Psiha i seks Moje emocije 21. lipnja 2020.

Horoskop za razdoblje Raka za sve horoskopske znakove

Foto: shutterstock Kao prvi vodeni znak zodijaka, velikodušni Rak uranja u naše osjećaje i pojačava osjetljivost
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U subotu, 20. lipnja Sunce napušta promjenjivi zračni znak Blizanaca i ulazi u kardinalni vodeni znak - Rak, gdje će ostati sve do 22. srpnja.

Prošli su brzi, društveni dani sezone Blizanaca i činjenica da se osjećate pomalo usamljeno, introvertno i emocije su vam sve jače znači da se pojavljuje sezona Raka. Sljedeći mjesec usredotočit ćete se na stvaranje dubokih, smislenih veza, kako kod kuće, unutar obitelji, tako i na poslu, ali i životu općenito. Vodeni znakovi Rak, Škorpion i Ribe uspijevat će tijekom sezone Raka, dok će Ovan, Vaga i Jarac imati problema s 'plivanjem' u obavezama.

Možda te zanima... Što retrogradni Merkur donosi svakom od horoskopskih znakova Psiha i seks

Tijekom sljedećeg mjeseca otkrit ćete da vas ne zanima ništa površno, sve ima dublje značenje. Prošli ste mjesec stekli neke nove poznanike, a sada ta poznanstva pretvarate u čvrsta, smislena prijateljstva ili čak romantične veze. Pored učvršćivanja novih, ovo je vrijeme i jačanja starih poznanstava i prijateljstava. Rak je jedan od znakova koji se veoma jako veže uz prošlost, pogotovo onu koja se tiče djetinjstva, stoga je vrijeme da prednost date dugoročnim prijateljstvima i partnerstvima, onima koja sežu daleko u vašu prošlost.

Samo nekoliko sati nakon što Sunce uđe u horoskopski znak Raka, doći će do pomračenja Sunca, što može biti pomalo stresno jer pomračenja obično donose značajne životne promjene, ali ova sezona raka nije previše kaotična! Svemir će maksimizirati vašu sposobnost uspostavljanja dubokih veza i učvršćivanja vaših najjačih odnosa. Odstupite od bilo koje drame i uživajte u vibracijama koje dolaze u vašem smjeru.

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock

Ovan

Vaš je najveći fokus sada na obitelj i vaše korijene - vaš odgoj, prošlost i vaš sustav podrške. Puno ćete razmišljati o prošlosti i ponovno ćete se povezati sa svojom obitelji. Važno je odmarati se i opustiti se ovaj mjesec jer iako ste još uvijek dobro, previše razmišljanja možda će vas emocionalno iscrpiti. Iskoristite ovo vrijeme kako biste ponovo napunili baterije, jer sezona Lava samo što nije stigla, a upravo ona će donesti pravu zabavu u vaš život!

Bik

Sezona Raka naučit će vas kako bolje komunicirati - i govorenjem i slušanjem, dijeljenjem osjećaja i razumijevanjem drugih. Vaš način razmišljanja veoma je logičan, ali ovog mjeseca usredotočeni ste na svoje emocije i neizgovorene geste. Uspješno ćete se kretati i kroz period retrogradnog Merkura, a sjajno je i vrijeme da se pozabavite slanjem sms poruka te emailova samo tri puta provjerite prije slanja da li je to što ste napisali zaista ono što ste htjeli reći.

Možda te zanima... Horoskop: pročitaj na što se trebaš usredotočiti u drugoj polovici 2020. godine Psiha i seks

Blizanci

Sunce u Raku osvjetljava dva područja vašeg života: vašu vrijednost i ono što vi cijenite. Ovaj mjesec provodite naporno radeći, pazeći na svoje financije, a što se tiše vaše vrijednosti, sada je vrijeme da razvijate osjećaj za ispravno i pogrešno i ocjenjujete sami sebe. Dajte sve od sebe da upijete u svojim ciljevima.

Rak

Sretan vam rođendan, Rakovi! Budući da je ovo vaša sezona, a sezona Blizanaca je gotova, vaš život konačno će se prestati činiti kompliciranim i dobit ćete prijeko potreban predah i svježi zrak koji ste već dugo čekali. Zvijezde sjaje za vas i osjećate se kao da možete raditi što god poželite. Provodite vrijeme s prijateljima, ali usredotočite se na posao. Dobar plan ono je što vama treba ove sezone kako biste mogli iskoristiti najbolje od onoga što vam se nudi.

Lav

Dok Sunce zaranja u vodeni Rak, očekujte mnogo slobodnog vremena i pokušajte ga iskoristiti za odmor, meditiranje i opuštanje. Povežite se sa svojim osjećajima, učite o sebi na mnogo dubljem nivou i razmišljate o svojoj prošlosti. Zahvaljujući retrogradnom Merkuru možda sretneš i svoju bivšu ljubav ili možda više njih. Ovo je vaša prilika da se ponovno povežete s prošlošću, pronađete ono što vas muči i riješite se emocionalnih bolova koji vas prate.

Možda te zanima... Horoskop otkriva kakav će ti biti ljubavni život do kraja lipnja Psiha i seks

Djevica

Uvijek vodite računa o svojim prijateljima, bez obzira na to da li su sretni, tužni ili uznemireni zbog loše frizure, vi im možete pomoći pronaći rješenje. Ovog mjeseca vaš društveni život bit će odličan, stoga je dobra ideja učvrstiti postojeće veze s prijateljima i obitelji. Također, nakon mnoštva razgovora, pobrinite se da pronađete i malo vremena za sebe. Odmorite uz dobar film ili knjigu, prošetajte prirodom ili se poigrajte sa svojim kućnim ljubimcem - što god vam pomaže povratiti energiju.

Vaga

Vama je trenutačno karijera na prvom mjestu. To ne znači samo da radite više, već radite i važnije stvari koje će možda utjecati na vašu poziciju unutar firme. Trenutno ste u centru pažnje pa dajte sve od sebe! Ovo je kritični trenutak i zato nemojte odustajati sve dok ne dođete do cilja. Velike stvari spremaju se za vas ove sezone Raka.

Škorpion

Smisao ovog mjeseca za vas je da na neki način proširite svoje horizonte - zato uživajte - gledajte dokumentarnu seriju, izgubite se u čitanju knjige, počnite učiti novi jezik ili se počnite baviti hobijem o kojem već duže vrijeme razmišljate. Pokušajte uspostaviti i nekoliko novih prijateljstava. Zvijezde smatraju da ćete upoznati nove ljude, drugačije prošlosti od vaše, od kojih mnogo toga možete naučiti. Nemojte se zamarati činjenicama, budite otvoreni.

Možda te zanima... Horoskop za lipanj za svih 12 znakova Psiha i seks

Strijelac

Ovog mjeseca stupate u kontakt sa svojom prošlošću i stavljate ostatak svog života na stanku dok to činite. Hoće li to biti najudobnije iskustvo? Vjerojatno ne, budući da ste vi i Rak različiti znakovi, ali kad počne sezona Lava, dovršit ćete unutrašnju transformaciju i znat ćete svoju vrijednost i svoje želje. Također, ova sezona Raka za vas bi mogla biti nešto erotičnija nego inače, stoga se pripremite na mnoštvo vatrenih situacija.

Jarac

U najboljem slučaju, sezona Raka za vas bi mogla biti sezona prijateljstva. Uživajte u dobrim odnosima i popravite one koji su se u zadnje vrijeme pogoršali. Ako ste zainteresirani za određeni poslovni pothvat, ne potpisujte nikakve ugovore sada, planirajte i pripremajte sve potrebno kako biste sljedećeg mjeseca mogli ostvariti svoje želje. Također, poanta je u timskom radu, nemojte se izdvajati!

Vodenjak

Emocionalna sezona Raka pomaže vam da se usredotočite na stvaranje svakodnevne rutine zbog koje se osjećate stabilno i sigurno. Pronalazite bolji radni tijek, družite se s kolegama i napredujete na poslu, ali također pronalazite svakodnevno vrijeme koje pomažu vašem zdravlju - mentalnom i fizičkom. Sljedeći mjesec sjajan je za reorganizaciju cijelog vašeg života. Započnite s planiranjem obroka, pronađite način da budete aktivniji, meditirajte, učinite sve što možete kako biste stvorili sretniji, zdraviji i produktivniji život. 

Ribe

Ove sezone Raka doći ćete u kontakt s onim što vas čini sretnima. Romantika, sjajan seks, povećana kreativnost, veća energija... Samo nastavite ovim putem, Ribe i uživajte! Retrogradni Merkur u Raku možda će vam čak pomoći u ovom pretraživanju vaše duše. Dopustite sebi primiti više naklonosti i pohvala. Općenito gledajući, ova bi sezona Raka trebala biti veoma zabavna za vas!

Možda te zanima... Horoskopski znakovi i tipovi inteligencije, dva znaka se posebno ističu Psiha i seks

Izvor: womanshealth.com, elitedaily.com, yourtango.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.