Psiha i seks Moje emocije 28. svibnja 2020.

Horoskopski znakovi i tipovi inteligencije, dva znaka se posebno ističu

Foto: Guliver/Shutterstock Od subote 23. listopada do 21. studenoga, trajat će seksi, ali i pomalo mrakom nabijen period vladavine škorpiona
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vodenjak i Škorpion su najpametniji horoskopski znakovi, kažu astrolozi. Ali, njihova pamet proizlazi iz dva vrlo različita razloga.

Osobe rođene u znaku Vodenjaka imaju najvišu razinu analitičke inteligencije, koja se mjeri kognitivnom sposobnošću i IQ-om. S druge strane, Škorpione krasi pronicljiva inteligencija, oni su najbolji u realnom procjenjivanju i razumijevanju svijeta u cjelini.

"To ne znači da ostali horoskopski znakovi nisu inteligentni, jesu - na svoj način. Blizanci i Vage, također, imaju niz pozitivnih mentalnih kvaliteta", pojašnjava Neil Crabtree, astrolog sa Mayo School of Astrology.

Možda te zanima... Pogledaj kako će sezona Blizanaca utjecati na tvoj horoskopski znak Psiha i seks

"Rak i Ribe su najbolji u emocionalnoj inteligenciji. Drugim riječima, oni izvrsno prepoznaju i rasuđuju svoje i tuđe osjećaje", dodao je.

Zemaljski znakovi: Bik, Djevica i Jarac - iskazuju praktičnu inteligenciju, dok su vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac najintuitivniji u Zodijaku što ih čini savršenim materijalom za rukovodeće pozicije u poslu, prenosi Reader's Digest.

Možda te zanima... Omiljene seks poze horoskopskih znakova Psiha i seks
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      joyolec

      I am making 10,000 Dollars at home own laptop .Just do work online 2 to 4 hour properly. so i make my family happy and u can do Check it out what i do… …… https://bit.ly/39JrDqt

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.