Psiha i seks Moje emocije 21. svibnja 2020.

Pogledaj kako će sezona Blizanaca utjecati na tvoj horoskopski znak

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sezona blizanaca, koja traje od 21. svibnja do 20. lipnja, vrijeme je da svi napravimo ispravne poteze - da gledamo što radimo i da se pobrinemo da radimo ispravno, jer ćemo kroz ovu sezonu veoma lako učiniti i neke pogrešne korake.

Sezona Blizanca u sjevernoj hemisferi dolazi nam između proljeća i ljeta. Kao i svi znakovi koji se nalaze između dvaju godišnjih doba, i Blizanci vole pomalo od svega, kako od jednog, tako i od drugog.

Ovaj eklektični horoskopski znak imat će knjigu u jednoj ruci i telefon u drugoj na izlasku kroz vrata kako bi obavio dvadeset stvari prije ručka. Veoma zanimljivi i prevrtljivi Blizanci uvijek trebaju stimulaciju, interakciju i cirkulaciju i uvijek obasjavaju druge svojim duhovitim uvidima i zlobnim šalama.

Možda te zanima... Horoskop za Blizance za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao Psiha i seks

Mladi Mjesec u Blizancima koji dolazi 22. svibnja pokrenut će neke nove društvene norme. Promatranje će biti ključno kada je u pitanju poslovanje i međusobno se trebaju dijeliti dobre i kvalitetne informacije, ali ovaj će Mjesec sa sobom donijeti i neke suprotstavljene podatke. 

Bilo kako bilo, sve horoskopske znakove očekuje kreativno razmišljanje ove sezone Blizanaca. Ovo će biti veliki mjesec za razmišljanje izvan okvira, zato budite originalni, a evo što možete očekivati ovisno o vašem horoskopskom znaku.

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock

Ovan

Jasne komunikacije trenutno nisu jednostavne, ali ako pogledate, primijetit ćete da ono što se ne govori, zapravo govori mnogo. Odvojite onoliko vremena koliko je potrebno da se povežete sa svojim prijateljima, voljenim osobama i strancima. Slušajte ih s više suosjećanja nego osude.

Ključne riječi za Ovna: ljubav, veze, brak, novac, energija, predah, ciljevi, resetiranje, samo-refleksija

Bik

U ovom trenutku nesigurnosti, kupnja putem interneta razumljiv je mehanizam rješavanja problema. Međutim, trenutna astrološka situacija sugerira da ćete uštedjeti puno više novca ako pričekate 24 sata prije nego što pritisnete gumb za 'kupi odmah'. Provedite trenutak sa svojim osjećajima, razmislite o svojim postupcima prije nego što emocije počnete liječiti kupnjom.

Ključne riječi za Bika: novac, ljubav, zarada, predanost, odanost, povjerenje, intenzitet, opsesija, posjedovanje

Blizanci

Balans je možda teško postići, ali razumijevanje i pružanje razumijevanja drugima mjerilo je na kojem želite odmjeriti svoje odnose. Svi volimo biti voljeni i zbrinuti na nevjerojatno različite načine. Naučite komunicirati prema drugima svoj ljubavni jezik, a usput naučite i njihove ljubavne jezike. Upravo to pomoći će vam da otvorite prijateljstva i veze koja će vas duboko ispunjavati.

Ključne riječi za Blizance: samovrijednost, novac, vrijednosti, ljubav, romantika, odluke, odnos, pomirenje

Rak

Nerijetko stvar koja te najviše povrijedi sudjeluje na putu do našega izlječenja. Stoga, potrudi se i u miru prođi kroz sezonu Blizanaca kako bi iz nje mogli naučiti što će vam trebati kada dođe vrijeme sezone Raka. Opustite se, ali istovremeno razmišljajte o svojim postupcima. Pazite da nekoga ne povrijedite!

Ključne riječi za Rakove: bol u srcu, neuzvraćena ljubav, veza, tajna ljubav, romantične zamke, umjetnost, mašta, djeca

Lav

Želja da se zabavite, spustite kosu i budete sa svojim najmilijima trenutno je na visokoj razini. Nažalost, možda to nećeš moći napraviti kao ranije, prije koronavirusa. Umjesto na uobičajena mjesta tvojeg fokusa, možda bi vam bilo korisno usredotočiti se na prijateljstva u vašem životu koja vas najviše uče ljubaznosti. Naučite što više možete od njih. Proučite njihove principe. Ispitajte se u njihovim praksama.

Ključne riječi za Lavove: preseljenje, selidba, obitelj, nekretnine, nesigurnost, novac

Djevica

Učinite ljubaznost svojim trenutnim ciljem. Neka vam prioritet bude proučavanje načina na koji reagirate na probleme vezane uz posao. U ovom trenutku usredotočite se na to kako se možete manje zaokupiti međuljudskim problemima i više služiti svojim talentima, željama i potrebama kod kuće i na poslu.

Ključne riječi za Djevice: argumenti, sukob u vezi, neprijatelj, karijera, financijske odluke

Vaga

Preispitajte poantu sastanaka, odnosa i navika koje vam oduzimaju previše vremena. Ovo je savršeno vrijeme za resetiranje odnosa. Razmislite o tome što želite dugoročno, a zatim smislite kako u kratkom roku izgraditi most do spomenutih želja.

Ključne riječi za Vage: novac, financije, škola, zdravlje, odgovornosti

Škorpion

Lipanj je vaš mjesec za preispitivanje načina na koji ulažete u sebe i svoju budućnost. Počet ćete primjećivati da postoje neka ulaganja koja vam jednostavno ne donose povrat, dok druga donose nemjerljivo bogatstvo, poput određenih prijateljstava, na kojima ćete zahvalni biti čitav život. Dobro odmjerite situaciju i svoju pažnju podarite samo onima koji ju zaslužuju.

Ključne riječi za Škorpione: kredit, dug, financije, ulaganja, zajmovi, emocionalna dubina, opsesija, seks, ljubav

Strijelac

Napravite popis onoga što ste spremni, voljni i sposobni pustiti. Razmislite o svemu s čim ste se spremni razdvojiti. Razmislite o teretima koji vas usporavaju i o postupcima koji vas umiruju. Sve što odlučite izbaciti iz svojega života pomoći će vam da napravite više prostora za ono što vas više zanima.

Ključne riječi za Strijelce: revizija odnosa, pomirenje, romantični izbori, ljubavni trokut, konstrukcija, obiteljska aktivnost, obiteljski sukob

Jarac

Razmislite o zadovoljstvima koja su dio vašeg radnog života. Mala radost koju iskusite kada nešto dobro učinite. Trudite se da takve trenutke u danima pojačate, odnosno da ih bude više. Ne samo da ćete uživati u njima, već će vam oni pomoći i privući više dobrih i zanimljivih stvari prema vama i u vaš život. Zapamtite, dobro se dobrim vraća!

Ključne riječi za Jarčeve: raspad, socijalna teškoća, rad, pomirenje

Vodenjak

Ono što privučete u svoj život sljedećih nekoliko tjedana obilježit će vašu romantičnu, ali i općenitu energiju. Svaka interakcija koju imate s drugima, ponukat će vas da razmišljate o samima sebi. Poželjet ćete upoznati sami sebe bolje, a ponekad su nam upravo drugi potrebni kako bismo uspjeli u tome. Poradite na svojim odnosima s bližnjima, oni će vam pomoći da upoznate sami sebe.

Ključne riječi za Vodenjake: promocija, čast, nagrada, priznanje, slava, slava, postignuće, ljubavni trokut, bivši ljubavnik

Ribe

Vaš put kretanja svijetom možda bi zbunio neke, ali sve dok znate gdje je sjever za vas, to je jedino važno. Na profesionalnom planu, na početku lipnja dobit ćete određene informacije koje će vam dati jasniju sliku o onome o čemu se već duže vrijeme razmišljali. Vaš je privatni život daleko od savršenstva, ali zato se trebate okružiti ljubavlju svojih prijatelja i bližnjih. Oni će vam pomoći u ovom teškom razdoblju.

Ključne riječi za Ribe: seksualnost, strast, motivacija, ambicija, nemir, nekretnine, obiteljski novac, obiteljski troškovi

Izvor: yourtango.com, tarot.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.