poliklinika kupole također možeš provjeriti krvni tlak, AB indeks te zasićenost kisikom. Ovo su tri parametra koja mogu ukazati na zdravstvene komplikacije prije nego što primijetimo opasne simptome. 

Možda te zanima... Dođi na Festival zdravlja u Maksimir 3. i 4. srpnja Zdravlje

Pandemija je mnogima usporila životni ritam, a kao posljedica ostalo nam je nekoliko neželjenih kilograma viška. Prekomjerna tjelesna težina jedan je od faktora koji povećavaju rizik od pojave kardiovaskularnih bolesti te dijabetesa tipa 2, a kako bi ih na vrijeme spriječili, Pliva je osigurala besplatno kardiovaskularno savjetovanje i konzultacije s liječnicima o dijabetesu tipa 2. 

 | Author: Davorin Visnjic/PIXSELL Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

U sklopu pop-upa Farmacia sportsko savjetovalište možeš napraviti detaljnu analizu tjelesne mase i biološke starosti organizma. Ovo je odličan prvi korak na putu do zdravlja i optimalne tjelesne težine jer ćeš uz pomoć početnog stanja organizma lakše napraviti plan za zdraviji život.  

Znamo da je najzdraviji put do optimalne tjelesne težine uravnotežena prehrana i redovita tjelovježba. Farmacia je pripremila i savjetovalište na kojem možeš dobiti korisne savjete o prehrani sukladno tvom zdravstvenom statusu te statusu treniranja. Ako rezultati pokažu da ti je potrebno više tjelovježbe u svakodnevnom životu, započeti možeš na "Hodanje je lijek" vježbanju powered by HEP

Vrijeme je da ovaj vikend uzmeš zdravlje u svoje ruke i pri tome uživaš! Raspored svih događanja provjeri na Facebook stranici.

Možda te zanima... Zaviri u fotopriču s Festivala zdravlja održanog u Zagrebu Zdravlje

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.